makbrajd 03.09.07, 23:42 bo nie będę dwa razy powtarzał... uśmiech proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: słuchajta i czytajta:))) 14.10.07, 12:59 Do swojego gospodarstwa w Łojewie nieopodal laska, wraca zarobiony student z Anglii. Kolacja, wódka, spać. Godzina 6 rano, budzi go ojciec: - Wstowoj kurna, trza gnój wyrzucić!! - krzyczy ojciec - What? - zagaduje nieprzytomnie wykształciuch - A łod konia i łod krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: słuchajta i czytajta:))) 14.10.07, 13:35 Dyrektor szkoły przechodzi korytarzem obok klasy, z której słychać straszny wrzask. Wpada, łapie za rękaw najgłośniej wrzeszczącego, wyciąga go na korytarz i stawia w kącie. Po chwili z klasy wychodzi kolejnych trzech młodzianów, którzy pytają: - Czy możemy już iść do domu? - A z jakiej racji? - No...przecież skoro nasz nowy pan od matematyki stoi w kącie, to chyba lekcji nie będzie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: czytajta:))) 14.10.07, 13:23 Tata pyta sie Filipa co robiliście w szkole na chemii? Filip odpowiada: bawiliśmy sie materialami wybuchowymi. A co jutro będziecie robić w szkole? W jakiej szkole? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: czytajta:))) 14.10.07, 13:29 Pani kazała dzieciom w klasie rozplanować kolory klasy oczywiście Jasiowi też. Pyta się Jasia - Jasiu jak byś pomalował klasę? Jasiu mówi: tu bym pierdo..ął zielony, tu bym pier..lnął czerwony, a tu bym pi..dolnął niebieski! Pani mówi Jasiu jak ty mówisz! Jutro przyjdziesz z tatą!!! Na zajutrz Jasiu przyszedł z tatą, pani kazała powtórzyć Jasiowi co powiedział wczoraj Jasiu mówi: tu bym pierd..nął zielony, tu bym pie..olnął czerwony a tu bym pierdol..ł niebieski! A tata Jasia mówi, HU..WO to rozplanowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Podsumowując..., ale nie kończąc oczywiście... 14.10.07, 13:40 wszystkim nauczycielom wszystkiego najlepszego w dniu ich święta :-) i mi też ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Podsumowując..., ale nie kończąc oczywiście.. 14.10.07, 14:23 mafilka napisała: > wszystkim nauczycielom wszystkiego najlepszego w dniu ich święta :-) > i mi też ;-P Ale jesteś Mafilka, wyprzedziłaś mnie, odebrałaś mi tą przyjemność, a tak pięknie zagajałem :)))))))))))))) Przyłączam się, a jakże życząc Wszystkiego Naj, Naj .... i rychłych podwyżek :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Mafilko !!! 15.10.07, 07:18 Mafilko, niech Ci sie wiedzie , nie zedrzyj gardła , przy okazji uprawiania zawodu :)) Moja corka juz niebawem , za kilka dni, zaczyna praktyki, 120 godzin, wybrała macierzysty ogólniak (kulturoznawstwo) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Mafilko !!! 15.10.07, 20:02 Dziekuję bardzo :-) Gardło drę w piątej klasie... Taki wiek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Mafilko !!! 16.10.07, 02:27 mafilka napisała: > Dziekuję bardzo :-) Gardło drę w piątej klasie... Taki wiek ;-) Zdenerwowana nauczycielka historii mówi do dyrektora szkoły: - Nie wytrzymam z tymi osłami z VIIa! Pytam ich, kto wziął Bastylię, a oni krzyczą, że to żaden z nich! - Niech się pani nie denerwuje - uspokaja dyrektor. - Może to rzeczywiście ktoś z innej klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Mafilko !!! 16.10.07, 12:36 ;-PPP Uf! Jak to dobrze, ze teraz nie ma już klas VII ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Mafilko !!! 16.10.07, 19:20 mafilka napisała: > ;-PPP Uf! Jak to dobrze, ze teraz nie ma już klas VII ;-)))))) :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: słuchajta moi mili 19.10.07, 22:50 makbrajd napisał: > bo nie będę dwa razy powtarzał... A co to? już cisza przedwyborcza, tak powiało milczeniem ze strachu, spokojna głowa jak zwykle wygramy, będzie jeszcze lepiej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: słuchajta moi mili 23.10.07, 03:15 makbrajd napisał: > kamerun-afganistan 3:2 ale mongolia odpadła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: słuchajta moi mili 24.10.07, 08:38 makbrajd napisał: > kamerun-afganistan 3:2 sprawy biorę we własne ręce i bardzo dobrze, sztuką mieć wpływ na życie Odpowiedz Link Zgłoś