malazofia 07.06.07, 13:03 Witam, mam taką nietypową proźbę. Czy, któraś z wyszywających osób z tego forum posiada może wzór zamku w Malborku. Poszukuję też innych wzorów zamków. Jakby, któraś z Pań miała, będe bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutilka Re: Zamek w Malborku 08.06.07, 06:44 Nie spotkalam nigdzie schematu zamku w Malborku, chociaz sama jestem nim zachwycona juz od wielu lat ale może gdzieś jest. Ja od niedawna xxx ale zarazilam się już chomikowaniem schematow jakbym miala żyć wiecznie i zdązyla je wszystkie wyszyć) Myślę, że żeby miec schemat trzeba bedzie jakieś dobrej jakości zdjęcie przerobic na xxx. Gdyby udalo Ci się zdobyc ten schemat proszę podrzuc mi na adres gazetowy. Pozdrawiam ze 100licy,w ktorej latem powinni mieszkać tylko turyści) Odpowiedz Link
malazofia Re: Zamek w Malborku 08.06.07, 11:06 nutillka jak tylko zdobęde ten wzór to dam Ci znać. A czy Ty gdzieś pośród tych schomikowanych wzorów nie masz jakiś zameczków?? Odpowiedz Link
orka70 Re: Zamek w Malborku 08.06.07, 08:06 zamki: galinak-9.gallery.ru/photoalbums/15027_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/15029_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/15030_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/16003_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/16003_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/16206_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/18840_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/38451_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/26756_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/26223_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/26222_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/40072_film.html galinak-9.gallery.ru/photoalbums/37249_film.html Odpowiedz Link
malazofia Re: Zamek w Malborku 08.06.07, 11:04 orka70 dzięki bardzo za te linki, te zameczki są super. Odpowiedz Link
artjoasia orka70 14.06.07, 12:33 Bardzo Ci dziękuję za tę stronkę, ta dziewczyna ma mnóstwo świetnych wzorów, nie wiem, kiedy zdołam to wszystko ściągnąć... Pozdrawiam, Odpowiedz Link
iwonka.iwonka Re: Zamek w Malborku 08.06.07, 13:23 Kiedyś mieszkałam w Malborku i wtedy widziałam zamek na żywo z okna, ale jak wraciłam do ELbląga zaczęłam za nim tęsknić i też postanowiłam sobie go wyhaftować. Już kilka razy przerabiałam różne zdjęcia na xxx i jakoś żadne nie przyadło mi do gustu, więc obrazu nadal nie ma. Ale wszystkim lubiącym ten zamek życzę powodzenia w xxx i chętnie zobaczę efekty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malazofia Re: Zamek w Malborku 08.06.07, 17:39 iwonka, agdzie mieszkałaś, że widziałaś zamek z okna?? Ja mieszkałam na Starym Mieście. Ja też przerabiałam różne zdjęcia, ale zawsze mi się kolory zlewały, więc teraz liczę, że może ktoś juz wyszył i podzieli się wzorem. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
iwonka.iwonka Re: Zamek w Malborku 09.06.07, 09:56 Mieszkałam na Jasnej w bloku na ósmym piętrze i widok z kuchni był właśnie na zamek. Pozdrawiam. P.S. Do dziś jestem częstym gościem w Malborku, ale teraz odwiedzam okolicę w sporym oddaleniu od zamku. pa Odpowiedz Link