Dodaj do ulubionych

Hyundai Lantra

12.08.02, 15:40
Witam,
Co sądzicie o modelu 1996, jest to nowy model (nie najnowszy oczywiście),
(niektóre źródła podają modernizacje w 1997 - nie wiem czemu). Chyba nie
jest to popularne autko, ale czy złe? Proszę o opinie, najlepiej
użytkowników oczywiście.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • antek1 Re: Hyundai Lantra 13.08.02, 11:09
      Niestety na tym forum o Hyundaiach raczej sobie nie pogadasz. Ja jeżdżę
      Accentem i niestety nie przypominam sobie, żeby te samochody wzbudziły choć
      krztynę zainteresowania forumowiczów.....
      • dpietrzak Re: Hyundai Lantra 13.08.02, 11:36
        To dziwne, ale watki o Hyundaiach prawie sie tu nie pojawiaja. A jest tego dosc
        sporo. Sam zastanawialem sie nad uzywanym Accentem ale w koncu kupilem nowe
        Suzuki. A nad Accentem zastanawialem sie dlatego, ze moj dobry kolega rozbija
        sie takowym od trzech czy czterech lat. Kupil go jako nowy. Piluje go do granic
        mozliwosci, a mimo to nic ale to nic sie z autem nie dzieje.
        Czy ta "twoja" Lantra nie byla sciagnieta zza oceanu? Jezeli tak, to uwazaj.
        Bywaja nieprzyjemne sytuacje jezeli idzie o zamiennosc czesci.
        • ads.forum Re: Hyundai Lantra 13.08.02, 15:25
          Zauważyłem, zainteresowanie niemal zerowe, a to taki ładny niedrogi samochód.
          Nie, ma być z Polski najlepiej.
          THX za odzew, P.S. jade od 4 lat na monitorze hyundai i zero problemów :)
        • ads.forum Re: Hyundai Lantra 13.08.02, 15:30
          Zauważyłem, zainteresowanie niemal zerowe, a to taki ładny niedrogi samochód.
          Nie, ma być z Polski najlepiej.
          THX za odzew, P.S. jade od 4 lat na monitorze hyundai i zero problemów :)
    • Gość: Marek Re: Hyundai Lantra IP: *.atlanta-26-27rs.ga.dial-access.att.net 13.08.02, 22:35
      U nas troche tego jezdzi, glownie na poludniu Atlanty (murzynkowo). Podobno
      dosc niezawodny samochod (jakosc Hyundai'a wg. badan J.D. Powers zdecydowanie
      przekracza jakosc Forda i Subaru). Kilka lat temu skuszony $50 prezentem
      zrobilem test drive Lantry i bylem rozczarowany - strasznie waskie fotele,
      slaba jakosc wykonczenia. Dopiero jak zaczalem rozmawiac o cenie i
      ewentualnych rabatach to zaczela mi sie podobac. Prezent wzialem, samochodu
      nie kupilem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka