Dodaj do ulubionych

Zmarł Jerzy Kulej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 20:23

Jesteście szczęśliwi, że odchodzą "komuchy", którzy budowali szacunek do PRL'wskiej Polski ?
Obserwuj wątek
    • Gość: szczery do bólu A TSC żyje ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.12, 21:23
      Z tego powodu akurat ubolewam
      • Gość: TSC Re: A TSC żyje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 22:23
        Jezuniu, jak się cieszę, że Ty ciągle na posterunku i w dobrej kondycji !
        A już się martwiłem , że po szłemejowskiej reformie hцj strzelił mojego najwierniejszego fana.
    • pozor_vlak ['] 13.07.12, 21:33
      www.youtube.com/watch?v=7jG5tjdGaM4&feature=player_detailpage#t=453s
    • Gość: beton Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.12, 21:37
      Dziwne, że niewiele się zmieniło
      www.youtube.com/watch?v=z5i5W94AniE
      • Gość: kermit Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.12, 22:28
        Symbol chwały i potęgi polskiego boksu.Na zawsze pozostanie tą ikoną. A to, że nie odnalazł swego miejsca w życiu na stare lata...
        • Gość: Bokser.Moje zdanie Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.odrioo.com 13.07.12, 23:58
          Gość portalu: kermit napisał(a):
          > Symbol chwały i potęgi polskiego boksu. Na zawsze pozostanie tą ikoną. A to, że
          > nie odnalazł swego miejsca w życiu na stare lata...

... bo to miejsce dla takich bohaterów jak Kulej sprzedały takie szmaty jak ten szczery do bólu co ma w dupie Polaków i próbuje ośmieszać ludzi co walczą o wolność i niezależność POLSKI. Takie jest moje zdanie.
          • Gość: nocny myśliwiec Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 00:06
            Podaj chociaż inicjały, bo się gubię w domysłach ?
            • Gość: ten sam... Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.server4you.net 14.07.12, 00:41
              Nie wystarczy ci:
              Podatków nie podniosę !
              Ekonomiczni emigranci wrócą na zieloną wyspę !
              Za abonament rtv nie płać narodzie !
              Radary na drogach, to szykanowanie kierowców przez PiS !
              itd,itp.
              Taki głupi jesteś , czy tylko głupiego udajesz?
              • Gość: nocny myśliwiec Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.12, 01:40
                Udaję. Ja pobudki o szóstej rano nie potrzebuję.
          • Gość: szczery do bólu Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.12, 09:07
            > ... bo to miejsce dla takich bohaterów jak Kulej sprzedały takie szmaty jak
            > ten szczery do bólu

Poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi gnidy TSC, co sądzi i w jaki sposób wypowiada się na temat Polaków mieszkających w Wałbrzychu. Tylko cep o mentalności nazisty może tak prawdziwie miłować rodaków. Ode mnie rączki precz, prymitywie.
            • Gość: zgred Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.12, 10:55
              Gość portalu: szczery do bólu napisał(a):

> Tylko cep o mentalności
              > nazisty może tak prawdziwie miłować rodaków. Ode mnie rączki precz, prymitywie

Ty Radczak prawdziwie miłujesz wałbrzyszan. Udowodniłeś to swoim DBilnym szmatławcem w promowaniu zabójczej Platformy. Pamiętamy.
              • Gość: szczery do bólu Re: Zmarł Jerzy Kulej IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.12, 12:33
                Sto razy powtarzałem, że nie jestem Radczak. Zadzwońcie do niego i sami zapytajcie. Jeśli jednak jest wam tak wygodnie, to dalej mieszajcie z błotem Bogu ducha winnego faceta. Robert, jestem z Tobą w tych trudnych chwilach. Takie rzeczy bierzesz na klatę i milczysz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka