krakus.mp 06.05.03, 07:13 Cześc! Mam pytanko , czy widziałeś w polskiej TV reklamę kosiarek Stihla? Jak tak,to napisz czy Ci się podoba.Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
derwisz911 Re: Pytanko do Derwisza. 06.05.03, 08:19 Chyba będę w wolnym czasie polował w TV na nią, bo jeszcze nie widziałem ;) pozdrawiam serdecznie Link Zgłoś
krakus.mp Re: Pytanko do Derwisza. 06.05.03, 08:55 Jak upolujesz i zobaczysz to będziesz się śmiał (albo i nie). Jak ją zobaczyłem to natychmiast pomyślałem że powinieneś to skomentować. Jak ją zobaczysz,to napisz jakie miałeś odczucia widząc to Porsche? Link Zgłoś
krakus.mp Re: Pytanko do Derwisza. 06.05.03, 08:58 Ale mi się napisało!Chyba przesadziłem z tym "jak". Pozdrawiam Link Zgłoś
derwisz911 Re: Pytanko do Derwisza. 09.05.03, 14:31 Dalej nie przyuważyłem! Jestem zawalony robotą, aż furczy. Na nic czasu! Na TV też nie! ;-(((. Jeśli natrafię, to naturalnie napiszę. ;) pozdrawiam serdecznie Link Zgłoś
krakus.mp Re: Pytanko do Derwisza. 09.05.03, 14:35 To tak jak u mnie.Cały dzień w pracy,wieczorem obiad i trochę TV a potem do spania. Mogę ci ją streścić,ale to nie to co zobaczyć.Mnie się podoba,choć szkoda tego Porsche.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re: Pytanko do Derwisza. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 14:41 Ja ostatnio widziałem na TV4. Biedny klasyk :( PZDR! Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Pytanko do Derwisza. IP: *.tkb.net.pl 06.05.03, 16:52 mam pytanko do Krakusa: czy kosiarka miała brewki ? a jak tak to wyścigowe czy rajdowe? Link Zgłoś
krakus.mp Re: Pytanko do Zorro 07.05.03, 07:41 Gość portalu: zorro napisał(a): > mam pytanko do Krakusa: > czy kosiarka miała brewki ? a jak tak to wyścigowe czy rajdowe? Aco,chciałbyś sobie je założyć na oczy zamiast opaski? Kiedy chłopie zaczniesz być poważny? Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Pytanko do Zorro IP: *.tkb.net.pl 07.05.03, 18:52 to raczej ty kiedy wyrośniesz z brewkomanii w stylu rajdowym. czyżbyś zapomniał o tym , jak opisywałeś swojego focusa? Link Zgłoś
Gość: links2 Re: WIDZIAŁEŚ W KOŃCU CZY NIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.05.03, 13:18 kolego_granatowa_carrera_964 ?! ja dopiero dzisiaj widzialem! jesli tak to jakis komentarz moze? pozdr. Link Zgłoś
Gość: aligator Re: WIDZIAŁEŚ W KOŃCU CZY NIE IP: *.bphpbk.pl 19.05.03, 11:27 Widziałem i chyba to derwiszowi furę rozpieprzyło.Ale reklama OK. Link Zgłoś