Dodaj do ulubionych

Supernowoczesna stacja paliw Orlenu

IP: *.com.pl 08.12.11, 13:21
czyli stacje tylko dla ekonomistów? normalny człowiek sobie nie poczyta :(
Obserwuj wątek
    • Gość: bn Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 13:39
      a jest gdzie posadzić kloca? jak jeżdżę po kraju to często na orlenach nie ma wychodka i trzeba po staropolsku w krzakach robić. nie ja jeden mam taki problem. wystarczy zajechać na jakiś zajazd i wszystko naokoło zasrane aż miło.
    • Gość: fakej Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.11, 13:43
      @bn: można na wycieraczce albo pod dystrybutorem
    • Gość: polski logik Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.ip.netia.com.pl 08.12.11, 13:50
      a nazwa nie moze byc normalna ?
      tylko musui byc ORLEN CAFE RESIDENCE HILL POINT MEETING WILD BEAN APARTMENTS ???!!!

polska firma a nazwa z dupy bo musi byc zangielszczona nie wiadomo po co
      • Gość: gosc Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.bstnma.east.verizon.net 20.04.13, 23:51
        tak jest bardziej demokratycznie i postepowo.
    • Gość: zx Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.ip.netia.com.pl 08.12.11, 14:20
      to weż wymysl i sprzedaj polską nazwe. no dawaj . wiadomo ze angielskie dzwieczy i sie lepiej sprzedaje. marudy z internetu kurna.

Lepiej zeby orlen nic nie robil i tylko kase w postaci bonusów dyrekcji wypłacał???
    • Gość: polski logic Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.ip.netia.com.pl 08.12.11, 14:26
      mogli zrobic fajny konkurs na nazwe polska i dac jakies nagrody i na pewno by sie pojawila fajna i wpadajaca w ucho nazwa
      ale nie, lepiej dac jakiejs agencji zarobic kase i nazwe angielska ktora brzmi jak kupa
      wprowadzmy od razu urzedowy angielski bo po co nam ten brzydki i zle brzmiacy polski
    • wojtek.lenny Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu 08.12.11, 14:29
      @zx: bonusy to oni właśnie pewnie dostaną za tą agielską nazwę

a wogóle to co to znaczy "dla wymagających klientów", a normalny klien to jest jaki? potulny i nie awanturujący się szaraczek?

a stwierdzenie, że na super meeting poincie będzie jedzene "przygotowywane z najwyższej jakości składników" oznacza że na posostałych stacjach jest z czego jest przygotowywane?
    • Gość: ewamalina Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 14:39
      stacja pewnie piękna,standardy obsługi muszą być takie same jak na innych stacjach
      ciekawe czy dadzą więcej zarobić pracownikom - bo na razie to Orlen niczym się nie popisuje jeżeli chodzi o płace.Czapkujesz klientowi,możesz narazić swoje życie - ale nikt nie pomyśli,że pracownik na "pierwszej linii" czyli ten co tankuje paliwo i ten co obsługuje w sklepie ma jakieś potrzeby.Ma jedną tyrać ponad siły i cieszyć się,że pracuje
    • mopcia Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu 08.12.11, 14:42
      Na Orlenie rzadko kiedy tankuję. Za to na kawę zatrzymuję się regularnie (stacje z logo Cafe). Bo płyny kawopodobne na BP czy Shellu nadają się do zlewaka... A o barwionej na brązowo wodzie made in McDonald nawet nie ma co wspominać. Że coś takiego wolno kawą nazywać... Sanepidzie!?
    • Gość: Gość Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.11, 15:05
      Byłem tam fajne miejsce. Czy ktoś może wie co to za krzesła tam są takie czerwone w ekoskórze, właśnie szukam czegoś podobnego. Może nie są robione na zamówienie.
    • Gość: madmax Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 15:09
      Strasznie irytuje mnie stosowanie tych makaronizmów. Haloo, jesteśmy w POLSCE, przygłupy z Orlenu!!
    • a_weasley Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu 08.12.11, 15:50
      Chociażby "karczma pod Orlenem" by się to moglo nazywać...
    • Gość: majselowicz Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.adsl.highway.telekom.at 08.12.11, 16:46
      czy "SERWIS PREMIUM" coś kosztuje dodatkowo?
    • Gość: dyzio Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 17:08
      ta inwestycja kosztuje 5 gr wicej do litra na kazdej stacji
      ta ostentacja to cyniczne plucie klientowi w twarz
      ZUS-y też wykładane są marmurami , a za chwile nie bedzie na emerytury
      dobierzmy się do dupy tej nowobogackiej bandzie
    • Gość: lu007 Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.11, 17:29
      nie widze w tym czegos specjalnie lepszego przynajmniej po zdjeciach
    • Gość: Gość Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: 109.95.25.* 08.12.11, 19:41
      heheh ciekawe jak podchmieleni beda sobie gazetki czytac,serwisy informacyjne ogladac a obsluga bedzie zaadooowolona i oczy wszedzie :)
    • Gość: driwer Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.dynamic.caiway.nl 08.12.11, 19:47
      orlen mosi sie spieszyc zeby zalac polske tymi stacjami do euro azeby tym burakom wszelakiej masci galy poewylazily po przyjezdzuuiie na euro
    • Gość: m Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.centertel.pl 08.12.11, 19:55
      Jutro założę światła LED, podjadę na tą stację moim Polo i powiem do pracownika:
      "do pełna Panie...do pełna" ;-) Ale czad.... ;-)
    • Gość: RPWL Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.11, 22:06
      OK, fajny pomysł. Nazwa faktycznie w języku language jakoś mi nie pasuje do naszego pięknego kraju. A co do architektury - postarał się projektant, ale z ordynarnego blaszaka pałacu nie da się zrobić... Mogli postawić na ciut droższy, ale ładniejszy budynek murowany.
    • Gość: 13f Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 00:18
      Meeting Point Stop Cafe i od razu załamka. Czy targetem jest nowobogacka lansiarnia z wszelkich kartonowych blokowisk residence apartment villa parków? Niech i będzie, ale jeżeli ktoś chce zapłacić za paliwo i odjechać, a stoi za tępym piczonem wybierającym jeden z pierdyliarda sosów do hotdoga podczas gdy mijają dni, to chyba lepiej trzymać się z daleka od takich meeting pointów...
    • Gość: Who Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 02:13
      Nie wiem jak wy, ale ja na stację paliw jadę tylko po jedno - zatankować. Wolałbym, żeby stacja paliw była stacją paliw a nie restauracją, supermarketem, barem szybkiej obsługi, kioskiem i sklepem motoryzacyjnym jednocześnie. Wystarczyłoby mi, żeby były najbardziej podstawowe rzeczy jak żarówki a za to, zamiast ładować w całą tą bezużyteczną infrastrukturę, spuścić na cenie paliwa. Kasjerzy wciskający mi zawsze kawę, hot-dogi albo płyn do spryskiwaczy to tragedia.
    • Gość: mrsaytrue Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.stargard.mm.pl 09.12.11, 09:01
      co sie czepiacie ;> orlenu, taka polityka widoczne przez gooooopia nazwe maja kase. A przeciez to polska firma to kasa jest najwazniejsza. Pewnie na tej stacji bedzie zamiast 3 rodzai hod-dogow bedzie 15, i sosow jeszcze wiecej, :) tak ze jak przyjedzie juz sobie taka dzoana crupa to bedzie musiala czekac az amatorzy szybkiego zarcia zaspokoja swoje potrzeby :). dla mnei no comment. W celach dokumentalnych polecam obejrzec www.youtube.com/watch?v=BVlfQt5wdm0,
    • marcin_sel Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu 09.12.11, 09:26
      @polski logik
      Umarłem ze śmiechu po przeczytaniu tej nazwy, dzięki za poprawę humoru z rana :-)))
    • liczbynieklamia Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu 09.12.11, 11:24
      "We wnętrzu szlachetne, ?automobilowe? materiały: skóra ekologiczna"

Rzeczywiście, skaj to wyjątkowo szlachetny materiał.
    • Gość: asser Re: Supernowoczesna stacja paliw Orlenu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.11, 18:08
      fajnie to wyglada ale to biedzie tylko dla bogatych. A cena za paliwo to pewnie ponad 6 zl.

nazwa strasznie pretensjonalna, za dluga i zbyt obco brzmiaca. JESTESMY W POLSCE!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka