Dodaj do ulubionych

2 do 8 lat mi groz...

19.03.14, 00:55
...co wy o tym myslicie?

czas:3 dni temu

sytuacja:
jade sobie waszyngtona, lewyt pas okolo 60 kmh
w pewnym momencie na wysoko0sci miedzynarodowej od dluzszego czasu jadacya astra czy vectra swieci mi dlugimi, jade prawymm pasem, typ z opla uzn aje ze to za wolno
mryga switalami, rekacja na mryganie standardowa - jade woln iej; wg. lemingow hamuje go
wkuriwa mnie to ze oprocz swiatel ma w swoim oplu otaczajace swital ledowe
gosc podjrzezdza mi pod zderzak
tak na 30-100 cm ze nie widze jego swiatel we wstcznym

zatrzymuje sie na wysokosci apteki
gosc z opla wysiada z samochodu
ja tez i kolega tez (jedziemy we trzy osob y)
gosc z opla podchodzi i cos tam pie... (stoi za nami)
wyraza sie brzydko o dziewczynie jadacej z nami
dostaje ode mnie plombe
plomba jest poprawiona dosyc duzo razy prze mnie i mojego kumpla (chyba nas troche zlekcewarzyl - mamy po 175cm)

gosc lezy - nie rusza sie
jego raszpla sie wydziewra
przxyjezdza karetka z praskiego i policaj z komisa 300 m obok

wszystko zpisuja lacznie z samochodami itp. i jada - my wolni

dzis rano podobni przyszlo wezwanie do prokuraturwy do mnie i mojego funfla co byl ze mna - prokuraturwa nam stawia do 8 lat za pobicie przy uzyciu niebezpiecznego narzedzia - czy u was w jewropie ktos sie z ch...em na glowy zamienil? brejwikowi 21 lat za wielokrotne moredtrstow a nam 8 lat (2.5 raxza mniej) za zajebanie w ryjue smieciowie co sie mu nic mu nic nie stalo?
tylko w pedalsko-trannswestyckiej uni jenwropejskiej

boze chrons putina i pal gejow na zywym ogniu!?
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 01:22
      A wg Ciebie to jak sie to powinno zakonczyc? - powinni jeszcze gosciwi palka dolozyc?

Sa bardziej cywilizowane sposoby zalatwiania spraw...

no jakby gosc wystartowal to samoobrona to co innego ale mniejszego, slabszego tak walic do oporu? Fuj....

Nie ma rady, jak ktos tak reaguje to nalezy go na jakis czas wyeliminowac ze spoleczenstwa - aby nie uzywal takiej logiki i nastepnym nastepnym razem kogos w zaswiaty nie wyslal.

Dziwie sie ze od razu nie aresztowali?

• gzesiolek Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 09:35
      Szymi, nie wiem czego nie rozumiesz...
      Wpie...sz komus to musisz sie liczyc z konsekwencja prawna...
      Jestes czlek myslacy i ponosisz odpowiedzialnosc za czyny...
      Fajnie w dwoch daliscie rade wpiedolic irytujacemu, pewnie jestescie z siebie dumni, ale trzeba sie liczyc, ze jest to wbrew prawu...

Twoje zdziwko mnie rozpie...... Jak dziecko ktore wygralo w piaskownicy i dziwi sie, ze dorosli maja mu za zle ze pobil kolege...
      • only_the_godfather Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 10:25
        Z jednej strony szymi przesadził i jego reakcja była zła. a z drugiej gość z opla sam się o to prosił skoro szymi jechał prawym pasem zgodnie z przepisami to po uja tamten podjeżdżał migał światłami i prowokował. Za kierownicą był taki cwaniak?no to trafił na większego cwaniaka od siebie. Oczywiście szymi przesadził i musi ponieść tego konsekwencje, ale gdyby facet z Opla nie cwaniakował na drodze to sytuacji by nie było.
        • lazy.eye Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 10:51
          W czym przesadził???
          To chyba zupełnie normalne, że jak jakiś agresywny typ cię goni najpierw samochodem a później jeszcze na ulicy to można się wszystkiego spodziewać. Najlepiej w takiej sytuacji prać gościa dopóki się rusza i jest w stanie np. wyjąć nóż. Policja może bawić się w kulturalne aresztowanie bo jest uzbrojona. Prywatnie to za duże ryzyko przerywać mordobicie w połowie.
          • gzesiolek Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 11:40
            wezcie sie przeprowadzcie do Putina... Szymi w sumie juz tesknil... tam wlasnie tak sie zalatwia sprawy na drodze...
            Bo jakos w Polsce nie chce aby mnie ktos zaczal lac, bo wygladam agresywnie... albo, ze jak mam prawie 190cm i 100kg, to lepiej lac i nie przerywac, bo jeszcze przypieprze...

Ludzie ile wy macie lat?
            Bo wnioskujac po postach, to poziom nabuzowanego testosteronem 18latka...

Aha, nigdzie nie bronie kolesia ktory dostal, pisze tylko, ze jak kogos lejesz to musisz miec swiadomosc lamania prawa... Poza tym Szymi sam miesza sie w zeznaniach... raz jedzie lewym, raz prawym...
            Poza tym jak sie zatrzymujesz i wyskakujesz to nie po to, zeby kulturalnie mu zwrocic uwage, ale wysiadl zapewne z mysla "zajebie ch...a" i tylko czekal na pretekst...

Jesli kolesiowi nic sie nie stalo (Szymi licze ze nie wpadlisciez kolega na idiotyczny pomysl kopania po sledzionie lezacego...) to sie skonczy najwyzej na zawiasach, a jak choc was pchnal lub choc raz oddal to pewnie nawet bez tego...

Ale miej swiadomosc przyczynowo-skutkowo - lamiesz prawo, mozesz poniesc konsekwencje...

Bo smieszy mnie Twoje jojczenie, za kazdym razem gdy okazuje sie, ze po olewaniu prawa sa jakiekolwiek konsekwencje... Badz facetem i bierz na klate konsekwencje swoich czynow, a nie maziaj sie jak dziecko...

• only_the_godfather Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 12:10
              No to dajmy się zastraszać takim cwaniakom jak ten z opla. Najpierw podjeżdża miga światłami a na koniec wyskakuje i rzuca jakimiś tekstami a szymi co miał go przeprosić że raczył wyjechać?Facet fikał to dostał i się nauczy że na drodze są przepisy a on sam nie jest królem szos.
              Miałem podobna sytuację w piątek. Jadę spokojnie przez miasto lewym pasem jakieś 50 km/h zaczynam nawet już zwalniać bo za chwilę będę skręcał do siebie na posesję przede mną jedzie baran mazdą 626 wyprzedza lewa prawa zjeżdża na parking przy prawej krawędzi jezdni i nagle kiedy się do niego zbliżam nie patrząc czy coś jedzie przecina dwa pasy ruchu bo on jednak zaparkuje po lewej stronie. Dobrze że mam dobre hamulce w aucie to wyhamowałem, zatrąbiłem bo może facet mnie nie widział a ten rusza za mną i z pyskiem żebym się jeździć nauczył. na pytanie czy mam wysiąść z auta i chce porozmawiać spieprzał aż miło. Może miałem go przeprosić że raczyłem jechać do siebie do domu bo akurat pan i król drogi nie mógł się zdecydować gdzie chce zaparkować?
              • gzesiolek Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 12:17
                No a teraz pomysl, ze ta Mazda jechal Szymi z kolega... oni nie odjechali tylko lali, aby trafic pierwszy i tak zebys czasem nie oddal...

Kazda agresja na drodze moze konczyc sie napie...nka i nie wchodzac w racje i przyczyne, bo agresja nie ma racji... Racje wtedy ma ten, kto lepiej zleje adwersarza...

Jak chcesz takiego rozwiazywania problemow droga wolna, ale licz sie z tym, ze lamiesz prawo...
                • only_the_godfather Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 12:31
                  Widzisz jak by gość z Opla nie prowokował to by się nic nie stało. Tak samo jak by ten z mazdy nic się nie odzywał albo powiedział sorry nie zauważyłem ok. Jak tak to tacy z Opla czy tej mazdy to wielcy kozacy na drodze a jak dostaną od kogoś po mordzie za swoje kozaczenie to nagle robią się potulni jak małe dziecko.
                  • galtomone Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 12:54
                    Niemniej jednak, bez znaczenia winni nie winni, za dawanie po mordzie poinines poniesc konsekwencje.
                    Ty dasz po mordzie a kowalski cie zastrzeli, bo w jego swiecie, popelniles wieksze wykroczenie... "Trzeba bylo sie krzywo nie patrzec".
                    • bimota Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 13:12
                      NIE. SAD POWINIEN USTALIC, CZY NALEZALO SIE LANIE PO MORDZIE... BO JAK KTOS SIE PROSI, TO JEDYNIE DOSTAJE TO CO CHCE...
                      • maciekww Re: 2 do 8 lat mi groz... 03.04.14, 09:29
                        No niestety . oczywiście nie dostaniesz 8 lat ani roku - co najwyżej wyrok w zawieszeniu. niestety takie mamy prawo ;(
              • galtomone Naprawde nie wiesz co robic??? 19.03.14, 12:52
                only_the_godfather napisał:

> No to dajmy się zastraszać takim cwaniakom jak ten z opla. Najpierw podjeżdża
                > miga światłami a na koniec wyskakuje i rzuca jakimiś tekstami a szymi co miał g
                > o przeprosić że raczył wyjechać?

Mial nie stawac, bo po co? Jeszcze sie nie spotkalem z sytuacja by we takiej konfrontacji ktos kogos do wlasnych racli przkonal. A jak facet jedzie agresywnie, to sie dzowni na policje i podaje co, jak i gdzie.
                Samodzielne wymierzanie sprawiedliwosci jest w cywilizowanym spoleczenstwie nie dopuszczalne.

Szymi - a jak by sie to odbywalo w Arabowie... tez byc wyskoczyl i bil goscia?
                • swan_ganz Re: Naprawde nie wiesz co robic??? 20.03.14, 10:53
                  Mial nie stawac, bo po co?

cywilizowany człowiek w takiej sytuacji zawsze się zatrzyma choćby tylko dlatego, że ten który świecie światłami, trąbi czy łapami macha może potrzebować pomocy... I nawet jesli potem okaże się, ze to zwykły łobuz jest to i tak pomoc mu się należy... Jak dostanie w dziób to sobie przewartościuje parę rzeczy i jest szansa, ze później bedzie już uspołecznionym kierowcą..
                  • galtomone Re: Naprawde nie wiesz co robic??? 21.03.14, 07:35
                    Ja tam w takich syyuacjach jednak wole nie stawac... I Jak Szymi teraz pojdzie siedziec, to pewnie tezx juz nie bedzie (mozliwe tez, ze jak kolejne 3 razy pod rzad sam dostanie po gebie - to tez mu przejdzie).

BTW: przeoczyłeś :-) forum.gazeta.pl/forum/w,20,150183023,150183023,_Burak_SUV_i_Swan_.html
    • szymi_mispanda ter4az nawet bardzo kontrowersyjne posty nie maja. 19.03.14, 10:23
      ...odpowiedzi. to forum umiera...
      • agios_pneumatos Re: ter4az nawet bardzo kontrowersyjne posty nie 19.03.14, 10:39
        Bardziej prawdopodobne jest zmęczenie materiału.
        • tisi123 Re: ter4az nawet bardzo kontrowersyjne posty nie 19.03.14, 10:55
          .....bredniami tego pajaca
    • bimota Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 12:26
      JESLI NIC MU SIE NIE STALO, TO FAKTYCZNIE DZIWNE. MOZE GOSC WYTOCZYL Z PRYWATNEGO... ALE ON TEZ BRAL UDZIAL W TEJ BOJCE. :)

CHYBA TRZEBA UTRZYMYWAC, ZE TO ON ZAATAKOWAL...

PS

TO WASZE STAWANIE W OBRONIE "HONORU" DZIWEK JEST TROCHE SMIESZNE...
      • misiaczek1281 trzeba sposobem a nie siłą :) 19.03.14, 13:26
        Lepiej nie trąbić i nie mrugać światłami bo to wywołuje agresję...raz strąbiłem takiego jednego to mnie gonił przez kilometr , zajeżdżał drogę...rozegrałem to inteligentnie: podjechałem pod komendę i zaparkowałem przed samym wejściem....przestraszył się i uciekł:)
        • misiaczek1281 Re: trzeba sposobem a nie siłą :) 19.03.14, 14:22
          Na furiata jest jeden sposób: wozić ze sobą pistolet...nie taki prawdziwy tylko atrapę czyli pistolet na wodę albo zapalniczkę ale wyglądającą jak prawdziwy:) wyciągasz takiego gnata na wodę i furiatowi robi się mokro w majtach i ucieka:) hehe
          • soulshuntr Re: trzeba sposobem a nie siłą :) 19.03.14, 14:30
            misiaczek, a nie lepiej proce? A moze taki pistolecik?
        • swan_ganz Re: trzeba sposobem a nie siłą :) 20.03.14, 10:29
          rozegrałem to inteligentnie: podjechałem pod komendę i zaparkowałem przed samym wejściem....

a nie miałeś po tym problemów z potencją?
    • soulshuntr widzisz szymi, jeszcze niedawno pytales 19.03.14, 13:51
      Po co ludzie woza kamery w samochodach i nagrywaja wszystko? Wlasnie po to, zeby w sytuacjach taka jak zaistniala mieli ewentualny dowod w sadzie jak bylo i dlaczego skonczylo sie tak jak skonczylo.
      Kumpel mojego kuzyna mial kiedys podobna sytuacje. Zima busiarz zepchnal go do rowu wymuszajac pierszenstwo. Gosc sie jakos wykaraskal z tego rowu, dogonil busiarza a poniewaz jest dosc silny + adrenalina zrobila swoje busiarz od jednego strzala mial zlamana rzuchwe i dodatkowo wstrzas galarety pod wlosami. Kumpel dostal 2 lata w zawiasach za pobicie.
    • janptak Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 14:50
      Oj smierdzi tu prowokacja na kilometr. Siedzi pewnie Szymi pod wielbladem, patrzy jak jaja mu muchy obsiadly i duma, co by tu wysmazyc na auto-moto. Albo, co gorsza, possal koniec (dlugopisu oczywiscie) i to co wyszlo to dla potomnosci zapisal, a Wy sie ekscytujecie.

A w szybkosc polucji w takiej sprawie nie wierze. Widzialem kiedys w Krolewskim miescie Karkowie, jak to sie na swiatlach dwoch osilkow uczylo wzajemnie przepisow drogowych. Jako ze nie bylo drugiego pasa, w kilka samochodow musielismy poczekac do konca lekcji przez 3 zmiany swiatel. Dopiero 15 minut jeden z nauczycieli uznal wyzszosc drugiego i odjechal, bez koszuli, z krwawiacym nosem i bez kilku zebow na przedzie, a Polucji ani slychu ani widu.
      • szymi_mispanda hyhyhy... 19.03.14, 15:37
        ...ale przynajmniej moje posty majom duzo odpowiedzi

pa!
        • bywalec.hoteli coś się Szymi nie odzywa? 31.03.14, 10:48
          coś się Szymi nie odzywa? Przebywa w wymiarze sprawiedliwości?
      • lazy.eye Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 15:40
        To zależy w jakim mieście i miejscu. W Wawie policja ma monitoring głównych ulic. Obserwują i jak dresy biją spokojnego gościa to przyjeżdżają tylko go pozbierać. Jeśli na odwrót to są prawie od razu na miejscu. Wiem z doświadczenia.
      • swan_ganz Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 10:59
        Dopiero 15 minut jeden z nauczycieli uznal wyzszosc drugiego i odjechal, bez koszuli, z krwawiacym nosem i bez kilku zebow na przedzie

ale dzięki temu rozstali się w zgodzie bo wszystko sobie powyjaśniali.. Wyobraź sobie, że w trakcie negocjacji przyjeżdża policja i przerywa dyskusję... Obaj rozstali by się w poczuciu skrzywdzenia i cholera wie do czego by się posunęli by jednak to ich racja była na wierzchu? A tak; szybko to ustalili, udowodnili sobie to co było do udowodnienia i zakończyli konflikt... A tobie nic wielkiego się nie stało jak postałeś chwilkę dłużej na światłach..
        • janptak Re: 2 do 8 lat mi groz... 21.03.14, 10:06
          > ale dzięki temu rozstali się w zgodzie bo wszystko sobie powyjaśniali.. Wyobraź
          > sobie, że w trakcie negocjacji przyjeżdża policja i przerywa dyskusję... Obaj
          > rozstali by się w poczuciu skrzywdzenia i cholera wie do czego by się posunęli
          > by jednak to ich racja była na wierzchu? A tak; szybko to ustalili, udowodnili
          > sobie to co było do udowodnienia i zakończyli konflikt... A tobie nic wielkiego
          > się nie stało jak postałeś chwilkę dłużej na światłach..

Alez ja nie protestuje. Mialem wtedy duzo czasu, nie spieszylem sie nigdzie. Szkoda tylko, ze nie mialem popcornu, by sobie to widowisko uprzyjemnic. Bylo prawie jak w kinie.
    • bywalec.hoteli podaj adres wiezienia 19.03.14, 18:03
      Moze forumowicze Cie odwiedza. A w Arabii to mogliby Cie zgwalcic w komisariacie a potem ukamieniowac?
    • waga170 Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 18:54
      Na spotkanie z prokuratorem zabierzcie z kumplem na wszelki wypadek komplet zmian bielizny i szczoteczki do zebow:)
    • wujaszek_joe Re: 2 do 8 lat mi groz... 19.03.14, 19:38
      ja myśle że zmyślasz i to raczej nie od dziś/
    • swan_ganz Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 10:21

obydwa macie po te 175 cm czy łącznie? :-)

Nie zadbałeś o alibi i teraz masz problem...
      Instruktaż bezpiecznego trzaskania łosi po ryju;
      kupujesz dobrej jakości kamerkę, wyłączasz w niej nagrywanie dźwięku i montujesz w aucie..
      W sytuacji gdy koleś wysiada ale nie rwie się zbyt mocno do walki to trzeba mu w tym pomóc (np. jadąc mu po jego pochodzeniu albo zwyczajach seksualnych..) ale równocześnie trzeba się cofać tak by wymanewrować gościa przed kamerkę bo musisz zdobyć dowód na jego agresję..
      Jak już postawisz go plecami do kamery to pozwalasz mu skrócić dystans do siebie a następnie gwałtownie odskakujesz ( tak jakby cię uderzył..) a potem to juz technika dowolna.. Jak nie mam czasu na zabawę to odbijam się z prawej nogi symulując, że przywalę z lewej ale glanuję z prawej.. Jak poćwiczysz i dobrze gościa w szczenę trafisz to nie ma bata każdy się kładzie... To nie film gdzie goście wzajemnie się glanują i dalej walczą bo jeden taki kop i to jest już koniec walki..
      Nawet się przy tym nie spocisz, gość leży a ty masz dowód na filmie, ze tylko się broniłeś do czego masz przecież święte prawo...

prokuraturwa nam stawia do 8 lat za pobicie przy uzyciu niebezpiecznego narzedzia

to nie były to tylko punche? Czego użyliście by jednego gostka uspokoić? A poza tym; jest was dwóch, zblatujcie się i idźcie w zaparte to może wam się upiecze...
      • misiaczek1281 Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 12:16
        to i tak jest słaba prowokacja:)
        Wspomnę moje tematy :"nówka traci 50% wartości w 3 lata" :)
        Tam odpisywało po 200, 300 osób:) Kupili nówkę i dumę urażoną próbowali bronić:) hehe
        • gzesiolek Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 14:02
          Bylo moze i po 300 wpisow...

ale z tego 150 niejakiego misiaczka...
          i w kazdym z tych 150 dokladnie to samo... ;)
          • misiaczek1281 Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 18:57
            gzesiolek napisał:

> Bylo moze i po 300 wpisow...
            >
            > ale z tego 150 niejakiego misiaczka...
            > i w kazdym z tych 150 dokladnie to samo... ;)

nie:) było 300 wpisów w tym moich tylko 30:) bo potrafię wzbudzać emocje a nie tylko ciupciać:)
            • octavian-33 Re:ciupciać nie potrafisz, eunuchu jeden i do tego 21.03.14, 20:29
              się przyznajesz.
              Gratuluję.
              • misiaczek1281 Re:ciupciać nie potrafisz, eunuchu jeden i do teg 21.03.14, 20:55
                octavian-33 napisał:

> się przyznajesz.
                > Gratuluję.

jak tam stara Octavia? jeździ toto jeszcze?:) hehe
                • octavian-33 Starym polo za 20% wartości to ty jeździsz. 21.03.14, 21:44
                  Moja Octavka TDI śmiga.
                  • misiaczek1281 Re: Starym polo za 20% wartości to ty jeździsz. 22.03.14, 09:16
                    a turbo i dwumas ile kosztuje? 5 tysięcy?:)
                    • misiaczek1281 Re: Starym polo za 20% wartości to ty jeździsz. 22.03.14, 09:18
                      ja nie mam ptaszka na masce :)
                      • octavian-33 Ptaszek Ci odleciał od wypierdzianego siedzenia 22.03.14, 12:43
                        w starym poniemieckim Polo?
                        • misiaczek1281 Re: Ptaszek Ci odleciał od wypierdzianego siedzen 22.03.14, 20:57
                          octavian-33 napisał:

> w starym poniemieckim Polo?

coś ci się pomyliło....ptaszek to znak Skody a Volkswagen ma "VW":)
                          na masce i na kierownicy ptaszka wozisz? haha:)

• octavian-33 Ja ptaszka wożę na masce, na kierownicy i w spodni 22.03.14, 21:58
                            ach, a tobie wypierdziane siedzenia wyrwały ptaszka.
                    • swan_ganz widzisz Misiaczek... 22.03.14, 09:27
                      a turbo i dwumas ile kosztuje? 5 tysięcy?:

ktoś ci zrobił krzywdę wmawiając ci, że oszczędzanie jest cnotą... Ty sie nie ucz oszczędzać Misiaczek tylko ucz się zarabiać bo tylko wtedy gdy się tego nauczysz nawet "dwumas" za dyszkę nie będzie cię przyprawiał o drżenie serca..
                      • misiaczek1281 Re: widzisz Misiaczek... 22.03.14, 20:59
                        swan_ganz napisał:

> a turbo i dwumas ile kosztuje? 5 tysięcy?:
                        >
                        > ktoś ci zrobił krzywdę wmawiając ci, że oszczędzanie jest cnotą... Ty sie nie u
                        > cz oszczędzać Misiaczek tylko ucz się zarabiać bo tylko wtedy gdy się tego nauc
                        > zysz nawet "dwumas" za dyszkę nie będzie cię przyprawiał o drżenie serca..

ale ja zarabiam tylko wolę zarobione złote inwestować w coś innego niż drogie części:)
                        • octavian-33 A żeś pojechał po bandzie z zarobkami i 22.03.14, 21:55
                          inwestycjami ( chyba w orzechy jak wiewiórki z reklamy ).
      • wujaszek_joe Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 21:42
        swan groźny, kurna, scenarzysta z chucka norrisa :))
        • wtopek Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 21:48
          obaj forumowi gieroje z opowieściami z mchu i paproci :D
        • swan_ganz Re: 2 do 8 lat mi groz... 20.03.14, 21:58
          scenarzysta z chucka norrisa :))

przecież nie pisałem o żadnym półobrocie... Opisałem praktykę a nie film... Mam znajomego, który w dokładnie ten sam sposób co ja wyrwał jakiegoś leszcza z jego własnych butów... Koleś dostał kopa w szczenę i poleciał a mokasyny zostały... Mnie się taka sztuka jeszcze nie udała ale nie poddaję się i jak mam okazję to próbuję...
    • octavian-33 Czy ty zawsze tylko umiesz prowokować trollu jeden 21.03.14, 20:31
      CHECHECHECHECHE!!!!!!!!!!!!!!!
    • thea19 oj Szymi brzydko 22.03.14, 10:57
      jak mi jakis cfaniak zamruga a juz nie daj boze zatrabi, to ja zwalniam i go bardziej wqrwiam a pozniej wacha spaliny. i nie zebym sie wlekla czy cos, zwyczajnie trafiaja sie mendy, co to swymi wypasionymi golfami trojkami chca zaszpanowac przed swoimi lachonami jadac slalomem 120 tam gdzie mozna 60. oczywiscie rejestracja wpr, wwl i lu.
      z piesciami to startuja zakompleksione malolaty z malymi praszkami niestety bo sa inne, cywilizowane metody rozwiazywania konfliktow.
      a jakbys trafil na jakiegos bruce'a lee?? kto wtedy by lezal na glebie i sie nie ruszal?
      • swan_ganz Re: oj Szymi brzydko 22.03.14, 11:04
        z piesciami to startuja zakompleksione malolaty z malymi praszkami niestety

ufam, ze masz jakieś własne doświadczenia w tej materii.. Napisz o nich trochę szerzej..

a jakbys trafil na jakiegos bruce'a lee??

jest ryzyko - jest zabawa.. Jakby świat nas nie zaskakiwał to życie byłoby bardzo smutnym doświadczeniem...
        • thea19 Re: oj Szymi brzydko 22.03.14, 11:17
          nie mam kompleksow i fakt, mam bardzo malego ptaszka ale nie zwyklam lac po gebie kogos, kto rozpuscil paszcze bo mu cos nie pasi. wole zgasic kogos celnym argumentem. uwierz, dziala.
          po mordzie leje ten, co nie ma nic do powiedzenia i skacze jak wesz na grzebieniu bo to jedyne co potrafi. pozniej placze, ze go po komendach ciagaja i ktos odszkodowan chce.
          jakby mi z lapami wystartowal/la to wtedy nie ma wyjscia i lac sie trzeba ale samemu zaczynac to nie.
          poza tym nigdy, przenigdy nie chcialabym sie bic z kims w typie pana lee i skonczyc z paralizem albo ze zlamanym kolanem w najlepszym razie.
          • swan_ganz Re: oj Szymi brzydko 22.03.14, 12:35
            poza tym nigdy, przenigdy nie chcialabym sie bic z kims w typie pana lee

ja tez nie z kimś takim nie chciał bym.. Prawdziwy wojownik wie kiedy się wycofać bo mu instynkt rycerski to podpowiada.. Po prostu widać po kocich ruchach, po wyrazie oczu (czyli po body language) czy będzie rzeź czy jednostronna zabawa i jak z rozpoznania wynika nam to pierwsze to wtedy jest to dobry czas na przyjęcie postawy defensywnej i rozegranie sprawy na tzw. "inteligencika" ogarniętego szacunkiem dla zdrowia ...
            Jak nie ma takiego zagrożenia to po co sobie odmawiać chwili przyjemności? Nawet nie masz pojęcia jaka satysfakcja przepełnia człowieka gdy podchodzi by przy3,14erdolić delikwentowi drugi raz i widzi jak ten moczy gacie... Coś pięknego.... :-)
          • lazy.eye Re: oj Szymi brzydko 22.03.14, 18:21
            > po mordzie leje ten, co nie ma nic do powiedzenia
            Dyskusja z chamem mija się z celem. Kobieta tego nie zrozumie bo dla niej niepotrzebne kłapanie dziobem to czysta przyjemność.
            • thea19 Re: oj Szymi brzydko 22.03.14, 19:17
              ale naprawde nie potrzeba prac sie po gebie by rozwiazac konflikt. z chamem trzeba po chamsku ale sa granice. ja tam ostatnio uciszylam sasiada bez bicia. dziad rozpuscil disco az blok sie trzasl w posadach, drzwi otworzyc nie chcial ale uzylam "argumentu" a zanim otworzyl to uslyszalam dlugie i krotkie wiec spokojna wymiana zdan z takim na nic. dostal wiache siarczysta, grozby niekaralne, ktorych sie nie przestraszyl ale zadzialaly jak przyjechaly. teraz mi nawet dzien dobry w windzie mowi. mnie reka nie boli a i on juz nie poskakuje.
              ja rozumiem, ze macie tu meska solidarnosc ale nie dziwcie sie, ze koniec koncow szymi oberwie zawiasami i wyskoczy z kasiory. a jak jeszcze zrobil cos konkretnego tamtemu to i rencine bedzie placil dzieciom i wnukom.
              ps bic sie potrafie, zaczelam jak mialam 4 lata:)
              • robke Re: oj Szymi brzydko 22.03.14, 20:42
                Forum auto-moto na portalu gazety nieustannie mnie zadziwia. Nie dość, że prawie wszyscy tutaj (oprócz misiaczka) zarabiają kupę kasy, jeżdżą najlepiej (wszyscy) i tylko najlepszymi samochodami (szczególnie misiaczek) to jeszcze i nieźli z nich nia3,14erdalacze. Szacun...
                Ciekawe kiedy będzie coś o smokach?
                • des4 Re: oj Szymi brzydko 22.03.14, 21:41
                  wierzysz w forumowe legendy panów s.g, s.m i emeryta g dyżurującego na forum dzień w dzień?
    • darmowy1 trzeba było założyć mundur bez emblematów 23.03.14, 04:04
      Poszłoby na konto ruskich. Gość sam by się spałował jakby was zobaczył w mundurach, kominiarkach i z jakimś tekstem typu: No, wot, szto malczik...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka