jaro69 13.10.05, 15:37 Mam pewną część plastikową którą chciałbym zespawać bądź profesjonalnie skleić czy nie wiecie gdzie można coś takiego znaleźć? Znalazłem pare takich punktów ale nie koło Warszawy. Z góry dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
skorpion3120 Re: Gdzie niedaleko Warszawy spawają plastik??? 14.10.05, 09:14 tomaszów mazowiecki ul parkowa 40 . Link Zgłoś
bocian4 w łomiankach 14.10.05, 10:46 kiedyś spawałem zderzak od AR 147 i zrobili to tak że sladu nei ma. Niestety adresu CI nie powiem (jadąc z W-wy skręcałem w lewo, od razu w prawo wzdłóż trasy gdańskiej po szutrze i to była jakaś 3 uliczka w lewo) Wiem ze to mało konkretne ale adresu nie pamietam... Link Zgłoś
madzia69 Re: Gdzie niedaleko Warszawy spawają plastik??? 14.10.05, 11:01 w legionowie na jegiellonskiej za komisariatem policji chlopak ma warsztat robil moto platiki wyglada gelegancko wlasciwie nie widac ze klejone wogole rozne cuda robi szyld jest na bramie dodam ze jest tani Link Zgłoś
iwonekn Re: Gdzie niedaleko Warszawy spawają plastik??? 14.10.05, 12:01 global Plast ul.Radzymińska 215 tel 679 97 23, (w poblizu OBI), oprócz tuningu, kleja, klepia i wygniataja na gorąco zderzaki i inne częśći do każdej marki (robiłam tam zderzak w meganie) polecam. Link Zgłoś