iwonka.iwonka 23.03.06, 21:43 Ktoś pytał już o miejscowość i wiek, proponuje teraz zawód. I od razu zaczynam od siebie surdopedagog, obecnie pracuję w przedszkolu. POzdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbiedroneczka Re: poznajmy się! 24.03.06, 08:54 Ja z zawodu jestem krawcową (ale nigdy nie pracowałam w tym zawodzie)Pracowałam jako sekretarka i w biurze,obecnie wychowuję córcię i nie pracujęPOzdrawiam wszystkich wiosennie Odpowiedz Link
beatamuller Re: poznajmy się! 24.03.06, 09:53 a ja jestem sprzedawcą w sklepie motoryzacyjnym Odpowiedz Link
kolins1 Re: poznajmy się! 24.03.06, 17:01 Dołączam do Was. Jestem emerytowaną gł. księgową. Wykształcenie wyższe (Oj.jak to było bardzo dawno temu jak kończyłam Uniwersytet).Siedze teraz w domu i haftuję. Pozdrawiam wszystkie moje młodsze koleżanki . Odpowiedz Link
evikaaa Re: poznajmy się! 24.03.06, 10:36 Asystentka stomatologa - jak to pięknie brzmi - niestety wykonuję inną pracę - sprzedawca w sklepie ze wszystkim . Odpowiedz Link
madzialena14 Re: poznajmy się! 24.03.06, 10:52 Mgr administracji i właśnie odbywam staż w Starostwie Powiatowym Odpowiedz Link
beatab33 Re: poznajmy się! 24.03.06, 10:57 Pracuje w firemce zatrudniajacej ok.300 osób i piastuję zaszczytne stanowisko specjalisty ds. wynagrodzeń. Bajka, uwielbiam swoją robotę (tak na marginesie!) Odpowiedz Link
aggaw73 Re: poznajmy się! 24.03.06, 11:14 Z zawodu informatyk, pracuję w administracji na uczelni Odpowiedz Link
ewagie Re: poznajmy się! 24.03.06, 13:20 Ja też księgowa-a pracowałam tylko jako kasjerka. Od urodzenia pierwszego dziecka siedzę w domciu, a mężuś na nas zarabia. Wystarczająco dużo, żebym mogła nie pracować(bardzo mi się taki układ podoba. Bo ja domatorką jestem... Odpowiedz Link
fusiaf Re: poznajmy się! 24.03.06, 13:35 Z wykształcenia inżynier informatyk magister (prawie) automatyk Odpowiedz Link
karolinek1982 Re: poznajmy się! 24.03.06, 14:10 A ja pracuję w Straży Pożarnej jako referent administracyjno - biurowy, studiuje prawo administracyjne. Odpowiedz Link
emiilka Świetny wątek! 24.03.06, 15:55 Ja z zawodu jestem ekonomistką o specjalności bankowość, pracuję jako asystentka zarządu w dużej firmie, a dodatkowo w doradztwie finansowo- ubezpieczeniowym (lubię szczególnie tę moją dodatkową pracę ). Poza tym mam wiele etatów... matka, żona, kucharka, sprzątaczka, ogrodniczka, krawcowa, nauczycielka, praczka, spec.d/s zaopatrzenia, dekoratorka wnetrz, kierowca,...itp. P.S.Wy też tak macie, drogie e-koleżanki??? Odpowiedz Link
alkop5 Re: poznajmy się! 24.03.06, 17:42 Witam Kłania się nauczycielka o specjalności kształcenie zintegrowane oraz logopedia szkolna. Hafciarki wszystkich zawodów - łączcie się! ) Odpowiedz Link
marysia191 Re: poznajmy się! 24.03.06, 19:06 Melduje się kolejna nauczycielka o specjalnościach: nauczanie zintegrowane i wychowanie przedszkolne; dodatkowo magister teologii. Obecnie pracuję w przedszkolu z 24 sześciolatkami Odpowiedz Link
enia66 Re: poznajmy się! 24.03.06, 20:09 Z zawodu jestem handlowcem.Po urodzeniu syna nie wróciłam do pracy.Mąż pracuje na rodzinę więc mogę sobie pozwolić na siedzenie w domu. Odpowiedz Link
silje_1982 Re: poznajmy się! 25.03.06, 18:44 A ja skończyłam biologię i teraz pracuję tam, gdzie nie tak dawno się uczyłam ;] Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniapie1 Re: poznajmy się! 25.03.06, 20:53 A ja jestem pielęgniarką, w tym zawodzie też pracuję. Odpowiedz Link
erichdaniken Re: poznajmy się! 25.03.06, 22:50 z wykształcenia jestem specjalistą od ochrony roślin, fitopatologiem, ale w zawodzie nie pracowałam i pewnie pracować nie będę. Obecnie jestem asystentką kierownika, a właściwie trzech kierowników)) Odpowiedz Link
isislawa Poznajmy się! 26.03.06, 00:35 A ja jestem jeszcze studentka wydziału "zarządzanie i maketing" na UW. Odpowiedz Link
zyrafa27 Re: Poznajmy się! 05.04.06, 19:22 nie mogę znaleźć wątku z "skąd jesteśmy", więc przedstawiam się całościowo. Mam na imię Agnieszka, mieszkam w W-wie. Studiuję na II roku fizjoterapii, a pracuję jako niania. Haftuję xxx od niepamiętnych czasów. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
00000bstu Re: Poznajmy się! 05.04.06, 19:50 Nauczycielka języka polskiego i historii w szkole podstawowej, a ponadto nauczyciel-terapeuta pedagogiki korekcyjno-kompensacyjnej (w moim przypadku to zajęcia z dyslektykami i dziećmi z ADHD). Teraz jestem na urlopie macierzyńskim i zajmuję się 3-miesięczną Zoską i mającą rok i 8 m-cy Alutką. Do pracy zamierzam wrócić po rocznym urlopie wychowawczym... Nie spieszy mi się! Basia Odpowiedz Link
00000bstu Re: Poznajmy się! 05.04.06, 19:55 Nie chcę być źle zrozumiana- uwielbiam swoją pracę; ale zawsze się w nią tak angażuję, że nie mam czsu spać: wypracowania, zeszyty przepisywań i nowe poimysły lekcji, a jeszcze uwielbiam co nieco poczytać- poza lekturami dla klas IV-VI! Teraz - między pieluchami i w nocy mam czas na XXX, a gdy wrócę do szkoły, to nie wiem jak to będzie!!! Wiem, jednak, że xxx nie odpuszczę- zostałam zainfekowana na dobre... B. Odpowiedz Link
stforkam Re: poznajmy się! 05.04.06, 19:46 To ja również kompaktowo MAGDA - KRAKÓW mgr inż mechanik o specialności projektowanie systemów transportu bliskieg. Niestety obecnie bezrobotna No ale dzieki temu mam wiecej czasu na XXX. A chcialam robic kariere w zakresie projektowania dzwigow osobowych, transportu wewnatrz-zakladowego... Kurde, a ja z igłą siedze, a jak nie z igłą, to z szydelkiem... Alez to życie przewrotnie sie układa... Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link
810801marzena Re: poznajmy się! 05.04.06, 21:50 Mój zawód to Technik Hotelarstwa ale nie pracuję w zawodzie obecnie pracuje w sklepie z wykładzinami i dywanami,karniszami,ceratami,wycieraczkami itp. pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
olivka_83 Re: poznajmy się! 06.04.06, 14:53 Technik obsługi turystycznej sie kłania. Nie pracuje. Zajmuje sie domem, chorym synkiem i wrednym psem... i niemężem:p Odpowiedz Link
moniczka811 Re: poznajmy się! 06.04.06, 15:43 a ja własnie za pól roku skończe studia na kierunku Ekonomia AE w Krakowie Dodatkowo pracuje sobie w pasmanterii u rodziców Odpowiedz Link
beti_sp Re: poznajmy się! 06.04.06, 16:36 mgr pedagogiki - pracuję jako wychowawca w interiacie dla chłopców. mam pod opieką 45 przedstawicieli płci "brzydkiej" w najtrudniejszym wieku dorastania. czasem cieżko bywa ale ogólnie przyjemna praca. Odpowiedz Link
benita52 Re: poznajmy się! 07.04.06, 06:38 Zawód ekonomista, pracuję w windykacji. Całe szczęście że istnieją xxx, bo to jest wspaniała odskocznia po dniu pracy w cyferkach.Ponadto moją pasją jest ogród, no i piesia (7m-cy) oraz żółwik wodny. Dzieci już na swoim. Odpowiedz Link
doska22 Re: poznajmy się! 07.04.06, 11:21 Ja jestem studentką piątego roku, a własciwie drugiego na stopniu magisterskim, położnictwa na AM. I jak wszystko dobrze się ułoży (czyli zdążę napisać pracę magisterską i ją obronić)to niebawem będę mgr!!! Odpowiedz Link
reala1 Re: poznajmy się! 07.04.06, 15:35 Jestem nauczycielką, pracuję w przedszkolu i mam pod swoją opieką 27 czterolatków. Praca przyjemna, a jakże, ale... no właśnie, czasami moje dzieci mają takie pomysły, że i płakać się chce i śmiać. Lubię swoją pracę, lubię dzieci a swoje mam tylko 1 (córeczka, która ma 13 lat). Odpowiedz Link
moniula77 Re: poznajmy się! 07.04.06, 17:05 A ja jestem nauczycielką, ale obecnie nie pracuję w zawodzie a bawię się w niankę. Odpowiedz Link