makbrajd 12.11.06, 09:36 byłem tam ostatnio sypmatyczna knajpka. trochę miejsami kiczowaty wystrój ale gipsowe aniołki są cudne:) zwłaszcza ten leżące przy barze na wprost wejścia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: róże, fiołki i coś tam 12.11.06, 09:36 :)) "Róże, fiołki i aniołki" ofkors:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: róże, fiołki i coś tam 12.11.06, 10:21 Ale jeśli kicz jest zamierzony to co w tym złego? W Warszawie takie lokale są oblegane np. Opary Absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: róże, fiołki i coś tam 12.11.06, 11:50 byłaby niezła, tylko ta obsługa.... koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
dzaga12 Re: róże, fiołki i coś tam 12.11.06, 14:00 obsługa to beznadziejna jest dopiero w... sphinxie, niemili, podaja wszystko z łaską, nie polecam, chyba ze macie ochote na to jedzenie to wybierzcie sie do sphinxa w toruniu, poprostu pierwsza klasa. miła atmosfera, czyści, przyjemni kelnerzy!!! Nie to co w Inowrocławiu. Wiec nie narzekajcie na fiołki, bo tam jest ok, chociaz czysto, obsluga tez moglaby sie uczyc od kelnerow sphinxa w toruniu. nie podpuszczam ale sphinxa w inie polecam!pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: róże, fiołki i coś tam 14.11.06, 12:53 Między Inem a Strzelnem jest zajazd Kogutek czy jakoś tak. Właściciel ten sam co Róże... Tylko obsługa o NIEBO lepsza. Jakoś nie lubię, gdy w restauracji kelner robi mi na każdym kroku łaskę... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: róże, fiołki i coś tam 15.11.06, 09:14 mam folder kogutka. nie wyglada zbyt atrakcyjnie (w sensie reklamowego przygotowania) ale łikendem zajrzę tam co by na oczy przejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: róże, fiołki i coś tam 16.11.06, 16:48 makbrajd napisał: > mam folder kogutka. nie wyglada zbyt atrakcyjnie (w sensie reklamowego > przygotowania) ale łikendem zajrzę tam co by na oczy przejrzeć Mi tam ich jedzenie smakuje. Ostatnio co prawda byłam tam w czerwcu, ale mam nadzieję, ze dalej jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś