Gość: :) IP: *.multimo.pl 02.07.10, 10:47 tak bym widział nowy "dizajn" land roverów :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Babcia Gienia Range Rover Evoque IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 10:51 Dach jak w Saabie 9-5. Nie podoba mi sięten nowy Range. Minimalnie za duży rozstaw osi. Auto srasznie nadmuchane z przodu .. a tył to chyba porażka. Link Zgłoś
Gość: Yaa Re: Range Rover Evoque IP: *.warszawa.mm.pl 02.07.10, 11:30 Nie lubię suv-ów Jednak to auto jest stylistycznym fajerwerkiem. Może trudno je wyobrazić sobie na brytyjskiej wsi, ale nie ona jest adresatem. Młodzi to kupią :-) I tak powinno być, Cube dla rapera, Golf dla dresa, Evoque dla Yuppie, Skoda dla wąsacza, Alfa dla macho, Toyota dla ... no właśnie - jak rozumiem - dla tych co nie są raperami, dresami etc. Tak jak Kia, Ford i wiele innych marek. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Range Rover Evoque IP: *.aster.pl 02.07.10, 11:37 Według mnie jest świetny. Link Zgłoś
Gość: van der Cyc Re: Range Rover Evoque IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.10, 13:29 Firma pewnie zarobi na tym modelu sporo kasy. Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Range Rover Evoque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:48 baaaardzo ładny ----------------------------- Trynid.pl - auta na stoku u dealerów Link Zgłoś
Gość: :) Re: Range Rover Evoque IP: *.multimo.pl 02.07.10, 17:52 Panie Yaa Range Rover itd. to chyba też nie są projektowane dla farmera czy wojska :) , a różnych ludzi da się przyporządkować do KAŻDEJ marki ale to dziecinne... dlatego teraz nie mam zamiaru powtarzać... Babciu Gieniu mi też bryła nadwozia podchodząca pod coupe i linia okien nie pasuje ale wyobrażam sobie auto większe w tym stylu z normalną linią okien, jakiegoś range rovera :D jest super Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Range Rover Evoque IP: *.elblag.vectranet.pl 03.07.10, 00:30 Ja tu widze podobienstwo do nowej X6, podobna linia, a jak. Dobry kierunek, dla mnie bomba;) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Range Rover Evoque IP: *.151.246.94.ip4.artcom.pl 03.07.10, 20:58 hmm, jak umieszcza pod maska wzmocniony turbinami swoj v8 to pewnie zgarna klientow wypatrujacych nemesis gt :P a ogolnie - niezle wyglada i ma szanse na roznoraka klientele :D ja jak najbardziej jestem za! wszak to rr... Link Zgłoś
Gość: xx Re: Range Rover Evoque IP: *.home.aster.pl 05.07.10, 00:27 >>> Range Rover Evoque jest kolejnym autem, które w wersji produkcyjnej >>> wygląda niemal identycznie jak prototyp To wynika po prostu z oszczędności. po co wydawać pieniądze na projekt, z którego i tak się nie skorzysta. Bardzo rozsądne - popieram. A projekty na pokaz - wystarczy pokazywać na rysunkach albo na prezentacjach 3D. Będzie taniej. Link Zgłoś
Gość: popham Re: Range Rover Evoque IP: 217.153.6.* 14.09.10, 14:35 Dizajn ok. A gdyby były problemy techniczne to assistance świadczy osobiście dyrektor zarządzający Phil (chętnie?) Popham :) Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Range Rover Evoque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:05 ..a kiedys Honda(HRV) i Reno (Avantime ), ale niestety ciemny lud nie kupił avangardy... obawiam sie ze producentowi zabraknie "jaj" zeby wypuscic , takiego 2-drzwiowca.. .a jezeli sie odwazy to.. ..to.. .. to kupie..:) AUTO powinno miec 2 - drzwi ! Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Range Rover Evoque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:11 ..GM wprowadza conceptopodobne projekty od jakiegos czasu... Pontiac Solstice, Camaro, CTS cadillac..nihil novi.. ten RR wyglada swoetnie , ale marudni ksiegowi nie zgodza sie na pare drzwi ! Link Zgłoś
m_ten_najprawdziwszy Re: Range Rover Evoque 01.10.10, 21:24 Swietny, w koncu Range Rover zaryzykowal. Tak trzymac. Link Zgłoś