Dodaj do ulubionych

Monedo TDCI 2,0

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 18:00
Wrazenia po jezdzie lepsze niz po wesolym miasteczku. Polecam zagorzalym
przeciwnikom dyzli.
Pozdarwiam
Obserwuj wątek
    • greenblack Jak nisko trzeba upaść, żeby onanizować się 11.05.04, 18:10
      jazdami 130-konnym dyzlem?
      • Gość: Bartek_ Ty pewnie robisz to za kazdym razem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 13:35
        .. jak wypisujesz takie glupoty.

Pomimo wszystko, pozdrawiam.
        • Gość: bartek Re: Ty pewnie robisz to za kazdym razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 14:36
          tez mam mondeo tdci i tez jestem Bartek
          • Gość: BARTEK Re: Ty pewnie robisz to za kazdym razem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 15:53
            Ja też jestem Bartek i miałem stosunek analny z moim diselkiem.
            • Gość: Bartek__ Re: Ty pewnie robisz to za kazdym razem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 15:57
              Gość portalu: BARTEK napisał(a):

> Ja też jestem Bartek i miałem stosunek analny z moim diselkiem (grinblakiem)
              Ta sama pojemnosc skokowa mozgu co w chińskich skuterach.

Pozdrawiam
    • Gość: Bartek__ Re: Monedo TDCI 2,0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 15:51
      Bartki ze wszystkich miast, laczmy sie :-))

Pozdrawiam
    • Gość: somebody Re: Monedo TDCI 2,0 IP: *.info / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 17:42
      Dość tej " merytorycznej" dyskusji.Ten diesel, jesli jezdzi, to rzeczywiście
      dobrze- jak na diesla-,choć w niczym nie lepiej od porównywalnych u
      konkurencji.Z tym,ze wyjątkowo często ma tendencję do awarii wtrysków i
      niekoniecznie jest to wina paliwa.I bajką jest, ze zmiana oprogramowania coś
      polepsza.Lubi zgasnąć , ot tak sobie.Sprezarki to też słaba strona.Turbodziura
      potęzna , spalanie gorsze niż u konkurencji,kultura pracy- wg. poetów - lepsza
      niż TDI VW.Nawet w opinii mechaników z salonów Forda uchodzi za nieudany , w
      odróznieniu od 1.8 tdci z Focusa.Zawieszenie, mimo ze tak okrzyczane przez
      motogazety , jest przecietne w tej klasie, wszystko to kwestia osobistych
      preferencji.Jednym słowem nie ma czym się podniecać.Po prostu Ford.Wolę wesołe
      miasteczko.
      • Gość: AdM Re: Monedo TDCI 2,0 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 21:04
        Gość portalu: somebody napisał(a):

> Dość tej " merytorycznej" dyskusji.Ten diesel, jesli jezdzi, to rzeczywiście
        > dobrze- jak na diesla-,choć w niczym nie lepiej od porównywalnych u
        > konkurencji.Z tym,ze wyjątkowo często ma tendencję do awarii wtrysków i
        > niekoniecznie jest to wina paliwa.I bajką jest, ze zmiana oprogramowania coś
        > polepsza.Lubi zgasnąć , ot tak sobie.Sprezarki to też słaba
        strona.Turbodziura
        > potęzna , spalanie gorsze niż u konkurencji,kultura pracy- wg. poetów -
        lepsza
        > niż TDI VW.Nawet w opinii mechaników z salonów Forda uchodzi za nieudany , w
        > odróznieniu od 1.8 tdci z Focusa.Zawieszenie, mimo ze tak okrzyczane przez
        > motogazety , jest przecietne w tej klasie, wszystko to kwestia osobistych
        > preferencji.Jednym słowem nie ma czym się podniecać.Po prostu Ford.Wolę
        wesołe
        > miasteczko.

zdania od 2-10 to brednie
        • art_0 Re: Monedo TDCI 2,0 15.05.04, 22:03
          Hej AdM. Rozumiem ze masz wlasnie taki model, ale sam musisz przyznac ze nie
          jest to najbardziej szczesliwa jednostka silnikowa w stajni Forda. Sam wiesz ze
          ten model stoi w serwisach najczesciej. Nie chce mi sie kolejno omawiac kazdego
          ze zdan ale somebody ma sporo racji, choc przedstawil to dosc katastrofi-
          stycznie. I nie jest to tylko jego opinia, wielu mechanikow ASO Forda tak
          wlasnie uwaza.

Art
    • arturos01 Re: Monedo TDCI 2,0 15.05.04, 19:45
      Zgadzam się z Tobą. Samochodzik jest super, mam taki od paru dni.
    • Gość: venivv cieszymy się Vincent:) IP: 213.76.148.* 15.05.04, 22:25
      Często spotykana opinia uzytkowników ponad 100konnych dizli, co rusz napotykam
      pewnych siebie czarno dymiących ścigantów.
      Pamietam też moj pierwszy samochod o mocy 130KM(320i), byłem zadziwiony i
      wydawało mi się, że w złapałem demona szybkości za rogi, a potem miałem okazję
      przejechać się Caterhamem:)
      Chyba nalezy się cieszyć z tego posta, M3 będą tańsze.

pozdr
      • klemens1 Re: cieszymy się Vincent:) 15.05.04, 23:30
        > Pamietam też moj pierwszy samochod o mocy 130KM(320i), byłem zadziwiony i
        > wydawało mi się, że w złapałem demona szybkości za rogi, a potem miałem okazję
        > przejechać się Caterhamem:)

Też miał 130 KM?
        • Gość: venivv Re: cieszymy się Vincent:) IP: 213.76.148.* 16.05.04, 00:14
          miał niedużo więcej, ale dał radę:)

pozdr
      • Gość: verte Re: cieszymy się Vincent:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:20
        Gość portalu: venivv napisał(a):

> Często spotykana opinia uzytkowników ponad 100konnych dizli, co rusz napotykam
        >
        > pewnych siebie czarno dymiących ścigantów.
        > Pamietam też moj pierwszy samochod o mocy 130KM(320i), byłem zadziwiony i
        > wydawało mi się, że w złapałem demona szybkości za rogi, a potem miałem
        okazję
        > przejechać się Caterhamem:)
        > Chyba nalezy się cieszyć z tego posta, M3 będą tańsze.
        >
        > pozdr

320i miał 150 koni.
        • Gość: venivv i tak i nie:) IP: 213.76.148.* 16.05.04, 00:33
          tak, ale dopiero 24V, większość E30 miała 130, podobnie jak 325 - 170KM(potem
          192); 130KM w małej trojce było wspaniałe - jak sie ostro naciskało,olej był do
          wymiany co 2000km, ale pewnie mierząc maksymalną na autostradzie przy Mondeo
          TDCi 320i by odpadła(200-210km/h)

pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka