mosee 14.07.09, 09:03 Zdecydowanie nowy Dżag zabił całą legendarną linie XJ... Brdzydki to on nie jest, wiec sprzedawac sie pewnie bedzie calkiem niezle. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: NS Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:11 Ciekawe Porsche , tył troche ma podobny do Volva C30 Link Zgłoś
Gość: dethim Re: Motodziennik: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:20 Panie JAcku, więcej zabytkow :) Link Zgłoś
Gość: misio Re: Motodziennik: IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.09, 10:12 fajna koszulka. działa? Link Zgłoś
mzyo Re: Motodziennik: 14.07.09, 10:12 A takie ładne projekty Gullwinga były w sieci... Zobaczymy jak się będzie prezentował na żywo. Link Zgłoś
Gość: qblos Re: Motodziennik: IP: 80.48.104.* 14.07.09, 10:16 Dżag jest, jak to było powiedziane, citroenowaty :/, Porsche wcale nie wygląda lepiej... PS. Kozacka koszulka ;) Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:24 Mercedesa klepał słoń od Peugeota :) www.youtube.com/watch?v=E7eOVpBCtPo&feature=related O i nie widziałem przeplotu, super. Bo troszkę przeszkadzał. Link Zgłoś
Gość: aspik Re: Motodziennik: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:24 jaguar bedzie sie sprzedawal, bo ludzie beda chcieli kupic "znaczek". ale nazwa jaguar przestanie wywolywac jakies wyzsze emocje. w sumie to juz przestala sprzedajac kocie mondeo... diesel... kombi... cos podobnego stalo sie z porsche jak zbudowali tego smiesznego suva. a teraz czas na astoyona ajkju ;) Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Motodziennik: IP: *.tktelekom.pl 14.07.09, 10:24 CLS czy SLS ? Na pasku jest SLS. Odcinek niezły oby tak dalej Link Zgłoś
realista0 Re: Motodziennik: 14.07.09, 10:43 Motodziennik 13 lipca 2009: trzy auta po przeciekach, jedno oficjalnie - nowy Jag XJ, nowy Mercedes, nowe Porsche, nowa Honda.... hm... dziś chyba 14... a jaguar stracił swój styl Link Zgłoś
Gość: withoutnick Re: Motodziennik: IP: *.chello.pl 14.07.09, 10:44 Dlaczego ludzie "o zgrozo" porównują Jaguara do Citroena C6??!! Ja bym się cieszył z posiadania samochodu równie pięknego, co najładniejszy z Citroenów i w ogóle samochodów z tej klasy. Link Zgłoś
wysokieobroty Re: Motodziennik: 14.07.09, 10:48 Racja, dziś 14 a nie 13 - przepraszamy za pomyłkę Link Zgłoś
Gość: Osioł Re: Motodziennik: IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.07.09, 11:06 Coś nie mogę znaleźć tego jutrzejszego odcinka. Ma ktoś link? Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:40 Jag - nie umywa się do starego XJ SLS - nie umywa się do starego SLS Porsche - kolejne obrzydlistwo udowadniające tylko, że wizja designerów Porsche kończy się na 911 Honda - nie ciekawa No i na koniec spadek sprzedaży japończyków... Panie Jacku... może jakieś dobre wiadomości będą? Są w ogóle takie? :P Link Zgłoś
Gość: Adonis Re: Motodziennik: IP: *.warszawa.mm.pl 14.07.09, 12:27 Kurcze, zamaskowany SLS prezentował się nieźle, ale na tych zdjęciach to jakaś kaszana :/ Mam nadzieję, że w realu będzie wyglądał lepiej. @Gość: sorry, ale wcześniej nie było żadnego SLSa, więc nie wiem o jakim "starym SLS" piszesz... Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Motodziennik: IP: *.e-wro.net.pl 14.07.09, 14:12 nowy Merc jest po prostu MEEGAAAA !! strzał w dziesiątkę !! Link Zgłoś
Gość: renowlasciciel Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 14:26 chyba amerykanscy analitycy... niestety, ostatnie wydarzenia pokazaly ze analitycy to nie fachowcy tylko fachujowcy... Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Motodziennik: IP: *.chello.pl 14.07.09, 14:44 Warto zauwazyc, ze tylne swiatla XJ (i na dole rury wydechowe), ukladaja sie w to roziagniete X ze znaczka. Link Zgłoś
Gość: pabby Re: Motodziennik: IP: 83.175.174.* 14.07.09, 14:53 dobrze sie oglada odcinki bez slowa na 'E' :) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:02 @Adonis Sorki, powinno być SLS - nie umywa się do 300SL... Link Zgłoś
Gość: owoc Re: Motodziennik: IP: 82.160.252.* 14.07.09, 17:14 Ten Jag jest bardzo podobny z przodu do maserati gt a z tyl do czegos koreanskiego... A Porsche w tej wersji to chce wejsc do grupy aut z kratka. Chyba...:-) Link Zgłoś
Gość: BTK Re: Motodziennik: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 17:57 @ withoutnick : chciałbyś mieć bardzo drogie auto, ale podobne do tańszego i w dodatku powszechniejszego samochodu? Ja, gdybym miał ciężko/lekko :P pracować na taki samochód a ktoś w korku stanie i ma prawie identyczne cacko, ale tańsze to bym się złościł. Jak nie widać różnicy, to po co przepłacać? Link Zgłoś
Gość: koszyk Re: Motodziennik: IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.07.09, 18:01 nie podoba mi się nowe Porsche, nie podoba mi się nowa Honda, nie podoba mi się nowy jag ( chyba tył nawiązuje troche do Bentley'a), nowy merc jest ok ale na żywo zawsze gwiazdy wyglądają lepiej jak np nowe e-klasa coupe na zdjęciach tak o ale na żywo na prawde super Link Zgłoś
Gość: KawasakiER-5 Re: Motodziennik: IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.09, 18:24 Jutro bedzie cos o motocyklach?? Serio?? No to ja juz sie nie moge doczekac :D Link Zgłoś