maniusza Re: "Stańczyk" - ktoś ma? 05.12.05, 09:59 podciągam... zawsze miałam jakiś magiczny sentyment do tego obrazu... jeśli macie wzór (pewnie jakiś duży ale ja lubię duże wzory...) to ja bardzo ale to bardzo ślicznie poproszę )) Odpowiedz Link
maniusza Re: "Stańczyk" - ktoś ma? 05.12.05, 12:57 P.S. albo link albo na adres maniusza@gazeta.pl będę naprawdę baardzo wdzięczna... zakochałam się w tym obrazie po prostu )) Odpowiedz Link
magda_dikka Re: "Stańczyk" - ktoś ma? 05.12.05, 17:01 dziewczyny macie wzór na m@ilu )) ******************************************************* namiar na mnie to ---> magdalena.wilimczyk@interia.pl Odpowiedz Link
maniusza Re: "Stańczyk" - ktoś ma? 05.12.05, 19:05 Przepięknie dziękuję!!! ale mi frajdę zrobiłaś... ale dziwię się - tylko 12 kolorów? choć fakt ż eobraz bardzo ciemny i mroczny jest... samego czarnego 40 motków - matko... a powiedz robiłaś go z tego wzoru? Odpowiedz Link
magda_dikka Re: "Stańczyk" - ktoś ma? 05.12.05, 19:26 nie robiłam go tylko rozłożyłam dla Was w programie )) ******************************************************* namiar na mnie to ---> magdalena.wilimczyk@interia.pl Odpowiedz Link
wuefka Re: "Stańczyk" - ktoś ma? 05.12.05, 20:09 Bardzo dziękuję. Mam osobisty stosunek do tego obrazu i dopiero forum podsunęło mi myśl, że mogłabym mieć na ścianie oryginał Rozmiary ciut przerażające - praca na lata. Ale co tam Jak tylko skończę egipskiego kota i trochę nadrobię zamówione drobiazgi, to się łapię Odpowiedz Link
magda_dikka Re: "Stańczyk" - ktoś ma? 05.12.05, 20:32 powodzenia! trzymam kciuki ;D ******************************************************* namiar na mnie to ---> magdalena.wilimczyk@interia.pl Odpowiedz Link