Dodaj do ulubionych

koty - Ronnie Rowe

12.12.12, 11:16
Czy ktoś haftował te koty ?? beata55.gallery.ru/watch?a=Bm7-b70M

mam schematy ale nie mogę znaleźć numerów kolorów.

ponadto jak patrzę się na schematy to wyglądają na "rozciągnięte" i nie wiem czy po wyhaftowaniu będą zachowane proporcje.

Basia
Obserwuj wątek
    • graba5101 Re: koty - Ronnie Rowe 12.12.12, 16:14
      Nigdzie nie znajdziesz rozpiski nici,bo cały obraz haftuje się czarną muliną.Ja wyhaftowałam już dwa obrazy tego autora i przyznam,że obrazy są przepiękne.
      Pozdrawiam.
    • zbietka Re: koty - Ronnie Rowe 12.12.12, 17:20
      Przy wzorze pierwszego kota jest opis i tam w ramce podane są kolory:czarny i kolor oczu.
      Niestety brak opisów do pozostałych wzorów.
    • kabe5 Re: koty - Ronnie Rowe 14.12.12, 07:50
      Dziękuje za zainteresowanie i podpowiedzi.

do tych kotów przymierzam się już od dawna i chyba zdecyduję się wyszyć czarne xxx a kolor do oczu dobiorę na końcu.
      A do Graby5101 mam prośbę czy mogłabyś pochwalić się zdjęciem Swoich prac ??? jeśli, tak jak ja, nie masz nic w sieci to może przyślesz mi zdjęcie na adres gazetowy ??? ciekawa jestem jak wyglądają prace tego autora już po wyszyciu - pozdrawiam świątecznie - Basia
      • graba5101 Re: koty - Ronnie Rowe 14.12.12, 12:51
        Wyszyłam te dwa.

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/nj/fh/euzq/ewjWwm8mjNqWaLrA1B.jpg[/img]

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/nj/fh/euzq/vYglINp8MfClzB6DaB.jpg[/img]
        • kabe5 Re: koty - Ronnie Rowe 15.12.12, 18:44
          piękne, dziękuję bardzo, po Nowym Roku zaczynam xxx koty - Basia
          • graba5101 Re: koty - Ronnie Rowe 15.12.12, 22:15
            Ja też jak skończę aktualnie wyszywany obraz biorę się za te grafiki.Muszę Ci powiedzieć,że po oprawieniu pięknie prezentują się na ścianie.I mimo,że obrazy są dość duże wyszywało mi się dość szybko.
            Pozdrawiam.
    • haftowniczek Re: koty - Ronnie Rowe 24.12.12, 15:26
      ja niestety nigdy nie próbowałem takiego czegoś haftować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka