Dodaj do ulubionych

Weekend ze Sparkiem | Opole

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.10, 20:54
A jakoś nic nie napisaliście o OLBRZYMICH
Obserwuj wątek
    • Gość: gazer Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 22:29
      Ile jeszcze artykułów o tym skośnookim dziwolągu zamierzacie opublikować?
    • Gość: m Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: 178.56.62.* 05.06.10, 11:38
      Ale z Was debile żeby utopić 40 tysiaków w nowe auto ... moje Polo z 1999 jeździ tak samo i kosztuje 30 tysiaków mniej...nie żal wam kasy? ale z was Frajerzy Haha
    • Gość: nam nam Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: *.acn.waw.pl 05.06.10, 14:51
      @m Chłopie, nie zacietrzewiaj się. Normalna akcja promocyjna. Auto dostają, dostają hajs i mają napisać serię artykułów nt. sparka. Chevrolet liczy, że 3% z czytających artykuł uzna, że to całkiem praktyczne autko. Ot, cała filozofia, nikt tu nie jest debilem.
    • Gość: munio Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 15:48
      M ja ciebie kocham, jesteś tak słitaśnym ptysiem ze zawsze jak przeczytam jakieś twoje wynaturzenie (w gruncie rzeczy wszystkie są takie same) to robi mi się wesoło :) Ty masz prawdziwą dozgonną pasje... robisz coś jeszcze? Może zbierasz znaczki albo kapsle od tymbarka? Pochwal się!
    • Gość: m Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: *.centertel.pl 05.06.10, 21:22
      @Munio miło że jesteś wielbicielem mojej twórczości... To były prowokacje mające zachęcić do dyskusji...nie wynaturzenia...i Ty na jedną z moich prowokacji odpowiedziałeś brawo - szkoda tylko że nie miałeś nic do powiedzenia na temat artykułu ani na temat cen nowych aut - ale cóż...miło że cokolwiek napisałeś:)

@nam nam Co do Sparka to jest mułowaty i pali jak smok 8 litrów więc jakie to praktyczne autko?
    • Gość: gosciu m Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:07
      frajerem to ty jestes na stacji benzynowej tankujac swojego szrotwagena na stacji lpg wiec sie nie dopisuj jak nie masz tej wyzszosci jezdzenia tylko na benzynie mam aveo 1.2 75 km i lepiej sie mi nim jezdzi niz szrotwagenem golfem 4 dokladnie 1.6 i nic przy najmniej do avea nie dokladam jak do tego szrota pozdrooo
    • Gość: Czujny Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 10:40
      @m, a co sądzisz o skodzie oktavi, chyba jest lepsza od twojego polo
    • Gość: m Re: Weekend ze Sparkiem | Opole IP: *.centertel.pl 06.06.10, 20:29
      Nie jestem frajerem bo moje Polo jest zadbane i NIE musiałem przepłacać za nowego prawie 50 tysiaków a szrocwagena to chyba ty masz w majtkacH frajerze:)

Oktawia jest dla mnie za duża...moim Polo łatwiej zaparkować i mniej pali :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka