Gość: Gość IP: 212.244.164.* 18.02.08, 20:44 Czy ktoś był w Hoteliku ELIXIR nad Jeziorem Kisjano w Giżycku, czy niedaleko Giżycka? Może ktos wie jak tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maculj Re: Hotelik ELIXIR IP: *.romix.net.pl 28.02.08, 16:42 Tak , byłem , pięknie położony , trochę na uboczu , mała plaża z ratownikiem , kort tenisowy , rowerki wodne , motorówka do wynającia .Może nie jest to Gołębiewski ale cóż , zależy kto czego potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMMMMMMMMMMMMMMM Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 08:40 nie jedźcie do tego hotelu tam nie da się odpocząć a tym bardziej pracować zwalniają po 24 h wiem to bo przeżyłam to na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pticamg1 Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 17:20 Podpisuje się pod wypowiedzia MMMMMMMMMM Ośrodek pięknie położony,ale nic ponad to. Pokoje,stołowka,wyżywienie pachną Gierkiem i absolutnie nie są adekwatne do ceny. Nie dośc że wysokie ceny,to jeszcze za rozpalenie ogniska,grill,trzeba zapłacic. W barku sprzedawane są przeterminowane arykuły spożywcze.Cena produktów zmienia się od pory dnia i obsługiwanego klienta. To samo ma się z produktami na stołówce.Z właścicielką z przypadłością"efektu motyla" w ogóle nie można dojśc do porozumienia.Klienci traktowani są jak zło konieczne,traktowani jak złodzieje i wandale,kwitowani słowem"Jak sie nie podoba to wypad" Podsumowując:Zamiast wypocząc,za własne pieniądze(duże) "pani właścicielka"napsuła mam krwi. Na pewno już tam nie wrócimy.!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Hotelik ELIXIR 02.02.09, 14:40 Podpinam się pod ten temat,bo nie chcę zakładać nowego.Interesuje mnie ten ośrodek ale przeraziły mnie te ostatnie wypowiedzi może ktoś jeszcze tam był i się wypowie.Będę bardzo wdzięczna za wszelkie inf. Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Hotelik ELIXIR 18.02.09, 12:25 Nie wiem co robić czy rezerwować tam pobyt proszę pomórzcie Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Hotelik ELIXIR 11.07.09, 09:25 Może ktoś był w tym roku i się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORCHIDEA Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:09 Byliśmy tam na koniec sierpnia grupą 43-osobową , jeśli ktoś nie chce zostać potraktowani tak jak My niech omija ten hotelik szerokim łukiem, właścicielka kompletnie nie nadaje się do prowadzenia pensjonatu, daleko jej jeszcze do Europy!!!SZCZERZE ODRADZAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janeczka! Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:13 Miejsce fajne ale reszta łącznie z właścicielką do wymiany!Szkoda pieniędzy!Może ktoś inny kupi ten pensjonat to wtedy napewno tam pojadę!Pozdrawiam i ostrzegam tych którzy chcą tam jechać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILANA! Re: Hotelik ELIXIR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 13:18 Dajcie sobie spokój z tym ośrodkiem, jest tyle fajnych miejsc w tym rejonie!Odradzam! Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Hotelik ELIXIR 26.08.09, 13:19 Bardzo dziękuję wszystkim za wypowiedzi-na pewno się tam nie wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Hotelik ELIXIR IP: *.chello.pl 22.07.10, 21:25 Byłam tam 2 lata temu i nie polecam . Nie powinno się wprowadzać w błąd nazwą.Hotelik to nie jest nawet kategorii - lub 0 gwiazdek. Jedynie piękne jezioro i widoki, ale tego na Mazurach nie brakuje!!!! Nie polecam !!!! Tanio też nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: Hotelik ELIXIR IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.13, 10:15 Byłam z rodziną tydzień czasu w tym hoteliku i jesteśmy bardzo zadowoleni z tam właśnie wybranych wczasów. Cała obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre i smaczne. Śniadanie - szwecki stół - do wyboru cała masa serów wędlin, pomidory ogórki musli jogurty kawa herbata mleko itp. jedzenia dużo można sobie wybrać co kto lubi. Na obiado - kolację kelnerka serwuje. Codziennie 4-5 różnych zup do wyboru i tak samo z drugim daniem 4-5 zestawów do wyboru. Wszystko ładnie podane i smacznie. Nawet najbardziej wybredny człowiek ma w czym wybierać. Na ośrodku cisza i spokój. Warunki idealne do wypoczynku. Można korzystać z rowerków wodnych, kajaków, motorówek, grilla, wędzarni, oraz jak kto lubi z zwykłych rowerów. Można w pobliskich lasach zbierać grzyby, lub jak kto lubi - na specjalnych pomostach łowić ryby. Kierowniczka i inni członkowie personelu bardzo chętnie informują co w okolicy jest warte obejrzenia i zwiedzenia, na jaką wycieczkę można się wybrać. Pokoiki - wszystkie z balkonami bardzo ładne i funkcjonalne ( w końcu do pokoju chodzi się tylko spać ) Jest własna łazienka z wszystkim co potrzeba i do każdego pokoju osobne wejście z dworu, co jest bardzo dobre. W trakcie naszego tam pobytu było dużo Niemców i Rosjan. Wierzcie mi......Niemiec jest wybredny i nie przyjedzie tam gdzie jest źle i słabo karmią.......więc już to mówi samo za siebie. Uważam, że osoby które krytykują ten ośrodek robią to niesłusznie. Z doświadczenia wiem również, że kto w domu zje "byle co" jak wyjedzie miedzy ludzi - to robi się "wymyślny" - Dlatego nie wierzcie krytykantom, ale przekonajcie się sami jak miło przyjemnie i spokojnie można tam wypocząć i jak smaczne posiłki serwują i to w porównaniu z innymi ośrodkami wczasowymi - stosunkowo tanio. Pozdrawiam wszystkich, którzy to będą czytać, jak również miły i sympatyczny personel Hoteliku ELIXSIR :) Odpowiedz Link Zgłoś