Gość: jax Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: 80.87.36.* 20.10.10, 16:49 "mam wersje z 1999" a kupiony w 1999 czy 2009, że narzekasz? :-> Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.chello.pl 05.11.10, 07:09 Jetta wygląda jak Audi, po zmianie znaczka nikt nie pomyśli że to VW. Zaś Focus wygląda niestety jak jakaś chińszczyzna i szkoda mi bardzo bo miałem Focusa sedana I generacji i miło go wspominam ;-/ Link Zgłoś
Gość: gość Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.chello.pl 05.11.10, 22:19 Połacie "fordowskiego" czyt. twardego plastiku... Do tego panel klimy auto żywcem przeniesiony z obecnego pocusa a panel sterowania lusterkami i szybami bocznymi z mondeo... Link Zgłoś
Gość: dre12 Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: 46.113.80.* 06.11.10, 20:17 Jak widzę te nowe dziwolągi to zaczynam tęsknić do tego co było. Szacunek dla VWeja za to że potrafi budować auta ponadczasowe, bo nudne i Fiata bo potrafi robić auta ponadczasowo ładne. Reszta to koszmarki jakieś... Link Zgłoś
Gość: franccom Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.akselnet.pl 10.02.11, 21:16 witam kolegi z polo ty chyba nie wiesz co piszesz poruwnywac POLO do FOCUSA to jest całkiem inna klasa auta jak byś się pszejechał FOCUSEM po krętej drodze to na tą polówkę byś nalał Każdy focus jest fajny od pierwszej generacji do ostatniej prowadzenie Focusa to jest bajka rodzina mnie zmusiła do zakupu Cmaxa i nawet taki minivan się dobże prowadzi FOCUSY są nowatorskie i inne od innych aut do puki ich nie zepsują wadą jest tylko słaba jakość plastikowych elementów wnętsza co do tapicerki to focus sedan z 2000 roku z przebiegiem 230 tyś brak sladów uszkodzeń tapicerki i kierownicy pozdrawiam fanów FORDA Link Zgłoś