25.07.05, 22:23
Nie polecam nikomu, tego biura!!!!Dla nich liczy się tylko wasza kaska,
reszta nieważna! Ich opinia na temat tego co się stało w Egipcie,"media
rozdmuchały sprawę nic tam się strasznego nie dzieje", poza tym totalna
ignorancja w biurze, a do centrali nie ma co dzwonić ani wysyłać pism i tak
nie odpowiedzą i wycieczka opłacona trzeba jechać albo położyć krzyżyk na
wydanych pieniądzach( niestety niemałych) , tak właśnie spełniją nasze
marzenia, nie licząc się z nami!
Obserwuj wątek
    • alicja28 Re: Itaka 26.07.05, 12:03
      witam, byłam z nimi w tamtym roku 2004 w Hiszpanii- Costa Brawa, Hotel Caprici.
      Było wspaniale choć sam rezydent do niczego, Santa Suzana wspaniała hotel też
      polecam.
    • ynke Re: Itaka 30.08.05, 01:17
      Ola 96 ma rację! ITAKA nie odpowiada na zapytania za pośrednictwem poczty @.
      Sama 2 razy do nich pisałam z prośbą o informacje i NIC, CISZA. Pod tym
      względem to GADZINY!!!.
      • miss_paradox Re: Itaka 21.11.05, 15:28
        Ja bylam w październiku w Sharm i Pani rezydentka, która tam stacjonuje, po
        naszej grzecznej odmowie, że nie jesteśmy na razie zdecydowani na jej
        propozycje fakultetów, obraziła się na nas.
        No comment

Natomiast jeśli chodzi o zakwaterowanie w hotleu, terminy - wszystko w
        porządku i generalnie polecam.

Znajomi byli w Turcji w Bodrum, z Itaki i też wrócili zadowoleni.
    • januszdziedzic Re: Itaka 09.01.06, 15:21
      jezeli ktoś interesuje sie tym biurem to odradzam - potrafią zarezerwować inny
      hotel niż wybrany i nie poinformować o tym klientów, przy czym nie dotyczy to
      ani ofert last minute ani najtańszych hoteli - wprost przeciwnie, rezerwacja z
      2 m-cznym wyprzedzeniem i najlepszy oferowany hotel.
      • uunnii Re: Itaka 13.01.06, 21:02
        Ja takze zdecydowalam sie na wczasy z Itaka i byl to moj wielki blad. Juz
        prawie pol roku dyskutujemy za pomoca listow poleconych z tymze biurem podrozy
        i za kazdym razem po przeczytaniu ich odpowiedzi placze ze smiechu. Pracownicy
        z Biura obslugi klienta maja poczucie humoru tylko tyle mozna im przyznac. Na
        przyklad: z katalogu wynikalo, ze restauracja jest klimatyzowana, ale w
        rzeczywistoci nie byla- odpowiedz: obiektywnie rzecz biorac przyjemniejjest
        spozywac posilki na swiezym powietrzu (nie uznali). Drugi przyklad: koty na
        stolach- odpowiedz: to typowy obrazek w Grecji i nie powinnam z tego powodu
        robic afery. I kolejny: owce pijace wode z basenu- odpowiedz: gdyby taka
        sytuacja miala miejsce, to wezwane by byly sluzy sanitarna (po przeslaniu im
        osownych zdjec zgodzili sie ze mna, ze nie nie jest to jednak ok). I: brak
        cieplej wody pod prysznice- odpowiedz: rury w Grecji sa waskie (czyli zimna sie
        miesci w rurze a ciepla juz nie??). Takich przykladow mozna przytaczac jeszcze
        wiele. Teraz sobie jeszcze wymyslili, ze w Polsce obowiazuje Karta frankfurcka
        i wedlug niej wyplacili mi rekompensate, szkoda tylko, ze nie ustosunkowali sie
        do wszytskich punktow moeje reklamacji. Oczywiscie pisze do nich ponownie:).
        Odradzam wszystkim korzystanie z uslug tego biura, Jesli juz sie zdecydujecie
        na ktoras z ofert, badzcie czujni, bo to co widzi rezydent, nie jest potem
        potwierdzane w Polsce.
    • beat09 Re: Itaka 14.01.06, 11:30
      A ja sie wylamie i powiem, ze jestem z nich zadowolona. Bylam z nimi 2 x, 3
      niedoszedl do skutku z mojej winy, ale kase oddali bez wiekszych problemow.
      Polecam z nimi Włochy, zwlasza gory i pilota Sylwka. Rewelacyjny facet, zna
      Włochy i Włochow. Pozdro dla niezadowolonych.
    • bebe3 Re: Itaka 31.01.06, 15:21
      Zdecydowanie odradzam. Jesteście dla nich klientem do momentu zapłacenia.
      Potem upierdliwym balastem.
      Mnie przekwaterowali do hotelu innej, niższej kategorii, z innym typem posiłków,
      w innej miejscowości po drugiej stronie wyspy.
      Dowiedziałam się o tym po przylocie na miejscu.
      Hotelu który wykupilam wogóle nie mieli w ofercie, a do końca sezonu sprzedawali go.
      Przypominam awanturę która wybuchła w ubiegłym sezonie, jak to ludzie już przed
      wyjazdem dowiedzieli się z forum ,że wszyscy którzy wykupili jeden hotel są
      generalnie kwaterowani w innym.
      DOWIADYWALI SIĘ Z FORUM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka