Dodaj do ulubionych

Poleć Axa Direct Znajomym forum

23.11.10, 02:08
Powołaj się na sprawdzony, aktualny nr polisy znajomego Axa Direct, który daje zniżkę AA1748031/01(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Zarobisz na tym 80zł.
Jeśli chcesz zaoszczędzić jeszcze więcej, wejdź na www.lepszeoc.pl i zobacz na czym polega specjalna sztuczka, dająca zaoszczędzić do paruset złotych.

Pamiętaj Axa Direct + AA1748031/01

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • tanieoc Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 23.11.10, 02:12
      Zobacz Nowy kod
      • tomasz477 Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 26.03.11, 17:26

OBLICZENIE SKŁADKI NA:

https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx

Podając nr mojej polisy

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

BA2156606/01

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

uzyskasz zniżkę:
        1) 30 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie OC albo tylko w zakresie Pakietu AC,
        2) 80 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie Pełnym, Pakiecie dla Kobiet, Pakiecie Pełnym Motocykl.

Wybierz opcję:
        *Nie jestem klientem. Chce powołać się na numer polisy Klienta AXA*

bądź:
        - zadzwoń: 19522 - bezpłatna infolinia

Dzwoniąc ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego.

Inne przydatne adresy:
        Regulamin Programu „Poleć AXA DIRECT znajomym”
        Wszystkie aktualne promocje AXA DIRECT

• piotrek363 Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 8169295 19.10.11, 21:25
          Skorzystaj z numeru polisy znajomego klienta AXA a dostaniesz dodatkową zniżkę 50 zł na OC lub 60 zł na pakiet

Polecam NUMER POLISY Twojego znajomego klienta AXA Direct.

8169295

8169295

8169295

Pozdrawiam Magda Sankowska Radom, volvo s40
        • piotrek363 Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 8169295 19.10.11, 21:27
          Aby skorzystać z promocji "Poleć AXA znajomym" należy skopiować numer .A.K.T.U.A.L.N.E.G.O. KLIENTA np:

8169295
          8169295

W kalkulatorze Axa ---> Wybrać opcję NAZWA PROMOCJI ---> Poleć Axa Direct znajomym,
          - W pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiować lub przepisać jeden z tych kodów:

8169295
      • magdui Re: Poleć Axa Direct Znajomym 2033589 29.03.11, 11:34
        Szukasz DOBREGO I TANIEGO OC ??? I chciałbyś dodatkową zniżkę 50 lub 100 zł ???
        Powołaj się na mój nr polisy
        2033589
        2033589
        2033589
        2033589

Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom
      • lepszeoc.pl INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ W AXA DIRECT 10.04.11, 16:06
        Chcesz zdobyć dodatkową zniżkę na OC lub AC w Axa Direct?

Krok 1.

Oblicz składkę za pomocą kalkulatora online Axa Direct- dostaniesz za to dodatkowe 10% zniżki.

Kalkulator znajduje się pod tym linkiem:
        www.axadirect.pl/kalkulator/promocja

Pamiętaj !!! Jeżeli wykupisz polisę za pomocą rozmowy tel. to stracisz te dodatkowe 10%

Krok 2

W kalkulatorze Axa Direct wybierz opcję nazwa promocji > Poleć Axa Direct znajomym, a następnie w pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz ten oto kod:

4485799(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Zarobisz na tym 80zł na pakiet AC oraz 30zł na samo OC.

Jeśli chcesz użyć promocyjnego nr polisy podczas rozmowy tel. z konsultantem, aby wyliczyć składkę to potrzebujesz dane do weryfikacji, o które zapyta konsultant:

Imię i nazwisko osoby polecającej: Dominik Konieczny, miejscowość Szewce, pojazd Seat Ibiza

W tym przypadku wysokość zniżki za nr polisy jest taka sama jak przez kalkulator online.
        Nie polecam tej opcji, gdyż tracimy wtedy 10% zniżki za obliczenie składki przez neta, a
        to całkiem sporo.

Mam nadzieję, że pomogłem.
        Pozdrawiam.
        lepszeoc.pl/
      • magda.sankowska Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 2033589 14.06.11, 18:18
        INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ W AXA DIRECT + NR POLISY 2033589
        Zniżka na OC lub OC + AC, na samochód lub motocykl

------> Oblicz składkę za pomocą kalkulatora online Axa Direct- dostaniesz za to dodatkowe 10% zniżki.

(Pamiętaj !!! Jeżeli wykupisz polisę za pomocą rozmowy tel. to stracisz te dodatkowe 10%)

------> W kalkulatorze Axa Direct w punkcie DANE KOŃCOWE
        ------> Wybierz opcję NAZWA PROMOCJI --> Poleć Axa Direct znajomym,
        ------> W pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz jeden z tych kodów:

2033589

2033589
        2033589
        2033589
        2033589

2033589
        (skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Pozdrawiam Magda, Radom, volvo
      • piotrek363 .N.O.W.Y. kod 8169295 19.10.11, 21:24
        SPRAWDŹ Większy rabat DOSTANIESZ za powołanie sie na mój nr polisy

8169295

50 zł rabatu na OC albo samo AC,

60 zł rabatu na OC+AC lub Pakiet dla Kobiet lub Pakiet Pełny Motocykl

W DANE KOŃCOWE: wybierz promocję "Poleć Axa Direct znajomym",
        W rubryce " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj bez spacji lub wpisz ręcznie jeden z tych kodów:

8169295

8169295

Polecam, ja z AXA korzystam juz 3 lata ;-)

8169295

Dziękuję za skorzystanie z mojego kodu.
    • tanieoc Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 27.11.10, 10:24
      Powołaj się na sprawdzony, aktualny nr polisy znajomego Axa Direct, który daje zniżkę AA1748031/01 (skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Zarobisz na tym 80zł.
      Jeśli chcesz zaoszczędzić jeszcze więcej, wejdź na www.lepszeoc.pl i zobacz na czym polega specjalna sztuczka, dająca zaoszczędzić do paruset złotych.

Pamiętaj Axa Direct + AA1748031/01

Pozdrawiam.
    • tanieoc Dodatkowa zniżka w Liberty Direct więcej niż w Axa 28.11.10, 16:58
      Polecam powołać się na ten numer polisy 2010-75369166, wystarczy skopiować jego drugą część w kalkulator 75369166(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola podczas kopiowania).
      Numer ten można również podać podczas rozmowy konsultantowi. Trzeba tylko powiedzieć, że chcę się powołać na numer polisy znajomego z forum, który polecił mi ubezpieczenie u Waś i podać mu ten kod 2010-75369166.

Numer ten uprawnia do zniżki w wysokości 50zł lub 100zł.

Kalkulator OC/AC Liberty Direct znajduje się pod linkiem www,libertydirect.pl

Jeżeli chodzi o rozmowę telefoniczną to można ją zamówić na stronie głównej Liberty Direct w polu o nazwie "kontakt".
      Można oczywiście zadzwonić pod nr tel 195 21 bądź (022) 589 91 91
      Jest także opcja kontaktu poprzez komunikator Skype. Wystarczy kliknąć ikonkę komunikatora, znajdującą się w polu "kontakt". Łącze do rozmowy otworzy się automatycznie.

W liberty Direct bardzo fajna rzeczą jest bardzo rozszerzone assistance, które można wykupić za niewielkie pieniądze, a które obowiązuje na terenie całej Polski oraz Europy.
      Np. złapiemy panę, dzwonimy i pomoc przyjeżdża. Pełna ochrona wraz z holowaniem i samochodem zastępczym na 2 tygodnie gdyby był potrzebny.

Warto zaznaczyć, że w Liberty Direct, aby wyszło naprawdę tanio najlepiej średni przebieg roczny podać w granicach 5000 do 9999km, jeśli jeździmy bardzo mało, można podać poniżej 5000km rocznie.

Zachęcam zatem do wyliczenia składki, używając mojego numeru polisy Liberty Direct
      2010-75369166
      Numer ten jest tym samym co "Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct "

Pozdrawiam Serdecznie.
      • 77727906_liberty_direct LIBERTY DIRECT 77727906 100zł rabatu na OC i AC 23.03.11, 12:12
        podajac kod 77727906 kupujac ubezpieczenie OC lub AC w Liberty Direct, ktore notabene oferuje aktualnie najlepsza oferte dla kierowcow, uzyskasz dodatkowo nawet 100zl znizki od kwoty wyliczonej bez kodu, ja tak zrobilem i kupilem OC na samochod za jedyne 230zl!!!! To nie zart, zaloguj sie na www.libertydirect.pl i wylicz skladke podajac kod 77727906, sprawdz sam, bo naprawde warto
      • daris123 NOWY KOD PROMOCYJNY TO 9930318 05.03.12, 17:05
    • tanieoc Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 03.12.10, 02:05
      W Axa Direct mają bardzo ciekawy program, dzięki któremu możesz zyskać dodatkową zniżkę na OC 50zł na AC 100zł dodatkowo za to, że powołasz się na mój nr polisy: AA1748031/01(najprościej go skopiować, gdyby na kalkulatorze wyskoczył błąd, to należy przepisać go ręcznie).
      Możesz go użyć na ich stronie wpisując go w kalkulator, lub podczas rozmowy tel. wtedy jednak zostaniesz zapytany o dane osoby polecającej.
      Podajesz mu zatem te dane: imię i nazwisko osoby polecającej Dominik Konieczny, miejscowość Szewce, pojazd Seat Ibiza.

Moim zdaniem w Axie zawsze wychodzi najtaniej bez dwóch zdań . Warto spróbować przeliczyć składkę, to nic nie kosztuje i trwa ze 3 minuty.
    • lepszeoc.pl Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 18.12.10, 23:23
      Dodam tylko, że już ponad 200 osób skorzystało z mojego sposobu na najtańsze ubezpieczenie.

Ja osobiście przy zniżkach 40%, poj. silnika 1.9 i wieku 25lat place za ubezpieczenie 402zł rocznie razem z assistance i ubezpieczeniem od pożaru i kradzieży.
      Myślę zatem, że ubezpieczenie w Axie bardzo się opłaca.

Zawsze można przecież poświęcić te trzy minuty i za pomocą kalkulatora Online wyliczyć składkę, to nic nie kosztuję.

Wejdź na moją stronę tutaj i dowiedz się jak zyskać najtańsze w Polsce ubezpieczenie.

Pozdrawiam Serdecznie.
    • tanieoc Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 02.01.11, 14:47
      www.lepszeoc.pl
      • magda.sankowska ...D..L..A..C..Z..E..G..O... AXA ??????????? 07.07.11, 15:57
        Szukasz DOBREGO I TANIEGO OC ???
        Ja już przeanalizowałam różne oferty i warunki umów i w AXA dostałem najkorzystniejsze warunki i najtańsze OC. A za powołanie się na numer polisy znajomego z forum klienta AXA dostałam dodatkową zniżkę. Polecam numer polisy:

2033589

2033589
        2033589
        2033589
        2033589

Wystarczy skopiować do kalkulatora

2033589

2033589
        2033589
        2033589
        Do najtańszego OC dostałam dodatkowy pakiet, w którym mam

- GRATIS HOLOWANIE na terenie całego kraju
        - GRATIS SAMOCHÓD ZASTEPCZY na 3 dni

- NNW kierowcy na 250 tyś
        - NNW każdego z pasażerów na 50 tyś

- 80 zł zniżki po podaniu numeru polisy znajomego (z forum).

Pozdr. Magda Sankowska, Radom, volvo
        • piotrek363 Re: ...D..L..A..C..Z..E..G..O... AXA ?????????? 19.10.11, 21:29
          Dlaczego warto kupić OC / AC w AXA DIRECT?

• Oferują atrakcyjne ceny – przekonaj się, obliczając składkę.
          • Zapewniają szeroką ochronę w wielu sytuacjach na drodze.
          • Możesz wybrać zakres ubezpieczenia spośród trzech głównych pakietów.
          • Każdy z pakietów możesz dostosować do swoich potrzeb, zmieniając jego zakres.
          • Przenoszą zniżki z OC na AC.
          • Pomoc świadczą 24 h na dobę.
          • Składkę wyliczysz w pięć minut online ( za to dostaniesz dodatkowe 10% zniżki )bądź telefonicznie, jeśli zamówisz na stronie oddzwonią za darmo
          • Oferują dogodne formy płatności, a polisę otrzymasz e-mailem i pocztą.
          • Szczegółowo wyliczają ryzyko, więc nie płacisz za innych kierowców powodujących wypadki.

• Skorzystaj z numeru polisy znajomego klienta AXA a dostaniesz dodatkową zniżkę 50 zł na OC lub 60 zł na pakiet

Polecam N.O.W.Y.. NUMER POLISY Twojego znajomego klienta AXA Direct.

8169295

8169295

8169295

8169295

Pozdrawiam Magda Sankowska Radom, volvo s40
    • tomasz477 Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 02.01.11, 15:34

OBLICZENIE SKŁADKI NA:

https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx

Podając nr mojej polisy

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

BA2156606/01

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

uzyskasz zniżkę:
      1) 30 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie OC albo tylko w zakresie Pakietu AC,
      2) 80 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie Pełnym, Pakiecie dla Kobiet, Pakiecie Pełnym Motocykl.

Wybierz opcję:
      *Nie jestem klientem. Chce powołać się na numer polisy Klienta AXA*

bądź:
      - zadzwoń: 19522 - bezpłatna infolinia

Dzwoniąc ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego.

Inne przydatne adresy:
      Regulamin Programu „Poleć AXA DIRECT znajomym”
      Wszystkie aktualne promocje AXA DIRECT

• tomek.szop numer polisy uprawniający do zniżki AC/2342270/01 04.01.11, 03:33
        Aktualny numer polisy uprawniający do zniżki AC/2342270/01.
        Polecam
    • tanieoc Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 04.01.11, 18:07
      Witam.

Niestety od 07.10.2010 Axa Direct zmieniła regulamin, odchodząc od dotychczasowych zasad.
      Aktualnie można zyskać od 30zł przez 80zł nawet do paruset zł, jeśli użyje się specjalnej sprytnej sztuczki( wszystko w poradniku poniżej ).
      Odnośnie zniżek w Axa Direct założyłem specjalną stronę, która dostarcza zawsze aktualne informację w prosty i zrozumiały sposób www.lepszeoc.pl
    • tanieoc Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 12.01.11, 02:01
      Podwójna polisa OC - zasady, o których musimy pamiętać...
      Ustawa o ubezpieczeniach obowiązkowych ma za zadanie zapewnić ochronę ofiarom wypadków komunikacyjnych w każdym przypadku. Jej restrykcyjne przepisy doprowadzają jednak czasem do sytuacji, w której właściciel pojazdu staje się posiadaczem dwóch polis i zmuszony zostaje zapłacić podwójną składkę.

Skąd się bierze problem podwójnych polis?

Podstawową przyczyną zjawiska podwójnych polis OC jest ich "samoodnawialność". Specyficzny charakter obowiązkowego ubezpieczenia komunikacyjnego powoduje, że rządzi się ono wyjątkowymi zasadami. Zgodnie z ustawą o ubezpieczeniach obowiązkowych, jeśli umowa ubezpieczenia nie zostanie wypowiedziana najpóźniej w ostatnim dniu przed upływem okresu trwania ochrony, przyjmuje się, iż zawarta została kolejna umowa, a zarazem powstał obowiązek opłacenia składki. Dlatego, jeżeli kierowca ubezpieczy auto w nowym zakładzie ubezpieczeń nie wypowiadając umowy w dotychczasowym, będzie on w rezultacie zobowiązany zapłacić dwie składki.

Z problemem podwójnej polisy OC spotykają się również często nabywcy aut używanych. Zgodnie z prawem w momencie sprzedaży samochodu prawa i obowiązki związane z polisą OC zbywcy przechodzą na nabywcę, w tym przede wszystkim obowiązek zapłaty składki. Kupujący ma 30 dni na wypowiedzenie umowy ubezpieczenia, jeśli chce zmienić ubezpieczyciela. Co ważne, dla zakładu ubezpieczeń liczy się data dotarcia zawiadomienia, a nie jego wysłania. Jeśli kupujący tego nie uczyni i wykupi kolejną polisę u innego ubezpieczyciela, obydwaj zażądają od niego zapłaty składki.

A co w sytuacji gdy sprzedaż nastąpi w momencie, kiedy do zakończenia okresu ochrony pozostało mniej niż 30 dni? Która zasada powinna być nadrzędna? W tej kwestii istnieją dwa stanowiska.

Zdaniem Rzecznika Praw Ubezpieczonych prawo powinno działać na korzyść kupującego, a więc nabywca powinien móc zrezygnować z dotychczasowej polisy w ciągu 30 dni. Póki co jednak nie ma zapisu w ustawie, który by ten problem jednoznacznie rozstrzygał. Zdaniem Ministerstwa Finansów i np. największego z ubezpieczycieli - PZU decydująca jest zasada, że na dzień przed zakończeniem okresu trwania ochrony należy wypowiedzieć umowę w zakładzie ubezpiecze
    • kitonok Poleć Axa Direct znajomym kod 2488787 16.02.11, 21:28
      Świeżutki kod promocyjny poleć Axa Direct znajomym - dodatkowa zniżka - kod 2488787 .
      Wystarczy że wpiszesz ten kod w rubryce numer polisy Twojego znajomego.
    • andrmall Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 03.03.11, 12:21
      poleć axa direct znajomym 1776722 AKTUALNY
      • andrmall Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 16.03.11, 18:22
        andrmall napisał:

> poleć axa direct znajomym 1776722 AKTUALNY

5047426
        5047426
        5047426
        5047426
        5047426
        AKTUALNY
        • piotrek363 Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 8169295 19.10.11, 21:30
          Polecam N.O.W.Y.. NUMER POLISY Twojego znajomego klienta AXA Direct.

8169295

8169295

8169295

Pozdrawiam
      • tanieoc KOD ZNIŻKOWY AKTUALNY NA 2011 r 4485799 28.03.11, 02:22
        Dodatkowa zniżka w Axa Direct- Instrukcja:

4485799 Powołaj się na sprawdzony, aktualny nr polisy znajomego Axa Direct, który daje zniżkę 4485799(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie). Wybierz podczas liczenia składki typ promocji "poleć Axa Direct znajomym" i użyj tego kodu: 4485799

Za obliczenie składki za pomocą kalkulatora jest dodatkowa zniżka 10%

Pozdrawiam.
    • adyn aktualny numer (80zł zniżki OC, AC itp) - 5251220 24.03.11, 12:17
      Zaznacz

5251220

i wklej w formularzu AXA.
      Dodatkowa zniżka 80zł
    • magdui Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 28.03.11, 09:05
      Szukasz DOBREGO I TANIEGO OC ??? Ja już przeanalizowałam różne oferty i warunki umów i w AXA dostałem najkorzystniejsze warunki i najtańsze OC. A za powołanie się na numer polisy znajomego z forum klienta AXA dostałam dodatkową zniżkę. Polecam numer polisy:

2033589

2033589
      2033589
      2033589
      2033589

Wystarczy skopiować do kalkulatora

2033589

2033589
      2033589
      2033589
      LUB podać na początku rozmowy tel. pod 48 22 599 9522
      Do najtańszego OC dostałam dodatkowy pakiet, w którym mam

- GRATIS HOLOWANIE na terenie całego kraju

- GRATIS SAMOCHÓD ZASTEPCZY na 3 dni

- NNW kierowcy na 250 tyś

- NNW każdego z pasażerów na 50 tyś

- 80 zł zniżki po podaniu numeru polisy znajomego (z forum).

Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom,
    • johnthejohn Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 28.03.11, 17:06
      NOWY AKTUALNY NUMER! POLCECAM! ZNIZKI NA UBEZPIECZENIE! SYMBIOZA, TY DOSTAJESZ ZNIZKI A JA BONY OD AXXA:)

WPISZ TEN NUMER: 4340909
    • tanieoc KOD ZNIŻKOWY, KTÓRY DZIAŁA + INSTRUKCJA 29.03.11, 07:44
      Dodatkowa zniżka w Axa Direct- Instrukcja:

4485799 Powołaj się na sprawdzony, aktualny nr polisy znajomego Axa Direct, który daje zniżkę:

4485799(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Kalkulator Axa Direct znajduje się tutaj:

affex.org/k34eGd84G1710
      Wklej tego linka w przegladarkę.

Za obliczenie składki za pomocą kalkulatora jest dodatkowa zniżka 10%

Dane do weryfikacji to:
      Dominik Konieczny, miejscowość Szewce, pojazd Seat Ibiza

Dane te są wymagane tylko podczas rozmowy tel.
      Nie polecam tej opcji, gdyż tracimy wtedy 10% zniżki za obliczenie składki przez neta, a
      to całkiem sporo.

Jeśli chcesz zaoszczędzić jeszcze więcej, wejdź na:
      lepszeoc.pl/sprytna-sztuczka
      i zobacz na czym polega specjalna sztuczka, dająca zaoszczędzić do paruset złotych.

Pamiętaj Axa Direct+ 4485799

Pozdrawiam.
    • magdui Poleć Axa Direct Znajomym forum nr polisy 2033589 05.04.11, 09:57
      Szukasz DOBREGO I TANIEGO OC ??? I chciałbyś dodatkową zniżkę 50 lub 100 zł ???
      Powołaj się na mój nr polisy
      2033589
      2033589
      2033589
      2033589

Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom

• agatamaziarz Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 06/06/2011 06.04.11, 12:54
      POLECAM ŚWIEŻUTKI KOD 9704389 UPRAWNIAJĄCY DO ZNIŻKI PRZY NABYCIU UBEZPIECZENIA OC LUB AC W AXA DIRECT

WPISUJĄC TEN KOD 9704389 OTRZYMASZ UBEZPIECZENIE NAWET O 80 ZŁ TANIEJ

POZDRAWIAM
    • agatamaziarz Nowy kod 9704389 07.04.11, 10:29
      Witam Wpisując kod zniżkowy podczas zawierania umowy ubezpieczenia w AXA uzyskasz zniżkę w wysokości 80 zł Numer kodu 9704389 Promocja: Poleć AXA Direct Znajomym Zachęcam do skorzystania z promocji
      • lepszeoc.pl KOD ZNIŻKOWY AKTUALNY NA 2011 r 4485799 10.04.11, 16:04

Krok 1.

Oblicz składkę za pomocą kalkulatora online Axa Direct- dostaniesz za to dodatkowe 10% zniżki.

Pamiętaj !!! Jeżeli wykupisz polisę za pomocą rozmowy tel. to stracisz te dodatkowe 10%

Krok 2

W kalkulatorze Axa Direct wybierz opcję nazwa promocji > Poleć Axa Direct znajomym, a następnie w pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz ten oto kod:

Jeśli chcesz użyć promocyjnego nr polisy podczas rozmowy tel. z konsultantem, aby wyliczyć składkę to potrzebujesz dane do weryfikacji, o które zapyta konsultant:

Imię i nazwisko osoby polecającej: Dominik Konieczny, miejscowość Szewce, pojazd Seat Ibiza

W tym przypadku wysokość zniżki za nr polisy jest taka sama jak przez kalkulator online.
        to całkiem sporo.

Pozdrawiam.
        lepszeoc.pl/
        • lepszeoc.pl AKTUALNY KOD ZNIŻKOWY + INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ 10.04.11, 16:05

Krok 1.

Krok 2

to całkiem sporo.

Pozdrawiam.
          lepszeoc.pl/
          • tanieoc Re: AKTUALNY KOD ZNIŻKOWY + INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ 09.06.11, 11:47
            Polecam.
      • piotrek363 Re: Nowy kod 8169295 19.10.11, 21:31
        N.O.W.Y.. NUMER POLISY znajomego klienta AXA

8169295

8169295

8169295

Pozdrawiam
    • magdui 2033589 Poleć Axa Direct Znajomym forum 2033589 25.04.11, 11:14
      INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ W AXA DIRECT + NR POLISY
      Chcesz dodatkową zniżkę na OC lub AC w Axa Direct?

---> Oblicz składkę za pomocą kalkulatora online Axa Direct- dostaniesz za to dodatkowe 10% zniżki.

(Pamiętaj !!! Jeżeli wykupisz polisę za pomocą rozmowy tel. to stracisz te dodatkowe 10%)

---> W kalkulatorze Axa Direct wybierz opcję NAZWA PROMOCJI > Poleć Axa Direct znajomym,
      ---> W pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz jeden z tych kodów:

2033589
      2033589
      2033589
      2033589
      2033589

2033589
      (skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Pozdrawiam Magda, Radom, volvo
    • disi82 kod to 8103588 26.04.11, 15:51
      aktualny kod na znizke to : 8103588
      pozdrawiam gorąco
    • magda.parzoch Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 19.05.11, 09:10
      Świeży kod promocyjny AXA Direct: 9704389

Zawierając ubezpieczenie komunikacyjne OC lub AC w firmie AXA drogą telefoniczną lub poprzez internet polecam powołać się na kod promocyjny nr 9704389 uprawniający do zniżki w wysokości 40 i/lub 80 zł.

Pozdrawiam
    • magdalenaparzoch Świeży czerwcowy kod AXA 9704389 07.06.11, 11:51
      Najnowszy kod promocyjny AXA Direct: 9704389

Zawierając ubezpieczenie komunikacyjne OC lub AC w firmie AXA drogą telefoniczną lub poprzez internet polecam powołać się na kod promocyjny nr 9704389 obniżający wysokość składki do zapłacenia o 30 zł przy zakupie OC lub 60 zł przy zakupie OC i AC.

WYSTARCZY WE WNIOSKU INTERNETOWYM WPISAĆ TEN KOD 9704389 LUB PODAĆ GO KONSULTANTOWI PODCZAS ROZMOWY TELEFONICZNEJ

PROMOCJA POLEĆ AXA DIRECT ZNAJOMYM

Pozdrawiam
    • magda.sankowska Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 09.06.11, 13:20
      Jeśli nie chcesz przepłacać, to sprawdź ile zostanie w Twojej kieszeni, jeśli wybierzesz AXA. Dodatkową zniżkę zyskasz jeśli powołasz się na numer polisy aktualnego klienta np.
      2033589
      2033589
      2033589
      2033589
      2033589
      2033589
      Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom,
    • pko_thomson Re: Poleć Axa Direct Znajomym forum 16.06.11, 10:19
      INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ W AXA DIRECT + NR POLISY 9062263

Zniżka na OC lub OC + AC, na samochód lub motocykl

W kalkulatorze Axa Direct w punkcie DANE KOŃCOWE

Wybierz opcję NAZWA PROMOCJI --> Poleć Axa Direct znajomym,

W pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz jeden z tych kodów:

9062263

9062263

9062263

9062263

9062263

9062263

Zarobisz na tym 60zł za pakiet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka