warszawianka_jedna 19.09.06, 11:31 czym chciałybyście jeździć, gdyby złota rybka chciała podarować wam auto? I mam tu na myśli, samochód dla WAS a nie dla rodziny. Mnie by rajcowało Mitsubishi Eclipse, oczywiście czerwone ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
polam5 Re: wasz samochód marzeń 20.09.06, 01:20 Zdecydowanie - McLauren F1 Marzenia trzeba miec duze aby nie zalowac jak sie spelnia :)) warszawianka_jedna napisała: > czym chciałybyście jeździć, gdyby złota rybka chciała podarować wam auto? > I mam tu na myśli, samochód dla WAS a nie dla rodziny. > > > Mnie by rajcowało Mitsubishi Eclipse, oczywiście czerwone ;-) > Link Zgłoś
iberia30 Re: wasz samochód marzeń 21.09.06, 15:24 Na chwile obecna Toyota LandCruiser i AR Brera albo GT :-) Link Zgłoś
ebauche Re: wasz samochód marzeń 21.09.06, 17:24 samochód moich marzeń to ten z konikiem na masce. Me serce płonie na 3 sposoby: w galopie-Mustang, na tylnich nogach-Ferrari, no i cwał-Porsche Link Zgłoś
ebauche Re: wasz samochód marzeń 21.09.06, 18:03 a najbardziej marzy mi się Porsche 911 Traga 4 POMARAŃCZOWE!!!!! Link Zgłoś
jagdam Re: wasz samochód marzeń 22.09.06, 18:37 a ja pomykam czasami 944 targa ciemno czarnym.:))) Link Zgłoś
tygru_mrau Re: wasz samochód marzeń 31.10.06, 02:52 to ja tak całkiem skromnie... na tle Waszych postów czuję się, jak Kopciuszek... VW passat. koniecznie czerwony. i koniecznie z czujnikiem poziomu płynu hamulcowego i z czujnikiem ciśnienia w oponach. Pozdrawiam, A ---- miau miau Link Zgłoś
gosiasv Re: wasz samochód marzeń 31.10.06, 08:55 jestem za :))) koniecznie srebrna , z czerwonokrwistą skórą Link Zgłoś
bdx65 Re: wasz samochód marzeń 31.10.06, 16:42 każdy z kółkiem zapasowym z tyłu, raczej mniejszy - z napędem 4/4 suzuki może, ale wiem że są lepsze, niestety drogie; Link Zgłoś
kassikp Re: wasz samochód marzeń 03.11.06, 23:11 zdecydowanie Toyota Rav 4.Cudoooo!!!!!!!!! Link Zgłoś
sarahh Re: wasz samochód marzeń 04.11.06, 19:40 zdecydowanie VOLVO S60, moze byc grafotowe Link Zgłoś
sarawi wasz samochód marzeń 08.11.06, 22:34 coz, na dzien dzisiejszy poprosilabym zlota rybke o kilka samochodow: nowe bmw 6 coupe corvette targa z lat 70. (choc nowsza wersja tez jest niczego sobie) ford mustang, jw. infiniti FX (dla niewtajemniczonych: www.infiniti.com/fx/photos/exterior_photos.html) Link Zgłoś
lenin_92 Re: wasz samochód marzeń 11.11.06, 17:01 a ja bym chcial widziec Wasze "mclaureny f1"(domyslam sie ze chyba chodzi o mclarena), corvette czy porshe 911 targa albo eclipse na polaskich drogach. to znaczy porshe 911 targa sobie wyobrazam bo nieraz podbieralem kluczyki, ale cala reszta?? z tymi autami to mozna za granice na rowne drogi a nie na offroadowe szosy poski....... Link Zgłoś
metalplas Re: wasz samochód marzeń 12.11.06, 07:50 Marzenie jest proste:1) to ma być napęd na czrey koła(tylko taki samochód zapewnia dobre i bezpieczne prowadzenie,zapewnia wyjazd na krzywych i śliskich nierównościach drogi lub podjazdach,2) to ma być silnik bokser 6 - cylindrów (tylko taki silnik na dziś zapewnia brak drgawek we wnętrzu samochodu) 3) w środku skrzynia automat,klimatronik i ma być samochód wykończony perfekcyjnie ,bez brzęczących, odstających plastyków.Czy ja chcę gwiazdkę z nieba? Dlaczego producenci siermiężnych polonezów,skód,wolswagenów nie biorą tego pod uwagę.Dlaczego może to robić subaru lub porsche ? Link Zgłoś
iljana Re: wasz samochód marzeń 12.11.06, 21:42 Mnie się marzy stajnia samochodów: Począwszy od RX 300, przez Volvo, Audi, Porsche, kończąc na jumbo jetcie! Poważnie! Auto nie musi być szybkie, ale efektowne. Link Zgłoś
kakena Re: chrysler PT cruiser 25.09.07, 05:57 wierz mi-Nie chcialabys tego auta po tygodniu Link Zgłoś
gosiasv prośba o pomoc 24.02.07, 16:22 Mój samochód marzeń stoi na urzędzie celnym Jeep Grand Cherokee 4,7 z 2001 roku.Stoi i niszczeje przez złośliwość urzędnika.Kupiłam go w Szwajcarii jako auto zalane pzez wodę,zdaniem akredytowanego rzeczoznawcy samochodowego wymaga on osuszenia i weryfikacji instalacji elektronicznej i po przjsciu badań diagnostycznych moze być dopuszczony do ruchu.Ale nie ... przecież urzednik zwrocił sie z prośbą do Wojewodzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska o uznanie tego auta za odpad.No i zrobili z mojego samochodu odpad.Sprawa ciągnie się od listopada.Przed sprowadzeniem tego samochodu dowiadywałam się czy jakiekolwiek przepisy zabraniają sprowadzania samochodów zalanych przez wodę lub popowodziowych.Wszyscy twierdzili że nie ma problemu ze sprowadzaniem takich aut ,a jednak. Czy ktoś sprowadził tego typu samochód i czy miał jakiekolwiek problemy na urzędzie celnym proszę o kontakt gosiasv@op.pl Link Zgłoś
dr.verte Re: prośba o pomoc 31.10.07, 12:11 gosiasv napisała: > Mój samochód marzeń stoi na urzędzie celnym Jeep Grand Cherokee 4,7 z 2001 > roku.Stoi i niszczeje przez złośliwość urzędnika.Kupiłam go w Szwajcarii jako > auto zalane pzez wodę,zdaniem akredytowanego rzeczoznawcy samochodowego wymaga > on osuszenia i weryfikacji instalacji elektronicznej i po przjsciu badań > diagnostycznych moze być dopuszczony do ruchu.Ale nie ... przecież urzednik > zwrocił sie z prośbą do Wojewodzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska o uznanie > > tego auta za odpad.No i zrobili z mojego samochodu odpad.Sprawa ciągnie się od > listopada.Przed sprowadzeniem tego samochodu dowiadywałam się czy jakiekolwiek > przepisy zabraniają sprowadzania samochodów zalanych przez wodę lub > popowodziowych.Wszyscy twierdzili że nie ma problemu ze sprowadzaniem takich > aut ,a jednak. > Czy ktoś sprowadził tego typu samochód i czy miał jakiekolwiek problemy na > urzędzie celnym proszę o kontakt gosiasv@op.pl i bardzo dobrze,złomu nie można rejestrować,we wszystkich cywilizowanych krajach auto po powodzi jest wrakiem Link Zgłoś
artpasja Re: wasz samochód marzeń 06.04.07, 17:18 Ja mam skromne marzenie ; Toyota Corolla Turbo Link Zgłoś
olinka20 Re: wasz samochód marzeń 07.04.07, 14:10 evo albo sti:)))))) wtajemniczei wiedza o co chodzi:) Link Zgłoś
salomea_ Re: wasz samochód marzeń 07.08.07, 19:24 Ford puma - od dawna jestem zakochana w jego cudownych ciemnych oczach! I wybaczam mu, ze wyciaga tylko 160/h. Tyle ze teraz mam męża i dwójke dzieci, myślimy o trzecim, a puma to taki sportowy maluch, ech. duże auta niesportowe mi się nie podobają, wiec nie mam o czym marzyć. Link Zgłoś
kasiulek70 Re: wasz samochód marzeń 08.08.07, 22:05 Jeszcze parę lat wstecz chciałam Chryslera - PT Cruisera a dziś marzy mi się Mini, model który ma mieć premierę w listopadzie 2007 czyli Clubman ahhhhhhhhhhhh ale mogę w ostateczności poprzestać na podstawowej wersji mini coopera :)Też jest super. "Jak na razie wygląda na to, że ochronie podlega tylko niepoczęte życie umysłowe posłów." Link Zgłoś
rainy.streets Re: wasz samochód marzeń 20.09.07, 18:43 Ja skromniej ;) Mini Morris poproszę, koniecznie czarny. Złota rybko gdzie jesteś..... :) Link Zgłoś
cpt1 Re: wasz samochód marzeń 21.09.07, 13:11 VW Polo:) I nic wiecej mi do szczescia nie trzeba. Link Zgłoś
azaheca Re: wasz samochód marzeń 21.09.07, 20:21 Gdyby alfa zaczęła robić terenówki,to ja poproszę...:-)aaa i koniecznie ze stosownym oprzyrządowaniem godnym jamnika (pasy,łóżeczko,uchwyt na miseczkę...itp)czy ja wymagam tak wiele? Link Zgłoś
monikate Re: wasz samochód marzeń 21.09.07, 21:05 Ja też poproszę o całą stajnię :) 1. Bentley 2. Aston Martin 3. Porsche 4. Austin Mini Cooper Link Zgłoś
azaheca Re: wasz samochód marzeń 21.09.07, 21:12 Żadna z dziewczyn nie marzy o mercedesie,zabawne;-)dla mnie mercedesa jest bez charakteru,taka nijaka jakaś... Link Zgłoś
mirabelll Re: wasz samochód marzeń 26.09.07, 20:47 ja bym się zadowoliła mesiem SLK:) jak ktoś ma na zbyciu to jestem chętna:P Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: wasz samochód marzeń 21.09.07, 21:59 Peugeot 307 CC - obowiązkowo srebrny lub czerwony metalik. albo Nissan Terrano. Rozbieżnośc, bo chciałabym mieć albo sportowe albo duże autko - a pogodzić się tego nie ma. Gdyby jakaś ZŁOTA RYBKA miała jakies 60 tysięcy do oddania to podam nr konta na priv :) :D Link Zgłoś
azaheca Re: wasz samochód marzeń 22.09.07, 11:03 Tu możecie sobie pomarzyć... www.autoefl.pl/searchadvanced.asp Link Zgłoś
jolantas1955 Re: wasz samochód marzeń 23.09.07, 17:23 Chyba mi w tym roku chłop takie kupił! Granatowe, piękne BMW seria 1 !Zabaweczka! Link Zgłoś
reggie85 Re: wasz samochód marzeń 23.09.07, 17:34 Jak by już złota rybka rozdawała auta to ja poprosiłabym o Mazde RX8 ehhh śliczności.... Link Zgłoś
18_lipcowa1 Audi A4, 2002-2004, silnik 2.0, diesel, 22.09.07, 19:04 kolor szary stalowy, lub czarny Link Zgłoś
moni24_81 Re: wasz samochód marzeń 25.09.07, 16:36 A ja zlota rybke poprosilabym o takiego oto Koenigsegga. Marzenie... www.supercars.dk/koenigsegg/fast-car_d238m41.aspx Link Zgłoś
hamerykanka Re: wasz samochód marzeń 29.09.07, 23:46 Corvette stingray.....zadne nowe nie umywaja sie do niej....brakuje mi 'tylko'-bagatela- $70 000.... Link Zgłoś
wiki200 Re: wasz samochód marzeń 03.11.07, 16:56 Ale się przez was rozmarzyłam.Nie mamy jeszcze samochodu,najbardziej przypadl mi do gustu nissan micra z nauki jazdy :-) jest malutki ,wszedzie wjedzie jak maluch,ale jak na nasza rodzine jest za maly.Nie wiem co bedziemy miec,ale napewno nigdy nie bedzie mnie stac na lexusa,odkad widze ten samochod,to stoje i patrze az odjedzie. Link Zgłoś
aidiiii Re: wasz samochód marzeń 09.11.07, 15:52 audiA3aaudiA3udiA3audiA3audiA3audiA3audiA3audiA3audiA3audiA3audiA3aud iA3audiA3audiA3audiA3audiA3audiA3audiA3....poprostu Link Zgłoś