IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 01:22
Czy ktos jest w okolicach Rucianego i napisze jaka jest faktycznie
pogoda.Mielismy wyjechac dzisiaj ,ale przesunelismy termin jeszcze nie wiem
na kiedy,czekamy na lepsza pogode ,jedziemy z 3 latkiem pod namiot,a noce
zimne.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolesław Re: pogoda IP: *.uwm.edu.pl 09.07.07, 09:33
      Pogoda dopiero po 15 lipca ma być typowo letnia Pozdrawiam
      • Gość: madzia Re: pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:48
        Dzis jest slonecznie i bez kropli deszczu. Juz wczoraj bylo pogodnie. Miejmy
        nadzieje, ze pogoda sie utrzyma
        Pozdrowienia z Rucianego Nidy;)
      • Gość: kasia Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 16:59
        gratuluje juz sie nie martwię o twoje maleństwo, pogoda sprzyja więc i super wakacje,
    • Gość: jawor Re: pogoda IP: *.uwm.edu.pl 10.07.07, 10:49
      Pogoda straszna, do tego leje i zimno,grzyby rosną na Mazurach,Pozdrawiam
      • Gość: dorota Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:55
        Nie zalamujcie mnie ja w czwartek juz napewno jade .Jutro sie odezwe iprosze
        jutro tez o informacje o pogodzie,jade z 3 latkiem i to pod namiot i bardzo mi
        zalezy.Pogadajcie ze slonkiem zeby wyszlo ,napewno macie jakies uklady.
        • Gość: kasia Re: pogoda IP: *.uwm.edu.pl 10.07.07, 13:45
          Słyszałam prognozę pogody dopiero w przyszłym tygodniu ocieplenie,pod namiot to
          nie z dzieckiem, chyba ze chcesz przeziębić dziecko, wyobraż sobie namiot na
          mokrej trawie, nie zazdroszcze nikomu, tylko współczuję

• Gość: dorota Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:59
            Na szczescie nie jest chorowity,ale pewnie ze moze byc roznie.
            • Gość: basia Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:27
              ja bym na Twoim miejscu nie pojechała pod namiot, lepiej wynając kwaterę, czasami za niewielkie pieniądze, a człowiek czuje się komfortowo, nawet z kąpielą co będzie, w jeziorze nie można bo zimno, znajoma jest nad morzem to zero kąpieli, puste plaże ludzie poubierani w ciepłe kurtki.
              • Gość: dorota Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 11:11
                Jaka dzisiaj pogod w okolicach Rucianego ,bardzo prosze o informacje.
                • Gość: dorota Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 16:53
                  Nikogo nie ma w Rucianym lub okolicy?
                  • Gość: madzia Re: pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:56
                    dzis slonce wyszlo nie jest upalnie ale nie pada i swieci slonce bedzie ok
                    • Gość: dorota Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:53
                      Dziekuje ci bardzo
                      • Gość: joasia Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:09
                        wieczory bardzo chłodne i komary atakują, weż dla dziecka przeciw komarom, pogoda może będzie w sobotę, ale nalezy liczyć raczej na poniedziałek
                        • dota110 Re: pogoda 12.07.07, 00:25
                          Dzieki ci wielkie .Jestemjuz spakowana,jutro rano wyruszam ,jestem niezle
                          zabezpieczona przeciw komarom i kleszczom,a na chlod mam farelke .pozdrawiam
                          • Gość: kasia Re: pogoda IP: *.uwm.edu.pl 12.07.07, 08:39
                            Farelkę do namiotu,to coś mi nie pasuje.Pozdrawiam
                            • dota110 Re: pogoda 12.07.07, 09:04
                              Tak farelke do namiotu.Teraz na polach namiotowych mozna sobie podlaczyc
                              prad ,sa nawet prysznice z ciepla woda i aneksy kuchenne.To juz nie te czasy
                              Kasiu co trzeba sie bylo w jeziorze kapac.Mozna miec czajnik elektryczny i
                              maszynke do gotowania co kto lubi i chce.Pozdrawiam
                              • Gość: kasia Re: pogoda IP: *.uwm.edu.pl 12.07.07, 11:24
                                to super jestes wyposazona, zyczę pogody i dużo niezapomnianych chwil podczas
                                spędzania urlopu, dużo , dużo słoneczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka