dicort 18.04.05, 16:07 Czy ktos korzystal z ich uslug? Mozna zaufac? Chodzi mi glownie o to czy jak zamowie u nich kapcie to beda w miare swieze a nie sprzed 2 lat. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mobile5 Re: www.baloon.pl 18.04.05, 17:37 Kupiłem na opony.com.Czekałem trzy dni, opony 8-mio tygodniowe. Link Zgłoś
habudzik Re: www.baloon.pl 18.04.05, 19:52 dicort napisał: > Czy ktos korzystal z ich uslug? Mozna zaufac? Chodzi mi glownie o to czy jak > zamowie u nich kapcie to beda w miare swieze a nie sprzed 2 lat. Można zaufać . Oponki kilkutygodniowe. Link Zgłoś
polokokt Re: www.baloon.pl 18.04.05, 19:57 witam Ja kiedys juz na wyprzedazy chyba jakies 50% taniej kupilem komplet opon wyprodukowanych 3 miesiace wczesniej :) Polecam Jednego dnia zamawiasz, na drugi dzien dzwonia, na trzeci dzien dostawa. Pozdrawiam Link Zgłoś
martinli Re: www.baloon.pl 19.04.05, 09:59 kupowałem i było ok. polecam wybierać popularne modele, wtedy zawsze powinny być "świerze" pzdr Link Zgłoś
pudlisko Re: www.baloon.pl 20.04.05, 02:09 Ja właśnie złożyłem zamówienie 10 min temu ale w motoricus.pl, oponka tańsza o 24zł niż w baloon i za kompleci zapłacę stówę taniej. (to sie jeszcze okaże:)) Link Zgłoś