Gość: mysz IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 02.06.03, 09:51 Wymienic na oryginalny w aso czy kupic sklepie /Gates, Conti/ i wymienic w zwyklym warsztacie?meganka po 100tys.Mysz Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: pytanie o pasek rozrzadu IP: *.telia.com 02.06.03, 10:15 Jezeli pasek jest znanej firmy tak mozesz wymienic w normalnym warszatacie.Ale lepiej byc przy tej operacji.Bedziesz wiedzial ze na nim jezdzisz a nie na jakims badziewiu ,ktore moze sie zerwac.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: pytanie o pasek rozrzadu IP: 192.79.245.* 02.06.03, 11:50 Tylko pasek znanej firmy i tylko w dobrym warsztacie. Cena paska to zwykle mniej niż usługa wymiany, a porównywanie kosztów wymiany do naprawy spowodowanej jego pęknięciem w ogóle nie ma sensu. pzdr. zenek (zdecydowany wróg aso, szczęśliwy posiadacz nr tel. do p. Wojtka - gościa, który choć nie ma kafelków w warsztacie i nie podaje klientom kawy, to dobrze naprawia samochody, bierze pieniądze tylko za to co zrobi i nie podmienia części) Link Zgłoś
Gość: Michal Re: pytanie o pasek rozrzadu IP: *.telia.com 02.06.03, 12:02 Taka informacja jak podal Wasz kolega to naprawde jest na wage zlota.Korzystajcie dla tych co blisko mieszkaja.Zbierajcie takie informacje z kazdego miejsca zamieszkania i sobie nazwzajem wymieniajcie.Wspomnicie moje slowa za 10lat,Ci wlasnie uczciwi Panowie beda wlascicielami prawdziwych autoryzowanych stacji juz w Unijnej Polsce. Tak ze wspomnien,po powrocie z GB w roku 1972 przywiozlem nalepke unijna taki stickers na tylnia klape samochodu.Bylo duze EU i na okolo te podstawowe chyba 9 flag juz nie pamietam ,wszyscy sie pytali co to za kraj odpowiadalem jest to zjednoczona europa i moze kiedys bedzie Polska w niej,kiwali glowami a pod nosem cos tam ktos burknol "wariat".Nastepnej nocy sasiad widzial jak zajechal cywilny samochod wyszlo dwoch typow w kapeluszach i zerwali te nalepke i bylo tyle po mojej Uni chociaz w marzeniach. Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: mysz Re: pytanie o pasek rozrzadu IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 02.06.03, 12:35 ok , ale te firmy : gates , conti to sa w porzadku?jakiej firmy szukac? Mysz Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: pytanie o pasek rozrzadu IP: 192.79.245.* 02.06.03, 13:15 Gość portalu: mysz napisał(a): > ok , ale te firmy : gates , conti to sa w porzadku?jakiej firmy szukac? Mysz Nie jestem specjalistą, ale mój mechanik zakłada zawsze Conti. Jeżeli wiesz gdzie są Radziejowice (pow. Żyradów) i masz ochotę tam podjechać to mogę podzielić się namiarami na dobrego speca. Link Zgłoś
Gość: mysz Re: pytanie o pasek rozrzadu IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 02.06.03, 13:44 dzieki , ale to troche nie te strone.conti tez mam pod reka.M Link Zgłoś