artjoasia 29.05.07, 19:11 Zapraszam do obejrzenia moich prac - to niestety tylko część, drugie tyle poszło w świat. Konstruktywna krytyka mile widziana! artjoasia.fotosik.pl/albumy/199425.html Pozdrawiam wszystkich, Joanna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin62 Re: No to i ja się pochwalę... 29.05.07, 19:31 Masz już piękną galerię Joasiu, bardzo mi się podoba. P.s.widzę że też tak wieszasz jak ja ,moja rodzina mówi że niedługo będę sprzedawać bilety jak do tego dodać decoupage to wyjdzie galeria,a mieszkanie mam małe,pozdrowienia od Joanny Odpowiedz Link
edysia79 Re: No to i ja się pochwalę... 29.05.07, 19:48 Piękne prace, jestem pod wielkim wrażeniem Odpowiedz Link
okruszek444 Re: No to i ja się pochwalę... 29.05.07, 19:59 Sliczne!!! i duzo, a mowisz ze to tylko polowa!! Gratuluje!!! Odpowiedz Link
osobista1 Re: No to i ja się pochwalę... 29.05.07, 20:06 Są piękne. Jestem pełna podziwu. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
ta.bo Re: No to i ja się pochwalę... 29.05.07, 20:57 Asiu, piekna robota!!! Haftujesz krzyzykiem czy gobelinkiem? Zazdroszczę czasu jaki masz mozliwość poświęcic na hobby. Ja haftuję od 6tej do 7mej, a później do roboty... Odpowiedz Link
artjoasia ta.bo 13.06.07, 17:11 Tylko krzyżykiem, gobelinek mi jakoś nie podpasował, próbowałam. A czasu JUŻ nie mam, mam małe dziecko, które jest bardzo absorbujące... Pozdrawiam, Odpowiedz Link
thistle konstruktywna krytyka,mówisz... 29.05.07, 21:49 ostrzegaj przed opadem szczeki - podłożenie poduszeczki między biurko a podbródek pozwoli oszczędzić na dentyście i ochronic mebelek przed wyszczerbieniem na skutek zbyt szybkiego opadu.... Tak serio, to piękne rzeczy haftujesz - zdjecie trzynaste zalinkowałam - tak do popatrzenia sobie. My deepest respect. Odpowiedz Link
matrix_owa Re: No to i ja się pochwalę... 31.05.07, 11:00 piekny dorobek, pewnie masz wiecej niz 20 lat mnie chyba zycia nie starczy, zeby dojsc do takiego zbioru (chlip, chlip....) Odpowiedz Link
moniczka811 Re: No to i ja się pochwalę... 31.05.07, 14:45 Piękna kolekcaj moje gratulacje Pozdrawiam Odpowiedz Link
magdaa33 Re: No to i ja się pochwalę... 31.05.07, 15:54 przepiekne! a czy moge poprosic o schematy róż i tych na gałązce (kilka kwiatków) i tych z dodatkami margaretek dzięki Odpowiedz Link
artjoasia magdaa33 13.06.07, 17:08 Wzory są z Haftów Polskich, mam je tylko "w naturze" i niestety jeszcze się nie dorobiłam skanera. Chyba że ktoś pomoże, jestem z Warszawy... Pozdrawiam, Odpowiedz Link
anetas31 Re: No to i ja się pochwalę... 14.06.07, 08:58 Jestem pod wrażeniem. Taki dorobek tak cudownych prac, nie mogłam się napatrzyć. Oh, aż serce się raduje ogladając takie cudeńka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
polinezja5 Re: No to i ja się pochwalę... 14.06.07, 13:57 Widać, że jesteś miłośniczką duzyxh form Wyhaftować taki obraz to sporo roboty. Piękne Odpowiedz Link