Dodaj do ulubionych

cudowny paw

23.04.12, 18:05
Wiele wysiłku kosztowało mnie znalezienie tego konkretnego wzoru.
Znalazla go na stronie
shop 33605812.taobao. co.
Okazało sie jednak, iż schemat jest nieczytelny, nawet lupka na niewiele się zdała. Może jakaś dobra dusza ma w swoich zbiorach ten wzór i zechce sie podzielić. Dziękuję. Beata
Obserwuj wątek
    • graba5101 Re: cudowny paw 23.04.12, 22:56
      Niestety nie można obejrzeć tego pawia.
    • genia1912 Re: cudowny paw 23.04.12, 23:26
      Zobacz u mnie w chomiku jest tam kilka pawi,folder ptaki.
      Hasło to nazwa chomika.
      chomikuj.pl/gienlob
      • beatryczka1 Re: cudowny paw 24.04.12, 17:30
        fotoforum.gazeta.pl/5,2,beatryczka1,1.html udało mi się wkleić jego zdjęcie do własnych robótek, może teraz będzie łatwiej. Dziękuję bardzo za zainteresowanie i ponawiam prośbę. Beata
        • inna57 Re: cudowny paw 24.04.12, 17:45
          To akurat nie paw tylko rajski ptak wink O ile pamiętam w serii są dwa lub trzy. Jak uda mi się dokopać do katalogu (właśnie mam remont w domu) to spróbuję przesłać.
          • beatryczka1 Re: cudowny paw 24.04.12, 18:03
            Racja, to jest rajski ptak, a nie paw. Jeśli pamiętałabyś po remoncie o mojej prośbie, to byłoby wspaniale, bo na ten obraz mamy ochotę wspolnie z koleżanką. Idzie lato więc człowiek chyba ma fantazję, bo patrząc na zdjęcie, to robota będzie przerażająca.Dziękuję za dopowiedzi.
            • inna57 Re: cudowny paw 24.04.12, 21:22
              Znalazłam, co do jakości to trudno mi ocenić. Nie wiem tylko gdzie wysłać sad
              • beatryczka1 Re: cudowny paw 25.04.12, 12:25
                Bardzo proszę na adres beatabarbara@onet.eu
                Wiem, że jakość może być różna, mam jednak nadzieję, iż lepsza od tej jaką posiadam. Dziękuję. Beata
                • inna57 Re: cudowny paw 25.04.12, 13:19
                  Wysłałam. Mam nadzieję że się uda.

Przy okazji wysłałam drugiego rajskiego ptaka do pary ale ten niestety jest bez schematu.
                  • beatryczka1 Re: cudowny paw 25.04.12, 16:05
                    Dziękuję przesyłka dotarła, a drugi ptaszek jest chyba jeszcze piękniejszy. Może ktoś posiada i do niego schemat. Bo teraz to zgłupiałam, lubię ciepłe kolory, szczególnie rudości, a on wlaśnie taki jest.
    • anianek Re: cudowny paw 25.04.12, 16:40
      Poczta. Pozdrawiam.
      • beatryczka1 Re: cudowny paw 25.04.12, 18:08
        Dziękuję sprawdzam pocztę jak narazie schematy rozmazane niemożliwie, nie da się na nich pracować. Już sprawdzam ten.
        • beatryczka1 Re: cudowny paw 25.04.12, 18:27
          Raz jeszcze dziękuję sprawdzilam schemat jest czytelny. Teraz pozostaje juz tylko brać się do pracy. Pozdrawiam Beata
          • 0-hafciarka Re: cudowny paw 12.05.12, 14:44
            Witamsmile czy i ja mogę prosić o schematy na sylwia.t1@op.pl,z góry serdecznie dziękujęsmile
            • beatryczka1 Re: cudowny paw 12.05.12, 19:03
              Witam! Schemat mam, ale jest zle opracowany, ilosc kolorow bardzo mala i nie oddaje wyrazu obrazu. Kolezanka opracowala to zdjecie w programie abakan i okazalo sie, że dalej wzor jest slabo opracowany. Krzyzyki nie sa uporzadkowane, kolory jakies nietakie, pracy duzo. Ogolnie wiec nie bede ruszala tego wzoru, poczekam moze ktos trafi na oryginal. marzenie nie spelni sie, wracam do rozpoczetej pracy. Tego wzoru w/g podanych schematow nie polecam. Beata
            • anianek Re: cudowny paw 17.05.12, 10:11
              poczta
              • beatryczka1 Re: cudowny paw 18.05.12, 21:35
                Nic nie dotarlo na poczte, moze na ten adres cos dotrze beatabarbara@onet.eu. Dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka