Gość: Maciek IP: *.arkonskie.v.pl 07.05.04, 15:58 hmmm...myslalem ze bedzie duzo gorzej...nie jest zle, ale i tak wole to obecne, przyciezkie! carspyshots.proboards2.com/index.cgi?board=spy&action=display&num=1083323876 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: AdM Re: BMW 7 Facelifting IP: *.visp.energis.pl 07.05.04, 16:43 wg mnie krok za daleko do tyłu. na zdjęciu zimą wygląda za to całkiem ok Link Zgłoś
Gość: S. Baca Re: BMW 7 Facelifting IP: 62.181.161.* 07.05.04, 18:24 Stracili nie tylko stylistyczna wyjatkowosc, ale zdaje sie ze takze sporo kasy. Kto po dwoch latach robi resyling samochodu w dodatku niemasowego? Audi A8 wyprzedzilo bmw7 w sprzedazy w Europie, jesli jeszcze A6 wyprzedzi plastikowa "Piatke", to podejrzewam ze ten caly Bangle dostanie poteznego kopniaka w tylek i tak skoncza sie te kabotynskie popisy. O polkach i daszkach rodem z Bangladeszu na desce rozdzielczej nie warto nawet wspominac. Link Zgłoś
Gość: były fan BMW :-( Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:03 Pełna banialuka z tą 7 ką od samego pocżatku. Wygląd be. Deska rozdzielcza be jak w autobusie PKSu, obsługa skomplikowana . Trzeba sie uczyć nawet włączania kierunkowskazów kilka dni. Audi A 8 o pół klasy wyżej pod wieloma względami. Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Popieram IP: *.arkonskie.v.pl 07.05.04, 19:08 Hmmm czytałem gdzies ze Vectra nowa ma takie same kierunkowskazy jak 7er i 5er...Sam jezdze własnie Vectra GTS i powiem Ci drogi kolego, ze gazety motoryzacyjne baaaardzo zdemonizowaly wlaczniki kierunkowskazow i wycieraczek...Okazuje sie bowiem ze w codziennym uzytkowaniu okazuje sie to baaardzo wygodne!Lekkie popchniecie 3 migniecia, dlugie do wyprostowania kol...W jezdzie po miescie, na trasie, przy zmianie pasa ruchu bardzo ale to bardzo wygodna rzecz...I nie uczylem sie obslugi tego urzadzenia tydzien, a doslownie pare minut....Po odebraniu auta tez sie tego troche balem, wiec przy wlaczonym silniku na parkingu potrenowalem to przez 5 minut i okazalo sie ze to bardzo proste i w dodatku bardzo wygodne! Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: venivv Re: Popieram IP: 213.76.148.* 08.05.04, 16:36 nie do konca tak jest, jest zbyt mała tolerancja pomiędzy "lekkim popchnięciem" a "długim" co wielokrotnie prowadzi do jazdy z włączonym kierunkowskazem system wg mnie jest durny pozdr Link Zgłoś