Dodaj do ulubionych

Hotelik ELIXIR

IP: 212.244.164.* 18.02.08, 20:44
Czy ktoś był w Hoteliku ELIXIR nad Jeziorem Kisjano w Giżycku, czy
niedaleko Giżycka? Może ktos wie jak tak jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: maculj Re: Hotelik ELIXIR IP: *.romix.net.pl 28.02.08, 16:42
      Tak , byłem , pięknie położony , trochę na uboczu , mała plaża z ratownikiem , kort tenisowy , rowerki wodne , motorówka do wynającia .Może nie jest to Gołębiewski ale cóż , zależy kto czego potrzebuje
    • Gość: MMMMMMMMMMMMMMMM Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 08:40
      nie jedźcie do tego hotelu tam nie da się odpocząć a tym bardziej pracować zwalniają po 24 h wiem to bo przeżyłam to na własnej skórze
      • Gość: pticamg1 Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 17:20
        Podpisuje się pod wypowiedzia MMMMMMMMMM
        Ośrodek pięknie położony,ale nic ponad to.
        Pokoje,stołowka,wyżywienie pachną Gierkiem i absolutnie nie są
        adekwatne do ceny.
        Nie dośc że wysokie ceny,to jeszcze za rozpalenie
        ogniska,grill,trzeba zapłacic.
        W barku sprzedawane są przeterminowane arykuły spożywcze.Cena
        produktów zmienia się od pory dnia i obsługiwanego klienta.
        To samo ma się z produktami na stołówce.Z właścicielką z
        przypadłością"efektu motyla" w ogóle nie można dojśc do
        porozumienia.Klienci traktowani są jak zło konieczne,traktowani jak
        złodzieje i wandale,kwitowani słowem"Jak sie nie podoba to wypad"
        Podsumowując:Zamiast wypocząc,za własne pieniądze(duże) "pani
        właścicielka"napsuła mam krwi.
        Na pewno już tam nie wrócimy.!!!!!!!!!

• andy810 Re: Hotelik ELIXIR 02.02.09, 14:40
          Podpinam się pod ten temat,bo nie chcę zakładać nowego.Interesuje mnie ten
          ośrodek ale przeraziły mnie te ostatnie wypowiedzi może ktoś jeszcze tam był i
          się wypowie.Będę bardzo wdzięczna za wszelkie inf.
          • andy810 Re: Hotelik ELIXIR 18.02.09, 12:25
            Nie wiem co robić czy rezerwować tam pobyt proszę pomórzcie
            • andy810 Re: Hotelik ELIXIR 11.07.09, 09:25
              Może ktoś był w tym roku i się wypowie
              • Gość: ORCHIDEA Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:09
                Byliśmy tam na koniec sierpnia grupą 43-osobową , jeśli ktoś nie
                chce zostać potraktowani tak jak My niech omija ten hotelik szerokim
                łukiem, właścicielka kompletnie nie nadaje się do prowadzenia
                pensjonatu, daleko jej jeszcze do Europy!!!SZCZERZE ODRADZAMY!
              • Gość: Janeczka! Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:13
                Miejsce fajne ale reszta łącznie z właścicielką do wymiany!Szkoda
                pieniędzy!Może ktoś inny kupi ten pensjonat to wtedy napewno tam
                pojadę!Pozdrawiam i ostrzegam tych którzy chcą tam jechać!
    • Gość: LILANA! Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:18
      Dajcie sobie spokój z tym ośrodkiem, jest tyle fajnych miejsc w tym
      rejonie!Odradzam!
      • andy810 Re: Hotelik ELIXIR 26.08.09, 13:19
        Bardzo dziękuję wszystkim za wypowiedzi-na pewno się tam nie wybiorę.
        • Gość: Barbara Re: Hotelik ELIXIR IP: *.chello.pl 22.07.10, 21:25
          Byłam tam 2 lata temu i nie polecam . Nie powinno się wprowadzać w
          błąd nazwą.Hotelik to nie jest nawet kategorii - lub 0 gwiazdek.
          Jedynie piękne jezioro i widoki, ale tego na Mazurach nie brakuje!!!!
          Nie polecam !!!! Tanio też nie jest.
    • Gość: Marianna Re: Hotelik ELIXIR IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.13, 10:15
      Byłam z rodziną tydzień czasu w tym hoteliku i jesteśmy bardzo zadowoleni z tam właśnie wybranych wczasów. Cała obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre i smaczne.
      Śniadanie - szwecki stół - do wyboru cała masa serów wędlin, pomidory ogórki musli jogurty kawa herbata mleko itp. jedzenia dużo można sobie wybrać co kto lubi.
      Na obiado - kolację kelnerka serwuje. Codziennie 4-5 różnych zup do wyboru i tak samo z drugim daniem 4-5 zestawów do wyboru. Wszystko ładnie podane i smacznie. Nawet najbardziej wybredny człowiek ma w czym wybierać. Na ośrodku cisza i spokój. Warunki idealne do wypoczynku. Można korzystać z rowerków wodnych, kajaków, motorówek, grilla, wędzarni, oraz jak kto lubi z zwykłych rowerów. Można w pobliskich lasach zbierać grzyby, lub jak kto lubi - na specjalnych pomostach łowić ryby. Kierowniczka i inni członkowie personelu bardzo chętnie informują co w okolicy jest warte obejrzenia i zwiedzenia, na jaką wycieczkę można się wybrać. Pokoiki - wszystkie z balkonami bardzo ładne i funkcjonalne ( w końcu do pokoju chodzi się tylko spać ) Jest własna łazienka z wszystkim co potrzeba i do każdego pokoju osobne wejście z dworu, co jest bardzo dobre.
      W trakcie naszego tam pobytu było dużo Niemców i Rosjan. Wierzcie mi......Niemiec jest wybredny i nie przyjedzie tam gdzie jest źle i słabo karmią.......więc już to mówi samo za siebie.
      Uważam, że osoby które krytykują ten ośrodek robią to niesłusznie. Z doświadczenia wiem również, że kto w domu zje "byle co" jak wyjedzie miedzy ludzi - to robi się "wymyślny" - Dlatego nie wierzcie krytykantom, ale przekonajcie się sami jak miło przyjemnie i spokojnie można tam wypocząć i jak smaczne posiłki serwują i to w porównaniu z innymi ośrodkami wczasowymi - stosunkowo tanio.
      Pozdrawiam wszystkich, którzy to będą czytać, jak również miły i sympatyczny personel Hoteliku ELIXSIR :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka