Dodaj do ulubionych

pasmanterie Łódz

08.08.11, 15:53
Kochane dziewczyny,kieruje do was pytanie..
Wybieram się na wystawę i przy okazji chciałam zrobić konkretne zakupy.Nie znam miasta więc będę się poruszać najprawdopodobniej po ulicy Piotrowskiej i okolicach .Chciałam kupić kwadratowy tamborek i dobrej jakości kanwy 16 niebieską i granat.Czy w Łodzi jest Hobby Studio,albo gdzie warto się wybrać.Poradzcie proszę..
Obserwuj wątek
    • barbara_bac Re: pasmanterie Łódz 08.08.11, 18:27
      W pobliżu wystawy nie ma żadnej pasmanterii. Lepiej zaopatrzone sklepy to Wojtek, którego ofertę możesz sprawdzić internetowo (zamów sobie co potrzebujesz i umów się na odbiór osobisty). Musisz jednak sprawdzić do której pracują bo ostatnio był otwarty tylko do 16-tej. Sklep ten ma swoje punkty w galerii łódzkiej, w Porcie Łódź i Manufakturze, ale tam trudno coś dostać choć może można w nich odebrać zamówiony towar. Innym sklepem z większym wyborem jaki znam to Pająk (sklep DMC) - pierwszy na ulicy Andrzeja Struga (obok niego w sąsiedniej kamienicy jest też pasmanteria z mulinami, nićmi itp), a drugi Pająk na Poitrkowskiej w pobliżu placu Wolności. Nie wiem, czy dostaniesz potrzebne rzeczy ale ja tam się zaopatruję lub w internetowych sklepach.
    • orka70 Re: pasmanterie Łódz 10.08.11, 16:33
      Basiu dziękuję za odpowiedz.W takim razie skupie się na wystawie ,a zakupy pozostawie internetowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka