pyt33 18.07.09, 21:17 Witam, Zawsze jeżdżę najkrócej tj. obok Torunia. Mam pomysł pojechać przez Poznań (100 km dalej) ale jest 200 km autostrady. Czy ktoś próbował czy czasowo to jest opłacalne? (w niedzielę) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kann2 Re: Kołobrzeg-Warszawa 18.07.09, 21:41 Nie wiem czy warto przebijać się przez cały Poznań. Chyba że we Wrześni zjechać z autostrady i jechać przez Swarzędz, a wjeżdżając do Poznania skręcić na Murowaną Goślinę i w Obornikach (albo za) włączyć się na "11". Tyle, że nie wiem, czy to się czasowo opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
kann2 Re: Kołobrzeg-Warszawa 18.07.09, 21:42 Ups. Miałem w myśli odwrotny kierunej - z Warszawy do Kołobrzegu - ale moje uwagi aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mariusz Re: Kołobrzeg-Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.07.09, 22:55 Jadę jutro wcześnie rano do Kołobrzega z wawki i szczerze mówiąc mam gdzies jakieś tam objazdy pipidówkami. Jak postoję w jakimś korku to trudno, leniwy jestem i nie chce mi się kombinować. Tym bardziej że to pierwsza trasa tą drogą. W niedzielę może nie będzie takiego natłoku i jadąc objazdami mógłbym na tym dwa razy więcej stracić. Pomocne byłoby CB ale nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
pyt33 Re: Kołobrzeg-Warszawa 19.07.09, 08:21 Na trasie Drobin-Toruń jest 20 robót drogowych i ruch wahadłowy (wczoraj rano 20 km jechało się godzinę). Ja będę omijał przez Płock/Włocławek. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Kołobrzeg-Warszawa 18.07.09, 22:57 pyt33 napisał: > Witam, > > Zawsze jeżdżę najkrócej tj. obok Torunia. > Mam pomysł pojechać przez Poznań (100 km dalej) ale jest 200 km autostrady. > Czy ktoś próbował czy czasowo to jest opłacalne? (w niedzielę) > Trasa przez Poznań zupełnie bez sensu, moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pyt33 Re: Kołobrzeg-Warszawa 19.07.09, 08:22 A może ktoś się orientuje, przez co się szybciej jedzie Bydgoszcz czy Toruń, bo mam do wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Kołobrzeg-Warszawa 19.07.09, 12:04 pyt33 napisał: > A może ktoś się orientuje, przez co się szybciej jedzie Bydgoszcz czy Toruń, bo > mam do wyboru? Przez Toruń, a właściwie obok Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
majas.wa Re: Kołobrzeg-Warszawa 20.07.09, 11:26 Jechałem wczoraj (niedziela) najprostszą drogą przez Toruń (obwodnicą)i w Bydgoszczy odbiłem na Koronowo i dalej prosto az do Kołobrzegu- żadnych korków. Remonty i ruch wahadłowy owszem, ale to raptem może 10 minut straty... Odpowiedz Link Zgłoś