Dodaj do ulubionych

Nielegalny wyścig VIP-ów

IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.05.04, 01:08
zajebista sprawa ...
Obserwuj wątek
    • Gość: KP Brody IP: *.physik.uni-giessen.de 11.05.04, 13:22
      No prosze,a taka na poziomie i w ogole pelna wspolczucia role
      gral Brody w Pianiscie...
      • Gość: Al http://www.gumball3000.com IP: *.etel.pl 12.05.04, 16:40
        www.gumball3000.com i www.gumball3000.net
    • Gość: Trump a Dziewulski? IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.05.04, 13:32
      a Dziewuslki sie z nimi nie scigal swoja tuningowana Corvetta albo M3 2003
      (oczywiscie oba samochody zakupione z pensji posla:)))))
      ?
      • Gość: Michal Re: a Dziewulski? za biedny IP: *.fornfyndet.se 11.05.04, 16:12
        Jako ciekawostka,
        ostatni wyscig chyba byl w zeszlym roku,ale do dzisiaj sa ciagani po sadach i
        placa pieniadze idace w dziesiatki tysiecy dollarow.Szwedzi jak zlapali to nie
        popuscili.A zlapali nie duzo, ale sie udalo i to Ferrari,na autostradzie ,pare
        wozow jechalo rowniez szybko i powoli zaczely zwalniac i okazaly sie wszystkie
        policyjne a wsrodku zablokowany zdziwiony delikwent.
        Pzdr.Michal
    • greenblack Czy ktoś startował dyzlem? 11.05.04, 16:16
      Przecież to takie dynamiczne silniki.
      • arturos01 Re: Czy ktoś startował dyzlem? 11.05.04, 16:27
        Założe się, że mój TDCi 130KM jest o wiele bardziej dynamiczny niż nie jeden
        benzynowy też 2.0l.
        Przejedź się np. mondeo 2.0l benzynowy (nie mala moc 145KM) i mondeo 2.0 TDCi i
        napiszesz na forum swoje relacje to pogadamy.
        Nie jednym samochodem z dyzlem można jechać powyżej 200km/h.
        Jak wolisz płacić za paliwo 3.97, a nie 3.27 to nie miej do nas pretensji i
        zaczynaj tego typu tematów.
        Myślałem podobnie jak ty na temat dyzli dopóki się nie przejchałem.
        • derwisz911 Re: Czy ktoś startował dyzlem? 11.05.04, 21:15
          Jechalem ostatnio za takim 2-letnim mondeo. tdci
          A dymil jak 20-letni jelcz.

Wole bulic za benzyne, ale potem moc podziwiac bialosc sniegu w alpach.
          • art_0 Re: Czy ktoś startował dyzlem? 13.05.04, 09:10
            Najprawdopodobniej ten diesel byl nieudolnie "zchipowany" dlatego tak dymil.
            Normalne 2.0 TDCI raczej nie dymia.
            Ale osobiscie tez wydaje mi sie ze argument typu "tansze paliwo" jest nic nie
            warty. Zgoda, diesle pala mniej i tansze paliwo (choc juz niewiele tansze) to
            jednak koszt zakupu jest wyraznie drozszy i zwroci sie tylko tym ktorzy robia
            naprawde duzo kilometrow. I to pod warunkiem bezawaryjnej ekspotacji

Art
            • Gość: venivv dymią, tylko nie zawsze IP: 213.76.148.* 13.05.04, 09:51
              niejednokrotnie spotkałem uzytkowników dizla, którzy udowadniać chcieli, że nie
              zdołam ich wyprzedzić i z obserwacji wnoszę, ze przy końcu skali na
              obrotomierzu prawie każy dymi

pozdr
    • oferta_zrembu_zawsze_na_czasie Re: Nielegalny wyścig VIP-ów 11.05.04, 16:44
      Cieniaaasy! Pamięta ktoś jeszcze niejaką Sonię, która między Katowicami a
      Krakowem osiągała średnią 280 i to bodajże Calibrą? Cześć jej pamięci... ;)))
      • Gość: Rocco Calibra i 280 buhahaha, moze maluchy tez tyle jada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:35
        :))))
    • Gość: Azja Re: Nielegalny wyścig VIP-ów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:14
      a moze nasi maklerzy z afery z lutego tam tez byli przeciez sa fanami wyscigow
    • Gość: Nie jestem viper Vipy czekamy na was w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 13:07
      Jak by do Polski zawitali to by w niebie już mieszkali. Jeśli by się na dziurawych drogach nie pozabijali to by złodzieje życie im odebrali.Komunikat dla wszystkich Vipów: WELCOME IN POLAND czekamy z niecierpliwością na super wraki na polskich szrotach. Każdy posiadacz malucha będzie mógł wrzucić sobie silnik od super bolidu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka