Gość: octavian ;D Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:08 a ty co masz w garazu ?? malucha czy duzego fiata??? stac cie w ogole na jakis samochod? Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.pl / 217.8.184.* 20.07.05, 12:50 No to po hu.. jeszcze o tym piszesz. Widze ze lubisz miec obrzygane mieszkanie a hu.. wi w czym mieszkasz napewno masz wille i cieszysz dupe na kazdym kroku? Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:08 to się wyrzygaj i spadaj. Link Zgłoś
Gość: Braził Nerwica natręctw IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 08:54 No to masz problem. Ale nie na tym forum Ci pomogą. Zobacz tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=11919330pzdr Link Zgłoś
Gość: NOE52 Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 09:02 Nie przepraszaj biedaczku. Bardzo ci współczuję. Jak by Ci tu pomóc ? Czy to jakaś depresja ? ;-) Link Zgłoś
tygrysek020 Wiec idz sie leczyc czlowieku na nogi bo na... 14.03.05, 12:38 glowe za pozno. A ty czym jezdzisz moze rozje..ym maluchem, albo tramwajem, hmm... tylko czy u ciebie na wsi sa tramwaje :) ?? A niedobrze mi sie robi jak twoja gembe widze. Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 23:09 a jak patrzysz na swojego malucha to jest ok ? Link Zgłoś
Gość: kleon Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: 7.157.53.* / 207.157.16.* 15.03.05, 19:20 to normalne chlopie jest - kazdemu na widok gowna robi sie niedobrze, he he Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:03 kolejny z fan klubu malucha Link Zgłoś
Gość: skoda-won Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 12:59 Poraz kolejny skodziarze pokazują jakimi są burakami! Oczywiście jak ktoś się śmieje ze skody to musi mieć malucha:D Świetne rozumowanie. Ja mam Audi 80 i też ze skodilaków polewam. I zapewniam was żaden z moich kumpli, którzy wymiotują na widok czeskiego łacha, nie ma malucha ani poloneza ani też dużego fiata czy lanosa:D Link Zgłoś
Gość: aviomarin Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 23:46 niektórzy mają zbyt niski próg rzygania i dlatego mają w aucie notoryczny syf i muszą jeździc solo. Link Zgłoś
Gość: pan z wiochy Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 23:52 i okna odkręcone na maksa + "umcyk_umcyk" muza na maksa z charczącego piecyka to się nazywa "country szpan" Link Zgłoś
mac.card Re: Sorry, ale jak widze skode robi mi sie niedob 26.07.05, 13:25 Jak Ci napisali, że masz malucha to wcale nie chodziło o samochód. :-)))) Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Sorry, ale jak widze audi 80 to robi mi się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:20 ... niedobrze, jak tacy ludzie z polski C których nie stać na nowę skodę muszą jechać na zachód lub na litwę by sprowadzić nastoletnie audi 80 czy inne tam auta,którymi nikt w cywilizowanym kraju nie jeździ.... Link Zgłoś
Gość: skoda=sraka Sorry, ale jak widze skode to dostaję obstrukcji.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:39 Nowa skoda:) Zrobiona z tego co zostało w fabryce VW:) To ja już wole stare zachodnie auto niż psełdo nowe pepickie Link Zgłoś
Gość: Adalberd_ [...] IP: *.lodz.mm.pl 01.08.05, 23:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: zlaty bazant Re: audi re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 00:21 gosciu schowaj se to twoje audi 80 do garazu a na skode to se mozesz tylko popatrzyc ... Link Zgłoś
Gość: monter Re: audi re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:36 Gość portalu: zlaty bazant napisał(a): > gosciu schowaj se to twoje audi 80 do garazu a na skode to se mozesz tylko > popatrzyc ... Cyba nasr..:) A i to nie warto. Link Zgłoś