kaaala 25.11.06, 13:52 wczoraj probowalam zlozyc tam zamowienie ale tylko zapokowalo mi koszyk, dalej nie chcialo przeslac zamowienia, ktos mial z tym problem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orangewhatever Re: co z " Wojtkiem" 25.11.06, 18:17 ooo...mam nadzieję, że to tylko chwilowy problem...bo w poniedziałek Niemąż ma mi tam krosno w prezencie gwiazdkowym kupić Odpowiedz Link
ika081 Re: co z " Wojtkiem" 25.11.06, 18:54 Miałam to samo w tamtym tygodniu. Wysłałam kilka maili z prośbą o wyjaśnienie, kontakt i ....nic. Odpowiedz Link
ika081 Re: co z " Wojtkiem" 25.11.06, 20:04 Coś się ruszyło - przed chwilą składałam zamówienie i poszło! Pozdrawiam Odpowiedz Link
jahreshka Re: co z " Wojtkiem" 26.11.06, 10:32 Mi się też tak zdarzyło, ale wiecie co? Zamknęłam stronę (po wysłaniu zamówienia) i coś zatrybiło. Przyjęli zamówienie no i dostałam maila z potwierdzeniem. Mam za to inne pytanie - o co chodzi z tymi punktami, co w "Wojtku" przyznają. Mi się uzbierało ponad 130 i nie mam pojęcia co one mi dają... Na ichniejszej stronie nie namierzyłam żadnej informacji na ten temat. Czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link
kossa6 Re: co z " Wojtkiem" 26.11.06, 11:14 Ja z kolei w poniedziałek robiłam zamówienie i do dzisiaj nie mam ani towaru ani żadnego potwierdzenia ((( Odpowiedz Link
ika081 Punkty u Wojtka 26.11.06, 15:59 Na forum "U Małgośki" też dziewczyny pytały o te punkty, wysyłały maile do sklepu z pytaniami w tej sprawie, ale nikt nie doczekał się odpowiedzi. Padła propozycja, żeby ich nękać pytaniami na temat punktów, to może coś wskóramy. Pozdrawiam i zachęcam do udziału w akcji: pytajmy o punkty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kaaala Re: Punkty u Wojtka 28.11.06, 18:38 co z tym koszmarnym sklepem znow nie dziala?????????????/ Odpowiedz Link
sanja3 Re: Punkty u Wojtka 28.11.06, 18:46 nie macie co pytać pytałam dzisiaj - punkty jeszcze są "nieczynne" w przyszłości za nie będzie można dostać gartisy ponieważ strona jest w budowie to na razie są kłopoty z informacją Odpowiedz Link
alvia Re: Punkty u Wojtka 29.11.06, 22:02 No ja do nich parę maili napisałam z prośbą o wytłumaczenie kwestii tych punktów. To było parę tygodni temu. Najpierw twierdzili, że "niedługo", potem, że "w przyszłym tygodniu". Jacy są słowni, same widzicie. Odpowiedz Link