Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 20:23 Jesteście szczęśliwi, że odchodzą "komuchy", którzy budowali szacunek do PRL'wskiej Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczery do bólu A TSC żyje ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.12, 21:23 Z tego powodu akurat ubolewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: A TSC żyje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 22:23 Jezuniu, jak się cieszę, że Ty ciągle na posterunku i w dobrej kondycji ! A już się martwiłem , że po szłemejowskiej reformie hцj strzelił mojego najwierniejszego fana. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak ['] 13.07.12, 21:33 www.youtube.com/watch?v=7jG5tjdGaM4&feature=player_detailpage#t=453s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 21:37 Dziwne, że niewiele się zmieniło www.youtube.com/watch?v=z5i5W94AniE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.12, 22:28 Symbol chwały i potęgi polskiego boksu.Na zawsze pozostanie tą ikoną. A to, że nie odnalazł swego miejsca w życiu na stare lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bokser.Moje zdanie Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.odrioo.com 13.07.12, 23:58 Gość portalu: kermit napisał(a): > Symbol chwały i potęgi polskiego boksu. Na zawsze pozostanie tą ikoną. A to, że > nie odnalazł swego miejsca w życiu na stare lata... ... bo to miejsce dla takich bohaterów jak Kulej sprzedały takie szmaty jak ten szczery do bólu co ma w dupie Polaków i próbuje ośmieszać ludzi co walczą o wolność i niezależność POLSKI. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny myśliwiec Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 00:06 Podaj chociaż inicjały, bo się gubię w domysłach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam... Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.server4you.net 14.07.12, 00:41 Nie wystarczy ci: Podatków nie podniosę ! Ekonomiczni emigranci wrócą na zieloną wyspę ! Za abonament rtv nie płać narodzie ! Radary na drogach, to szykanowanie kierowców przez PiS ! itd,itp. Taki głupi jesteś , czy tylko głupiego udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny myśliwiec Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 01:40 Udaję. Ja pobudki o szóstej rano nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery do bólu Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.12, 09:07 > ... bo to miejsce dla takich bohaterów jak Kulej sprzedały takie szmaty jak > ten szczery do bólu Poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi gnidy TSC, co sądzi i w jaki sposób wypowiada się na temat Polaków mieszkających w Wałbrzychu. Tylko cep o mentalności nazisty może tak prawdziwie miłować rodaków. Ode mnie rączki precz, prymitywie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 10:55 Gość portalu: szczery do bólu napisał(a): > Tylko cep o mentalności > nazisty może tak prawdziwie miłować rodaków. Ode mnie rączki precz, prymitywie Ty Radczak prawdziwie miłujesz wałbrzyszan. Udowodniłeś to swoim DBilnym szmatławcem w promowaniu zabójczej Platformy. Pamiętamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery do bólu Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.12, 12:33 Sto razy powtarzałem, że nie jestem Radczak. Zadzwońcie do niego i sami zapytajcie. Jeśli jednak jest wam tak wygodnie, to dalej mieszajcie z błotem Bogu ducha winnego faceta. Robert, jestem z Tobą w tych trudnych chwilach. Takie rzeczy bierzesz na klatę i milczysz. Odpowiedz Link Zgłoś