19.07.17, 17:46
Chciałabym zainwestować w overlock i zastanawiam się na tymi tutaj www.galerialucznik.pl/owerloki te do ceny 1000 zł. Mam maszynę od nich jestem zadowolona więc dlatego rozważam te modele. Może macie któryś z nim i doradzicie?
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: overlock 20.07.17, 09:52
      Jeśli to nie jest tylko reklama to zadaj to pytanie na forum "Szyjemy sami" tam są panie które szyją na maszynach.

Prywatnie mogę jedynie wyrazić swoją opinię że kupowanie chińskiej tandety ze znaczkiem kiedyś doskonałej polskiej firmy mija się z celem. Mój overlock tej firmy po kilkumiesięcznej batalii reklamacyjnej ostatecznie trafił do śmietnika. Mam teraz doskonały bezawaryjny overlock zupełnie innej firmy do którego nie mam żadnych zastrzeżeń.
    • sevrena Re: overlock 08.08.17, 11:25
      Te po niższych cenach to 2,3,4 nitkowe. Jeśli nie będziesz więcej niż obrzucać w domu, kup tańszy i mniejszy model, wszystkie mają nóż, a ilość dodatkowych nitek tylko komplikuje sprawę. Jeśli potrzebujesz u siebie ozdobnych wykończeń, to w wersję 4 nitkowego być może warto zainwestować. J mam bardziej niby skomplikowany, ale żeby nie "marnować nici " bo i tak obrzucam na razie standartowo, używam tylko dwóch.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka