roman975 07.04.09, 19:04 Z mojej znajomości angielskiego... a bardziej slangu angielskiego Urban Cruiser to osoba która ma zakaz zbliżania się do szkół ze względu preferencje seksualne. Niefortunna nazwa... nie radze podwozić nim dzieci do szkoły. Link Zgłoś Obserwuj wątek
cc_2004 Re: znajomość angielskiego 07.04.09, 19:49 nie całkiem. Taki klient, szukający szybkiego seksu w pobliżu miejsca publicznego to "cruiser". Urban nie ma tu nic do rzeczy. Równie dobrze mógłbyś to powiedzieć o Land Cruiserze ;) Link Zgłoś
hybrid.synergy Re: znajomość angielskiego 07.04.09, 21:39 cc_2004 napisał: > nie całkiem. Taki klient, szukający szybkiego seksu w pobliżu > miejsca publicznego to "cruiser". Urban nie ma tu nic do rzeczy. > Równie dobrze mógłbyś to powiedzieć o Land Cruiserze ;) Jest dokładnie tak jak cc mówi. www.urbandictionary.com/define.php?term=cruiser Link Zgłoś
swan_ganz czy oni muszą produkować tak brzydkie auta? 07.04.09, 19:57 jak już wydaje się, że nic bardziej pokracznego nie zdołają już wymyślić (np. poprzedni czy aktualny Avensis) to okazuje się, że jednak dają radę i wprowadzają kolejną paskudę.... Spadające słupki sprzedaży nic im nie mówią? Link Zgłoś
cubikon Toyota Urban Cruiser - pierwsza jazda 03.09.09, 09:38 Hmm.. kolejna średnio entuzjastyczna opinia, a miałem nadzieję że UrbanCruiser zastąpi mi Corollę Kombi dla której brak obecnie sensownej alternatywy. Cóż, trzeba będzie dozbierać na Ravkę. Link Zgłoś
v-6 Toyota zaczyna gonić w piętkę. 03.09.09, 22:16 Takie mam wrażenie. Coraz bardziej kontrowersyjne modele. Coraz odleglejsze miejsca na listach niezawodności. Coraz bardziej nachalne cięcie kosztów. Ekonomiczność za wszelką cenę: nieodłączalny stop&start? Jaja sobie robią? Miejskie auto bez opcji skrzyni automatycznej? Skrzynia ręczna tak zestopniowana, że nawet na autostradzie trudno się tym poruszać? I to wszystko za TAKIE pieniądze? Ja wysiadam. A właściwie to żona wysiadła z drugiej już toyoty. Trzeciej nie będzie. Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
markusss1 Re: Toyota Urban Cruiser - pierwsza jazda 04.09.09, 15:45 cubikon napisał: > Hmm.. kolejna średnio entuzjastyczna opinia, a miałem nadzieję że UrbanCruiser > zastąpi mi Corollę Kombi dla której brak obecnie sensownej alternatywy. Cóż, > trzeba będzie dozbierać na Ravkę. ponoć corolla kombi ma byc na wiosnę 2010. w necie znalazłem jakies fotki, ale z przeznaczeniem na rynek japoński (wygląda koszmarnie, ale moze na nasz rynek będzie wyglądać nieco inaczej) Link Zgłoś