Dodaj do ulubionych

Na sanki z Porsche

19.12.10, 10:35
Z takimi sankami Porsche masz +5 do prędkości na stoku ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gryzli Re: Na sanki z Porsche IP: 172.25.254.* 19.12.10, 11:33
      @scorpinor: i pewnie jakieś +8 do lansu ;)
    • Gość: MB Re: Na sanki z Porsche IP: *.gdynia.mm.pl 19.12.10, 11:47
      I -50 do portfela.
    • Gość: film Re: Na sanki z Porsche IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.10, 14:09
      Sanki?
      JA CI DAM SANKI!!
    • Gość: qwerty Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 15:22
      ależ trzeba być nadętym bufonem żeby do tak prostej czynności, jak zjeżdżanie na sankach potrzebować napisu 'porsche'
    • Gość: stanczyk Re: Na sanki z Porsche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.10, 17:32
      nowogobacki wynazalek aczkolwiek ładny design - posrsze design :)...
      szkoda tylko , że te nowe Porszaki (samochody) takie brzydkie ..:)
    • Gość: Daniel Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 21:19
      Już jadem plują... . Co niektórzy nie kapują, że są ludzie dla których samochód to nie tylko przedmiot do przemieszczania się z miejsca na miejsce, to styl życia.
    • Gość: minutehead Re: Na sanki z Porsche IP: 213.241.63.* 20.12.10, 08:26
      A jaki Ty masz pomysł na szus po śniegu? na minutehead.com/ czekamy na najbardziej kreatywnych.
      -----
      www.facebook.com/pages/minuteheadcom/139688736083695 - lubię to!
    • Gość: drezyna Re: Na sanki z Porsche IP: *.pool.mediaWays.net 20.12.10, 11:54
      Pseudo dezajn
    • Gość: qwerty Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 13:32
      "Już jadem plują... . Co niektórzy nie kapują, że są ludzie dla których samochód to nie tylko przedmiot do przemieszczania się z miejsca na miejsce, to styl życia."

aha to tak sobie trzeba tłumaczyć bezsensowne wydawanie kasy.

Samochód to jedno, a kawałek wygiętej rurki to drugie.

No ale NAPIS jest.
    • Gość: Daniel Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 14:19
      qwerty: ale auto Porsche chciałoby się mieć co nie?
      Chłopie miałeś/masz coś z Porsche Design, że tak udajesz cwanego?
      Zapewne najwyżej buty z adidasa ze sklepu sportowego projektowane przez to studio bo na pewno nic więcej... .
      Nie miałeś to się nie wypowiadaj bo nie masz za gorsz pojęcia o trwałości tych produktów, ani jakości.
    • Gość: okno Re: Na sanki z Porsche IP: *.ipm.pl 20.12.10, 14:31
      Daniel, właśnie dzięki takim b.ucom jak Ty Porsche niebawem będzie postrzegane jak BMW :(((
      Domyśl sie dlaczego lub spójrz w lustro.
    • Gość: mistrz kierownicy Re: Na sanki z Porsche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 15:03
      Sanki wyglądają okazale, chociaż ja chyba wolę klasykę w polskim wydaniu. Swoją drogą mogliby dodatkowo zamieszczać instrukcje jak robić bezpieczne kuligi. Ciągle mam w głowie ten koszmarny wypadek, który miał miejsce podczas weekendu, eh;/ blog.mistrz-kierownicy.com.pl/
    • Gość: qwerty Re: Na sanki z Porsche IP: *.koscierzyna.vectranet.pl 20.12.10, 19:18
      ile te sanki wyciągaja ? Moge sie załozyc ze nie są szybsze niz moje z biedronki
    • Gość: Daniel Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 20:22
      okno: Porsche nie będzie u nas postrzegane jak BMW bo takich ludzi jak ty na nie stać i całe szczęście... .
      qwerty: możesz kupić sobie sanki w biedronce i wywalić je po miesiącu i tak co roku.
      Jak kogoś stać to kupuje raz na kilka lat i ma z głowy.
      Ciężko pomyśleć? Wszyscy muszą kupować w biedronkach gdzie jakość często woła o pomstę do nieba? Miałeś styczność z jakimś luksusowym przedmiotem prócz BMW 3er E36?
      Jak tak cię boli, że inni mogą, a ty nie to sobie zarób, a nie klepiesz z kolegą okno głupoty jak wielu w naszym społeczeństwie. Potem się dziwują, że Polacy to tacy i tacy... .
      Każdy się chce pochwalić i po mądrzyć, ale jak zwykle nic nie wie o tym co komentuje.
    • Gość: Pan Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 20:25
      Potem to przez takich OKNO i QWERTY: Alfy się bardzo psują, ,,japończyki'' to bida plastik, BMW tylko dla dresa, amerykany dobre tylko na prostej i dużo palą.
      Do szkoły!
    • Gość: okno Re: Na sanki z Porsche IP: *.ipm.pl 21.12.10, 07:57
      Danielu/ Panie telepatii nauczyłeś się czy w genach odziedziczyłeś, skoro piszesz, iż nie stac (nie mam) mnie na porsche?
      Twój stan posiadania nie interesuje mnie, ale dzięki takim zapyziałym ludziom, którzy i może przesiądą się na coś kultowego (mam nadzieję, ze nie kupiłeś sobie kajaka) lecz zawsze "słoma z butów" im będzie wystawać.
      Napisz przynajmniej jakim silnikiem dysponujesz bym ja, maluczki, nie odważył się Ciebie wyprzedzić...
      PS. Napisz również czym pływasz i na jakiej redzie cumujesz?
      PS2. Preferujesz bella czy coptera?

• Gość: Daniel Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 15:23
      Nie interesuje mnie czym jeździsz, ale udajesz cwaniaka który wie absolutnie wszystko.
      Pokazujesz taki sam poziom społeczeństwa jak większość polaków, można tego nie mieć, ale i tak to jest do du... bo tego nie miałem. Gdybym miał to by było super.
      Czasem się zastanów co piszesz i jak na wszystko spoglądasz.
      To, że ktoś woli wydać więcej by trzymało się dłużej to dla ciebie jednoznaczny sygnał, że burak, wieśniak (na wsi z inteligencją nie jest kiepsko, rzekłbym, że czasem z miast mogą się wstydzić), nuworysz itd.
      Człowieku mnie interesuje jakość, a nie znaczek tak jak ciebie... .
      Mój pieniądz moja sprawa na co wydam, bynajmniej nie zamierzam wywalać tego na tandetę, która się sypie po kilku miesiącach.

Dla twojej wiadomości to nie mam ani Cayenne (i teraz powinienem cię nazwać kolesiem z słomą w butach, który kupił sobie Porsche bo chciał poszaleć znaczkiem. Gaz założyłeś skąpcu? Lecz nie jestem tobą... ), ani Caymana.
    • Gość: okno Re: Na sanki z Porsche IP: 188.33.232.* 21.12.10, 19:54
      Najpierw Porsche to dla Ciebie to styl życia (1 post), a teraz piszesz, że nie interesuje Cię znaczek. To jak w końcu jest?
      Poza tym nie bardzo zrozumiałem Twój słowotok. Gdzie napisałem, że chcę poszaleć znaczkiem?
      Sam zacząłeś ataki na piszących tutaj więc nie dziw się odpowiedzi. Może nie zniżam się do Twojego poziomu (a propos zwracając się do kogoś zaczynaj z dużej litery, Polaków także pisze się z dużej) lecz fajnie się dyskutuje.
      Acha, może nie wyjeżdżałeś jeszcze swym autem poza granice kraju, gdzie gaz nie jest obciachem lecz gestem w stronę planety, szczególnie przy aucie emitującym CO2 ponaddwukrotnie więcej niż kompakt.
      Widzisz, posiadając coś, co Ty nazywasz luksusem, większość ludzi także elokwencją reprezentuje pewien poziom.
    • Gość: Daniel Re: Na sanki z Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 20:20
      Czy znaczek i styl życia mają coś wspólnego? Jak chcesz możesz kupić do swojego Porsche nawet plastikowy koszyk na zakupy z Lidla.
      Ciągle się bronisz tym i owym, a materialista z ciebie na potęgę (będę się zwracał do tego człowieka z dużej litery, który na to zasługuje).

Ataku nie zacząłem, ale wyraziłem swoją opinię o żałosnej świadomości takich produktów prze piszących.

Co do znaczka to przecież dla ciebie kupno takich saneczek to głupota bo jest znaczek, a teraz sam się chwalisz. Przecież mogłeś kupić tańszego, a spokrewnionego z Cayenne Tourega. Logo drażni?
    • Gość: okno Re: Na sanki z Porsche IP: 188.33.232.* 21.12.10, 21:22
      Dziwny z ciebie człowiek, chociaż raczej troglodyta.
      Kajaka nie mam i nie chcę mieć, choćby z uwagi, że jest to awaryjne auto i ma tyle wspólnego z legendą Porsche co ty z luksusem.
      Napisz mi gdzie kupno sanek Porsche to dla mnie głupota?
      Z dużych wolę Jeepa SRT, który kajaka bije pod kazdym względem. Natomiast z małych wystarcza mi to co mam :)
      Adieu
      PS. Generalnie, wiem przynajmniej, że nie jesteś w CP, bo tu nie ma miejsca dla takich jak ty, panie "luksus" :))))))
    • popijajac_piwo Re: Na sanki z Porsche 22.12.10, 17:34
      Sanek z napisem Porsche bym nie kupił, ale taki rower górski od BMW to już technologicznie interesujący.
    • Gość: v666 Re: Na sanki z Porsche IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.10, 07:14
      Nie no, żenuła.
      Jakie + do lansu, wyjść z takimi sankami to jak publicznie się przyznać, że masz "małego" :)
    • tojakierowca_bombowca Re: Na sanki z Porsche 23.12.10, 07:32
      To tak jakby kupić sobie telewizor marki Amica...
    • Gość: contact_front Re: Na sanki z Porsche IP: 178.73.51.* 23.12.10, 11:22
      w dupach się poprzewracało od nadmiaru kasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka