piersonrevesz 01.10.09, 15:45 Miałam wypadek. Do wymiany przednie drzwi, nadkole, zawieszenie. Ile mnie to będzie kosztować według was? Nie chcę żeby mnie oszukali. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kontik_71 Re: ile naprawa 01.10.09, 16:21 No dobrze, koledzy sie posmiali.. gdybys nam powiedziala o jakim aucie mowisz to moze daloby sie cos wiecej poradzic... Link Zgłoś
tiges_wiz mam fachowca co takie sprawy na odleglosc bada 01.10.09, 17:24 o tu: zerotabu.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery9237art.7424.jpg Link Zgłoś
ulubiony19 Re: ile naprawa 01.10.09, 17:45 > Miałam wypadek. Do wymiany przednie drzwi, nadkole, zawieszenie. plus wiele innych dronych,ale znaczących elementów Jeśli mamy określić(całkowicie strzelając) koszt naprawy,to by przynajmniej fotki trochę pomogły,ale dość szczegółowe. Mogę przyjąć,że zwykła stłuczka w normalnym aucie nie kosztuje mniej niż 2000zł.Podam przykład-pewien znajomy zwalił komuś murowny(ale kruchy) płotek.Pomiajm kwestię płotka. Renault Clio 2-do wymiany błotnik,lampa,zderzak(diamencik Renault ok.:),grill,halogen,wiązka halogenu.Lakierowane elementy:zderzak,błotnik+cieniowanie drzwi(1). Koszty mniej więcej:błotnik 120,zderzak 250,lampa 230,halogen+wiązka 70,malowanie 650(akryl),wyciągnięcie blachy nadkola,pod lampą,taki pukiel z profilowaniem na wzmocnienie zderzaka(nie miał wpływu na poprawne mocowanie lampy,problem tylko z zamocowaniem zderzka)-200 Suma-1500(z tym,ze na pewno czegoś nie wymieniłem(dla info. osłona silna cała,kwestia pokombinowania;). Części używane z giełdy,w stanie idelanym.Demontaż elementów przedniej części samochodu,wybebeszanie drzwi i innych elemntów,pasowanie i montaż-we własnym zakresie. Link Zgłoś
arturr70 Re: ile naprawa 06.10.09, 01:43 Potrzebne części do naprawy auta znajdziesz w największym serwisie ogłoszeniowym z częściami w Polsce: moto-detal.pl Pozdrawiam Link Zgłoś