Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Beetle dla ludu

• Gość: 1mississauga Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.hsnet.ca 31.08.11, 08:30
      @Ore ;Nie czytasz tekstow, a piszesz ze VW garbus jest najlepsza oferta.Pytanie dla kogo ,chyba dla tych z pod teczowej flagi.
    • 1mississauga Re: Motodziennik: Beetle dla ludu 31.08.11, 09:44
      Czekam na opinie @brachu:( Wery importante).
    • Gość: Maciej Wisławski Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:00
      Panie Jacku chciałbym Pana uprzedzić przed zakupem Land Rovera Discovery 3.
      Jest to samochód koszmarnie drogi i stanowi łakomy kąsek dla złodziei.
      Toyota Tundra na pewno spełni pańskie wymagania
    • Gość: hmm Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:04
      Ciekawe jakiej to rasy będzie Pana pies
    • Gość: Mw Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:09
      Panie Jacku psom na pewno dobrze w Disco 3 nie będzie
    • Gość: Maciej Wisławski Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 14:23
      Polecam Panu Toyotę Tundrę CrewMax 4*4 Long Bed
    • Gość: Spokojnie Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 07:17
      Kto z Was miał okazję przejechać się autem z silnikiem 1,2 TSI 105 KM ??? Ja miałem i powiem tak: wrażenie jest takie jakby się jechało wolnossącą jednostką 2,0 o mocy ok. 120-140 KM. Silnik ma normalny "dorosły" dźwięk, w żadnym wypadku nie brzęczy jak kosiarka albo zwykły silniczek o małej pojemności, ciągnie fajnie od samego dołu i na każdym biegu, i daje spokojnie radę z napędzaniem auta o masie 1300 kg.
    • Gość: Dziki Re: Motodziennik: Beetle dla ludu IP: *.dynamic.mm.pl 16.09.11, 12:38
      Z tego co mi wiadomo, to Disco nie używały silników BMW. To była konstrukcja Land Rovera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka