Dodaj do ulubionych

Domek nad morzem Bałtyckim

13.01.07, 12:58
Czy Ktoś może polecic mi jakiś fajny i niezbyt drogi domek nad morzem.
Interesują mnie domki z dwoma sypialniami(3 + 2) oraz z aneksem kuchennym.
Chiałabym też żeby domek był w miarę blisko morza.
dzięki za każdą odpowiedź.
POZDRAWIAM
MAJA
Obserwuj wątek
    • Gość: baska Re: Domek nad morzem Bałtyckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:17
      Witaj,moge polecic ustronie morskie OW.Ewa ul.Górna sądomki od soboty do soboty
      na tydzien za 500.-zl poza sezonem takie jakie chcesz z łazienka ,natryski są
      obok domku ,cena za cały domek,ze sprzetem plazowym,naczyniami,byłam i polecam
      sprawdz sobie oferte .jest nowa piekna szeroka plaża. pozdrawiam
    • Gość: edart25 Re: Domek nad morzem Bałtyckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:39
      Jeśli chodzi o domki nad morzem i blisko a nawet blisko morza to polecam "OW
      Pod Wydmami" w Mielnie. Bylem tam i naprawdę super miejsce i bardzo blisko do
      plaży. Namiary na ich to: www.pod-wydmami.mielno.pl Trzeba w miarę szybko sie
      decydować na rezerwację bo przed samym latem mają już pełno, zostają
      same "resztówki" i trudno dostac domek w terminie jaki się chce.

Pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: Domek nad morzem Bałtyckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:47
      Frombork co prawda nie leży nad morzem a nad Zalewem Wiślanym ale jest bardzo
      urokliwym miasteczkiem z mnóstwem zabytków. Polecam kwaterę w Domu
      Familijnym "Rheticus", około 500 metrów od plaży www.domfamilijny.pl
    • monika.p6 Re: Domek nad morzem Bałtyckim 13.03.07, 11:12
      niedawno szukałam domków dla siebie i mam parę linków
      żaden nie sprawdzony osobiście:D
      www.domki.leba.info/index.php
      www.perla.afr2.pl/index.htm
      www.filarowka.pl/
      www.chomiczowka.afr2.pl/oferta.htm
      www.szarotka.afr2.pl/oferta.htm
    • Gość: www.wczasowisko.pl Re: Domek nad morzem Bałtyckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 12:21
      sprawdz oferte Waczasowiska w Miedzywodziu. Śliczne drewniane domki z pelnym
      wezlem sanitarnym i aneksem kuchennym, jakies 150 m od morza. www.wczasowisko.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka