GoĹÄ: Olaf IP: 62.233.164.* 10.09.04, 13:45 Wpisujcie tu warsztaty godne polecenia. Post powinien zawierać: nazwe, adres, telefon, strone www i inne uwagi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Zośka Re: Polecane warsztaty IP: *.chello.pl 03.10.04, 18:53 Autoserwis Warszawa Okęcie, ul. Sabały 25 tel. 846-21-47. Jeżdżę do tego warsztatu już ponad 5 lat (po rezygnacji z ASO) ze wszystkim tzn. przeglądy, usterki nawet porady, bo jestem zupełnie antytechniczna jeśli chodzi o technikę motoryzacyjną. Najważniejszą zaletą tego warsztatu oprócz dobrze wykonanej roboty jest uczciwość. Nie wiem tylko czy mają internet. Pozdrawiam Zośka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Polecane warsztaty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.05.05, 22:20 Ja jestem zadowolona z warsztatu na Okęciu przy ul.Radarowej 1a (na parkingu) tel. 425-51-41.Solidna i fachowa obsługa.Można liczyć na szczere doradztwo w sprawach samochodowych.Polecam!!!! UCZCIWY WARSZTAT !!! Zawsze odbieram pachnący i czysty samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek308 Re: Polecane warsztaty Królewicza Jakuba 642-86-92 07.06.05, 21:54 Polecam Warsztat na wilanowie Wawa. Królewicza Jakuba numeru nie pamięta. Duża reklama TEXACO. Kupują części z rabatem takim dla nich- żeczywiście jest różnica.Ceny robociżny są bardzo konkuręcyjne. Poleciłem wszystkim znajomym- jak dotąd super. Z tym że z automatem nie ma po co jechać. No może po djagnoze wstępną. "GARAŻ BRACIA POLAK" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goś Re: Polecane warsztaty Królewicza Jakuba 642-86-9 IP: *.chello.pl 19.01.06, 17:43 Garaż Braci Polak to jest to. Szybko i niedrogo. No i wizerunek Piłsudskiego na scianie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: IZKA Re: Polecane warsztaty Królewicza Jakuba 642-86-9 IP: *.it.pl 13.10.09, 16:47 pełny adres to: Królewicza Jakuba 89, telefon 226428692 - polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Polecane warsztaty Królewicza Jakuba 642-86-9 IP: *.aster.pl 29.04.10, 18:50 Dotarłam do nich z polecenia. Rewelacja. Uratowali mi samochód. Dwa poprzednie warsztaty trzymały go prawie pół roku, nie byli w stanie go naprawić. A u BRACI POLAK był tylko tydzień i mogłam nim samodzilnie wyjechać na ulicę :). Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: *** Re: Polecane warsztaty Królewicza Jakuba 642-86-9 IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.14, 14:12 Polecam mechanika Marcina w 100%. Mega specjalista w swoim fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 10:45 gość napisał(a): > Ja jestem zadowolona z warsztatu na Okęciu przy ul.Radarowej 1a (na parkingu) > tel. 425-51-41.Solidna i fachowa obsługa.Można liczyć na szczere doradztwo w > sprawach samochodowych.Polecam!!!! UCZCIWY WARSZTAT !!! > Zawsze odbieram pachnący i czysty samochód. Ale ceny mają z kosmosu, więc może warto najpierw zorientować się w kosztach (ceny części wyższe niż w Inter Carsie bez zniżek). Odpowiedz Link Zgłoś
dream_dream Re: Polecane warsztaty 29.06.11, 19:56 a ja bardzo lubię Auto Centrum Blask na Bulwarowej w Krakowie. mają świetny serwis opon najważniejsze, że ceny mają niskie i wszystko wykonują sprawnie i fachowo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: autoklient NIE Polecam - Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 27.04.09, 19:39 Ja zdecydowanie nie polecam warsztatu "Komi" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Zenon Mikołajewski Wrocław, ul. Rogowska 7, tel. 071 7932618 Korzystałem z ich usług ostatni raz. Zdecydowanie radzę uważać na ustalenie ceny przed naprawą - najlepiej robić to na piśmie bo potem cena zdecydowanie rośnie a osoba ustalająca dostaje amnezji. Polecam omijać dalekim łukiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Max Re: NIE Polecam - Wrocław IP: 185.21.150.* 14.11.14, 15:31 Zdecydowanie potwierdzam zero profesjonalizmu, nie znają się na niczym, po dziewięciu godzinach pobytu mojego auta u "elektryka" nie stwierdzili nic, a przepraszam stwierdzili to co ja wiedziałem zanim samochód zostawiłem i im powiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Remek Re: NIE Polecam - Wrocław IP: *.internetia.net.pl 02.12.14, 22:59 Również NIE POLECAM warsztatu samochodowego "KOMI" ul. Rogowska 7. Skorzystałem raz i o ten jeden raz za dużo. Jednym słowem tandeciarstwo i absolutny brak podstawowej wiedzy. Jedyne co potrafią to opróżnić portfel, bo na autach się nie znają. Chamskie podejście do klienta i co mnie zdziwiło brak paragonu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyniek51 Re: NIE Polecam - Wrocław 20.01.16, 11:14 UWAGA na ta firmę Ja mam złe doświadczenie t . U nich nic się nie zmieniło. Picuś glancuś przy oddawaniu auta do naprawy a potem kicha , Popłynąłem kilka stówek a auto dalej niesprawne . tam można tylko wymienić zarówki i dolac olej . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pr0zac Re: Polecane warsztaty IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 13:05 diagnostic.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojtek Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.15, 10:40 odnośnie napraw plastików polecam www.spawaniezderzakow.pl.tl Fachowa obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kocoor Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:43 Parę słów ogólnej natury... Warto znaleść forum dyskusyjne danej marki samochodów. Tam jest zazwyczaj sporo informacji dot. warsztatów i ASO. Pomysł fajny, ale zaraz będzie groch z kapustą... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kalm Re: Polecane warsztaty IP: *.man.polbox.pl 08.10.04, 11:43 Marek Sońta - Warszawa Ursynów, róg Imbirowej i Kokosowej 601-940-684 Uczciwie diagnozuje i JEST TANI. Jeżdżę do niego od 20 lat Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciej Re: AutoGaz WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:31 Jeżeli chodzi o Auto Gaz "Marzenie" we Wroclawiu to z czystym sumieniem moge polecić warsztat na terenie gazowni ul. Gazowa3 tel. (071) 364-92-37 / kom. 608351014 lub 600227559. Fachowa i miła obsługa, w czasie montażu można pograć w pin-ponga :-) Miła atmosfera i solidne wykonanie. Polecil mi ten zakład znajomy któremu wcześniej inny znajomy też polecił. Więc fachowość zakładu sprawdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
mario-b24 Re: Polecane warsztaty 21.10.04, 11:56 witam -ostanio bylem w D.Gorniczej firma to auto-mida-gaz Dąbrowa Gornicza ul.bohomolca 5 tel.032 261-20-85 wymieniali mi elekryke do gazu ustawili wszysko i jest ok. polecam jak ktos ma problemy z gazem- pozdrawiam K-ce Odpowiedz Link Zgłoś
baczed Re: Polecane warsztaty 16.01.05, 11:37 Stacje shell autoserv, konkurencyjne ceny , dobra szybka obsluga-bez naciagania Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Polecane warsztaty 20.10.06, 13:47 Wątpię,widziałem jak młodej dziewczynie wypchnęli auto a z rozmowy wynikało,że uszkodzili gwint od korka spustu oleju i powiedzieli żeby wymieniła sobie miskę olejową. Odpowiedz Link Zgłoś
ka1311 Re: Polecane warsztaty 19.01.05, 19:06 Polecam warsztat w Warszawie - Jelonki, ul: Szczotkarska 29, tel:6659372. Jeżdżę tam od 5 lat (wcześniej samochód miał gwarancję i psuł się notorycznie - był serwisowany w ASO) i mam spokój. Przegląd i wiadomo, że wszystko dokręcone, wymienione jak trzeba i mam spokój do następnego przeglądu. A do tego tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek Re: Polecane warsztaty IP: *.xdsl.centertel.pl 13.02.10, 23:41 POLECAM WARSZTAT W OPOLU NA ul.DWORSKIEJ 2a TEL.788-045-415,JEZDZE TAM OD KILKU LAT,NAPRAWIAJA SZYBKO TANIO I SOLIDNIE,ZNAJA SIE NA RZECZY. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aksiak Re: Polecane warsztaty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 11:36 a ja polecam AUTOCOP na ludwinowskiej 49 niedawno przypadkiem tam trafiłam i jestem zadowolona z uslugi niedrogo i mily wlasciel. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: albert Re: Polecane warsztaty IP: *.31.139.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.13, 15:24 Wole zdecydowanie podjechać do dobrego serwisu jak własnie polecana tutaj Autoreduta niz decydować sie na naprawe w ASO. Ja z doświadczenia wiem ze wychodzi naprawde dużo drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aferka Re: Polecane warsztaty IP: *.sasiedzi.pl 20.01.05, 21:18 pan Marek na ulicy Kokosowej na Ursynowie, tani, dobry, odpowiedzialny, ceny połowę tego co w aso. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Pan Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:34 Gratuluje podania danych polecanego warsztatu - "dokladnie i precyzyjnie" - zapomnialo sie dopisac zeby stanac na rogu ulicy i krzyknac - szukampana Marka, Panie Marku !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rere Re: Pan Marek IP: *.wroclaw.mm.pl 05.04.12, 19:01 Jak ceny "polowe tego co w aso" to tak kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpioniczka Re: Polecane warsztaty 12.02.05, 15:58 Citroen Peugeot Serwis Jacek Piórek ul. Muszkieterów 72 Warszawa/Okęcie tel.8466309 Generalnie robią wszystkie marki. Tanio, solidnie, szybko i bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
puk_puk Re: Polecane warsztaty 09.12.05, 13:28 Moja wizyta u poleconego tu pana Jacka Piorka z Okecia zakonczyla sie tak: najpierw jazda moim zepsutum samochodem przez pol miasta na umowione spotkanie (!), potem pan Jacek ani nikt z pracownikow nawet nie raczyl zajrzec pod maske, wiec potem powrot przez pol miasta tymze zepsutym samochodem. Razem 48 km na daremno. Potwierdzam: pan jest mily. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sylwiamierzejewska Re: Polecane warsztaty IP: *.crowley.pl 03.06.07, 23:53 Jacek Piórek-tez polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marin23 Re: Polecane warsztaty IP: *.home.aster.pl 02.03.11, 14:06 A ja bardzo goraco polecam serwis Autoreduta Jesli macie korzystać z mało znanych i niepewnych warsztatów i serwisów to zdecydowanie warto jest podjechac na ul..Zwycięzców 63/63A 03-937 Warszawa serwis BMW i Porsche Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogdan Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.vectranet.pl 11.08.14, 09:35 Jak dla mnie najlepszy serwis Citroena jest w Wolicy koło Warszawy. Green Car Dariusz Jóźwiak, profesjonalnie i rzetelnie, naprawią wszystko przy dobrej cenie. wpiszcie sobie serwis citroen wolica albo po prostu po nazwie warsztatu i sami sprawdźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
versibus Re: Polecane warsztaty 07.03.05, 18:00 a ja polecam warsztat w Czestochowie przy Waeszawskiej 235, lakiernictwo i blacharstwo w jednym, tel. 370 20 166 albo kom. 0 605 440 373. działa od ponad 20 lat!!! i jest niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Polecane warsztaty IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 19:49 Wywazanie kol, wulkanizacja - Otrebusy, Pszczelinska 21. Mili panowie, b. uczciwi. Tanio. Wywazyli mi kola, ktorych nie umial wywazyc serwis firmowy mojej marki (polecali prostowanie felg - byly proste!). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Polecane warsztaty IP: *.acn.waw.pl 21.04.05, 19:49 Telefon: 758 52 42 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RObert Re: Polecane warsztaty IP: *.aster.pl 03.11.05, 17:28 Natomisat ja odradzam. Urwali mi śrubę i nic nie powiedzieli. Założyli zaślepke i kazali jechać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Polecane warsztaty IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 13:03 Uuuuuu, to rzeczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
vvv4 Re: Polecane warsztaty 28.04.05, 11:17 Polecam warsztat p.Roberta Markowskiego Warszawa-Zacisze ul.Sucha 14 przy Młodzieńczej mechanika,diagnostyka sprzedaż i montaż szyb blacharstwo-lakiernictwo. Wszystko to przytrafiło się mojemu samochodowi i właśnie tam go wyleczyli. Szybko solidnie i naprawdę tanio.POLECAM i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vvv4 Re: Polecane warsztaty 28.04.05, 11:19 Zapomniałam podać nr.tel. 0 509960231 tel/fax (022) 6788881 autmarksecurity@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monaza Re: Sobiesław Zasada Warszawa na ul. Grochowskiej 23.05.05, 12:23 Polecam stację serwisową na ul. Grochowskiej. Kiedyś był tam Mercedes, teraz jest Volkswagen, ale robią i samochody innych marek, a co najważniejsze mają bezgotówkowe rozliczenia z ubezpieczycielami. Trafiłam tam przez holownika. Blacharnia zdała egzamin. Na dodatek załatwili rozliczenie z ubezpieczycielem i nie musiałam sama z tym latać. Sobiesław Zasada Warszawa Sp. z o.o. ul. Grochowska 163 tel. 6116980, 6116831, 6116810 www.zasada.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sobiezdzich Re: Sobiesław Zasada Warszawa na ul. Grochowskiej IP: *.cargosped.com.pl 24.05.07, 12:37 większość warsztatów to robi za Ciebie, a co do zasady do nie polecam drogo i partaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
olanowa2 Re: Sobiesław Zasada Warszawa na ul. Grochowskiej 06.09.09, 13:58 Niestety nie mogę się zgodzić, rok temu trafił tam na naprawę powypadkową mój VW. Fakt rozliczenie bezgotówkowe z PZU było wygodne, jednak blacharnia pomiżej krytyki. Nie umieją nawet poprawnie "wpasować" 3-go światła stop. W czasie deszczu ciekła woda, dopiero reklamacja dała efekt. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Edward Re: Sobiesław Zasada Warszawa na ul. Grochowskiej IP: *.centertel.pl 19.04.12, 20:29 Nie polecam SOBIESŁAW ZASADA WARSZAWA z Grochowskiej 163. Mają szereg problemów wewnętrznych, ledwo trzymają się na rynku i to wszystko niestety przekłada się na jakoś ich uslug. Ceny chyba najdroższe w Polsce (zmiana opon 250zł) po czym wyjeżdżasz i jedziesz do najbliższej wulkanizacji wyważyć koła bo nie mają dobrego sprzętu - żałosne... Jak widzę tutaj pozytywne wpisy to aż nóż się otwiera, korzystają z wyrafinowanych firm które robią im w ten sposób reklamę, popatrzcie na wpis, idealnie podane numery telefonów, nazwa firmy ... Sp. z o.o., adres strony www, widać że sztucznie pisane wątki. Znam kilka osób które tam pracują, wojna prezesów, złodziejstwo na każdym kroku... odradzam Sobiesław Zasada Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ? VW Re: Sobiesław Zasada Warszawa na ul. Grochowskiej IP: *.zasada.waw.pl 10.01.13, 13:10 Co Ty człowieku wypisujesz za głupoty? Chyba Ci się slony pomyliły. Woja prezesów? A skąd taka informacja? typowa opinia internauty, który mało wie ,a dużo pisze.... żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jola Re: Sobiesław Zasada Warszawa na ul. Grochowskiej IP: *.zasada.waw.pl 06.03.13, 13:08 Aż pachnie konkurencją. Ciekawa jestem gdzie Edward pracuje. Firma z tradycjami i liczy się tylko klient. Problemy zdarzają się w każdej Firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
ddtt Re: Polecane warsztaty 14.06.05, 22:42 Kraków - Skoda - ul. Powstańców - wszystkie modele, solidnie i tanio, choć nie mają oficjalnej autoryzacji. Niestety nie mam numeru telefonu. W pobliżu sklep z tanimi częściami - ul. 29 listopada 130 - tel. 4158855. Współpracują z warsztatem, tak że nie ma sensu kupować osobno części do zamontowania w warsztacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkarla Re: Polecane warsztaty 23.06.05, 20:09 Autoryzowany Serwis Samochodowy Bosch Kotoński Ul. Aluzyjna 20 tel. 614-76-18 www.mq.pl/kotonski Serwisuję się u nich od ponad roku i nie było jeszcze sytuacji, żebym była niezadowolona z jakości usług bądź ceny. Doswiadczeni mechanicy, dobry sprzęt, wszystko ze mną ustalają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luke Re: Polecane warsztaty IP: *.jmdi.pl 01.11.10, 21:35 Ja natomiast mam im wiele do zarzucenia, radzę omijać szerokim łukiem, takiego naciągacza jak właściciel tego warsztatu w swoim życiu jeszcze nie spotkałem. Musiał mieć Pani dużo szcześcia albo nie zwraca Pani uwagi na to jakie kwoty zostawia się za wykonywane usługi. RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arek Re: Polecane warsztaty IP: 178.73.49.* 12.09.11, 06:30 ceny z kosmosu. nikt nie nic ze mna nie ustalal. w sumie za sciagniecie paliwa z baka i filtr paliwa zaplacilem 800 zl. ale trzeba przyznac ze znaja sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zeno Re: Polecane warsztaty IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.11, 22:10 To oszust naciągacz i jeszcze nie powiem kto...Nigdy więcej najgorszemu wrogowi nie polecę tego warsztatu a Pan właściciel to gbur cham. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Polecane warsztaty IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.12.12, 19:26 Ten warsztat ma złodziejskie ceny! Nigdy, nigdy więcej. Wiedziałem, że są drodzy, ale za to mają bardzo krótkie terminy naprawy. Niestety koszty są NIEWYOBRAŻALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek Re: Polecane warsztaty IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.16, 20:41 Ceny gość ma jak z kosmosu, niewiele niższe od oryginalnych serwisów. Radze omijac wielkim kołem. Naciągcz nieprawdopodobny , Janosik przy nim to dzieciak. Zdecydowanie nie. Za naprawę rządła 2000 pln, reszta warsztatów 800. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katarynia Re: Polecane warsztaty IP: *.wolomin.net 18.07.05, 14:16 polecam warsztat AUTO"ADAS" w Kobyłce, 0 880-491-647, robią wszystkie marki ale z przewagą Fordów, nie są drodzy,są solidni wiec gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
drag0 Re: Polecane warsztaty 11.08.05, 16:51 Top Auto Service na Sportowej 8 w Raszynie, tuz obok Salonu Opla przy Al.Krakowskiej, wiec dosc blisko centrum Warszawy. Robia wiekszosc marek i modeli, oprocz tych 'starszych od siebie', jak to mowia. Czesto juz po wstepnych ogledzinach lub krotkiej jezdzie samochodem, potrafia namierzyc przyczyne problemow. Widac, ze swoj zawod bardziej traktuja jako pasje niz codzienna prace, co moim zdaniem jest rzadkoscia. Do tego sa niedrodzy i solidni. Najlepiej przekonajcie sie sami. Top Auto Service - pytac o Marcina ul.Sportwa 8 Raszyn tel.720 51 12 lub 503 935 952 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mkt Re: Polecane warsztaty IP: *.adsl.proxad.net 28.12.05, 23:24 Skorzystalem z porady i odwiedzilem zaklad pana Marcina - Top Auto Service. Za usluge, ktora w Norauto kosztuje 60 zl, zaplacilem TRZY razy wiecej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agness Re: Polecane warsztaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:33 Są totalnie beznadziejni. Naprawiali mi kostkę przy silniku krokowym. Zamiast znaleźć zamiennik postanowili ją wywalić i zlutować kable na stałe. Zrobili to DOBRZE dopiero za 2 razem (jazda z Bielan do Raszyna x4). Ostatecznie zainkasowali za to za 3 stówki. Beznadzieja, odradzam Agness Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ligol Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:14 ja polecam warsztat w Szczecinie na Zolnierskiej pytac o pana Jana. Odpowiedz Link Zgłoś
wikipati Spec od gazu -POLECAM!!! Otwock k. Wa-wy 18.11.05, 14:56 Objaw: po odebraniu auta z naprawy nie chce jeżdzić na gazie, ksztussi sie, prycha,strzela. Teoretycznie wszystko podłaczone jest dobrze, wymienione świece i przewody, a efektu nie ma... Po dwóch kolejnych wizytach w różnych warsztatach, gdzie chcieli mi wynienić : a) reduktor, b)całą instalcję bo napewno już sie nie nadaje do użytku -ma dwa lata:) c)ponownie świece i przewody bo pewnie tamte nieoryginalne.. c)wszystko inne:) wreszcie trafiłam na kompetentnego fachowca. Lokalizowanie usterki rozpoczął od podstawowych rzeczy :kiedy aut było tankowane, kiedy instalacja była przegladana,jak sie sprawowała do tej pory itp. A potem najzwyczajniej w świecie sprawdził czy gaz swodobnie przepływa ze zbiornika przez cały układ... I co się okazało? Osły nie odkręciły zaworu do końca, był ledwie poruszony, dlatego gaz ledwo sie sączył i nie było odpowiedniego ciśnienia i stąd te wszystkie problemy. Niestety żaden z pozostałych "fachowców" nawet o tym nie pomyślał... Przy okazji zrobił regulacje i wymienił filterek gazu. Koszt naprawy: 50 zł :) O cenach jakie proponowali pozostali nawet nie wspomnę... Adres: Auto Gaz Otwock ul.Żurawia 75 na miejscu zakładają także nowe instalacje oraz robia elektrykę I jeszcze jedna rzecz, która mnie uderzyła - w tym warsztacie panuje wzorowy porządek- każda rzecz ma swoje miejsce, żadnych walajacych sie części, plam oleju,kurzu itp. Zaprawdę niespotykany to widok :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przemek POZNAŃ - warsztat IP: 213.76.166.* 21.02.06, 10:55 ja polecam warsztat i stację kontroli pojazdów "AMS" przy Grunwaldzkiej, pomiędzy Grochowską a Bułgarską Odpowiedz Link Zgłoś
marecki691 Re: Polecane warsztaty 18.10.06, 20:23 Auto szyby , naprawia i wymienia w dobrej cenie. Solidny, dokładny , wart polecenia. tel. 508 299 526. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mm Re: Polecane warsztaty IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 13:29 Wpisujcie tez marki samochodow, jakimi sie takie zaklady zajmuja. Bylam np. u wymienionego tu pana Marka na Ursynowie. Polecam, jest bardzo mily, niedrogi, ale w moim samochodzie niewiele moze naprawic. Ogromnie zaluje. Z prostymi sprawami zawsze do niego pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grodek Blacharstwo - Auto Babice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:47 Auto Babice - Babice k/Warszawy www.autobabice.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mistrz Re: Blacharstwo - Auto Babice... IP: *.centertel.pl 24.03.13, 01:59 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ricardo Re: Blacharstwo - Auto Babice... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.14, 13:32 O widzę, że jednak niektórzy mechanicy biorą sobie pewne rzeczy do serca, bo byłem u nich przed weekendem i pełna kulturka, Cenowo też zeszli w dół i ogólnie zmiany na plus. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Polecane warsztaty Konstancin Jeziorna IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:24 Bardzo uczciwy właściciel, fachowa obsługa. Oprócz warsztatu mechanicznego prowadza warsztat i komis motocyklowy, elektromechanike aut. Prowadza również sprzedaż przegóbów (reklamuja sie ze w cenie od 99 zł w detalu) i z milym zaskoczeniem stwierdzam ze to prawda. Adres Konstancin Jeziorna, ul. Długa 8a, tel. 022 756 47 30 Odpowiedz Link Zgłoś
envoi polecam swoja wypożyczalnie aut na czas naprawy 06.01.06, 12:05 ceny od 50zł/doba faktury vat instalacje gazowe podstawienie GRATIS tel: 501 762 135 Odpowiedz Link Zgłoś
legus76 Re: Polecane warsztaty 10.01.06, 21:58 www.autospeedway.pl warsztat nr 1 na dolnymslasku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alli TŁUMIKI WROCŁAW IP: *.e-wro.net.pl 13.01.06, 19:15 Wrocław, serwis tłumików rrcar.republika.pl tel071 321-09-73 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: johnny Tłumiki Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 01.03.10, 17:10 Tłumiki, strumienice, katalizatory, Złącza/przeguby elastyczne, Końcówki wydechowe z homologacją jakości, tlumiki-wojtas.prv.pl 605 05 95 41 507 06 25 22 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: frank Tłumiki Wrocław 071 321-09-73 IP: 90.156.50.* 04.12.10, 20:54 Zdecydowanie najlepszy serwis we Wrocławiu jeśli chodzi o tłumiki to na Ks.Witolda 071 321-09-73, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kalbar911 Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:35 www.blacharstwo.za.pl W-wa Ursynów, Puławska 425 tel/fax 641-24-37 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daniel_wawa Re: Polecane warsztaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:59 Ewikar Warszawa Tarchomin ul.Mehoffera 52e Jest tam tanio i fachowa obsługa, robią właściwie wszelkie naprawy, nawet diagnostykę komputerową wszystkich marek. Naprawdę polecam:) tel 022-814-12-30 Odpowiedz Link Zgłoś