Dodaj do ulubionych

Fiat Stilo

22.02.05, 13:41
Wczoraj odebrałem Stilo 1,4 - całkiem dobre przyspieszenie, duże wnętrze i
bagażnik. Deska też oki. Na razie jestem zadowolony - co będzie to czas pokaże
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: Fiat Stilo 22.02.05, 14:20
      Ciekawe czy alternatory nadal pekaja po 60 kkm czy moze troszke przedluzyli im okres zycia?
      • lupus1 Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:25
        W nowych fiacinach poprawili już alternatory. powinny pożyć dłużej.
        • edek40 Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:40
          Czyzby zweryfikowali praktyke, wg. ktorej to co w innych markach (nawet w VW) jest czescia zamienna we fiacie bylo czescia eksploatacyjna? Swiat staje na glowie. Fiat po wielu latach zauwaza powazna niedorobke, a mercedes z uporem maniaka pcha sie w elektroniczne strefy, ktorych nie zna. Moze fiat wyprzedzi merca?
          • kris_kelvin Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:42
            Mam nadzieje ze bedzie Ci dobrze sluzyl to dobry zakup.
            • zencol Re: Fiat Stilo 22.02.05, 18:49
              Winszuję nabytku! Byłem użytkownikiem tipo 1,9tdi, przejechałem po kraju
              260tys. km, gdyby miał to wyposażenie które teraz są standartem w większości
              aut, byłby cackiem. Po zbyciu tipo, miałem chrapkę na stilo jtd,ale stał poza
              zasięgiem mojej możliwości finansowej. Szkoda.
    • dokto Re: Fiat Stilo 22.02.05, 20:24
      Gratuluję. Czy z klimatyzacją? Jeśli tak to napisz jak się jeździ takim
      samochodem (dość cięzki) z takim silnikiem (nie najmocniejszy), chodzi mi o
      dynamikę i ew. zużycie paliwa. Jeżeli to nie tajemnica to pochwal się jakie
      wyposażenie i ile zapłaciłeś. Pytam bo sam się "temu stilu":) przyglądam.
      Brałeś wersję z 5letnią gwarancją?
      Pozdrawiam
      P
      • zuwzielony Re: Fiat Stilo 23.02.05, 08:44
        Actual bez klimy i bez 5-cioletniej gwarancji, o dynamice i zużyciu paliwa
        trudno na razie coś mówić - pogoda (ciagle pada śnieg). Płaciłem 48 kzł za
        rocznik 2004.
    • x-darekk-x Re: Fiat Stilo 23.02.05, 12:26
      gratuluje nabytku. mialem w rodzinie kilka fiatow i mam(y) po nich jak
      najlepsze wspomnienia. moze ja i ojciec mielismy szczescie, ale trafialismy na
      wyjatkowo trwale i niezawodne egzemplarze. lza mi sie kreci jak wspominam tipo,
      ktore przez 10 lat bylo katowane, ze uch (przewiozlo w bagazniku materialy
      budowlane na spory murowany pietrowy domek letniskowy - czasem ponad 500 kilo!)
      a mimo to nigdy nie zawiodlo. dlatego zdecydowanie odzegnuje sie od nagonki na
      fiaty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka