gabrujelka 08.08.07, 09:46 witajcie ! mam pytanko. nie wiecie może co się stało z forum haftowanko ? od wczoraj nie mogę się tam dostać. będę bardzo wdzięczna za informację. pozdrawiam serdecznie wszystkich, gaba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzydula13 Re: forum haftowanko 08.08.07, 10:29 Niestety, nie wiem. Wczoraj jeszcze wieczorem pisalam tam posty, a dzis - faktycznie, nie dziala. Tylko jakiś komunikat... Pozostaje czekać. Brzydula Odpowiedz Link
kornikuno Re: forum haftowanko 08.08.07, 11:09 Mam nadzieje, ze nikt "zyczliwy" nie pomogl...bo inne fora na tym portalu dzialaja.... Pozyjemy zobaczymy IzaBella Odpowiedz Link
sylwiagawlak Re: forum haftowanko 08.08.07, 12:26 niestety.. obawiam sie, że znalazł się życzliwy.... ale nie bede krakać...bo ciągle mam nadzieje że wejde na stronke i bedzie wszystko ok misiabe Odpowiedz Link
reala1 Re: forum haftowanko 08.08.07, 12:33 Dosłownie przed pięcioma minutami udało mi się na chwilę dostać na haftowanko, ale potem połączenie zostało przerwane Odpowiedz Link
renata04 Re: forum haftowanko 08.08.07, 13:35 reala1 to znaczy ze jeszcze istnieje haftowanko Odpowiedz Link
mohulka Re: forum haftowanko 08.08.07, 14:06 Wasze forum działa ja mimo, że nie jestem tam zarejestrowana to otwiera mi się strona główną. Tylko nie rozumiem tych oskarżeń, które tu padły, Ciekawe tylko czy tak łatwo jak padły te słowa wyjdą też przeprosiny od tych osób. Odpowiedz Link
sanja3 Re: forum haftowanko 08.08.07, 14:53 faktycznie forum teraz dziala mialo przerwę techniczna - kilkanascie godzin jednego nie rozumie unosisz sie i zadasz przeprosin , ze dziewczyny wyrazaja swoje obawy???? czy tez nie przyjmujesz do wiadomosci , ze sa osoby ktorym sprawia przyjemnosc niszczenie pracy innych a moze chcesz uslyszec na swoja prosbe o wzor, klucz - jest w sklepie - jak chcesz to sobie kup ????? Odpowiedz Link
mohulka Re: forum haftowanko 08.08.07, 15:00 sanja3 napisała: > faktycznie forum teraz dziala > mialo przerwę techniczna - kilkanascie godzin Może trzeba było najpierw sprawdzić dlaczego nie działa a nie pisać tego co się napisało. A ja wzorki kupuję sobie w sklepie dla Twojej wiadomości. Odpowiedz Link
sylwiagawlak Re: forum haftowanko 08.08.07, 17:12 a za co mamy przepraszać?? za to że sie boimy o nasze forum?? kogo mamy przepraszać?? może tych życzliwych, którzy juz nie raz próbowali zepsuć naszą prace co? forum gazetowe to drugie miejsce w necie gdzie sie spotykamu wiec chyba naturalne że tu o tym rozmawiamy no nie? wytknelysmy palcem ze ta i ta osoba coś zrobiła?? nie!! wiec nie mam ani kogo a ni za co przepraszać i tyle... a gdybys pomyslała to byś wiedziała że to nie było pisane do osób z gazetowego tylko ogólnie... gdyby było inaczej to pisałybyśmy sobie gdzie indziej no nie....?? Odpowiedz Link
tayton Re: forum haftowanko 08.08.07, 20:26 Dziewczyny dajcie spokój, po co zamęt na naszym forum. Ja choć również nie mam dostępu do forum haftowanko rozumiem jego uczestniczki, że się obawiają tych "życzliwych", chciały by gdzieś wymienić się swoimi obawami i nie należy brać tego do siebie (no chyba, że ktoś czuje się winny). ALe również proszę koleżanki z haftowanka aby odrobinę pomyślały o tych co do ich kółeczka nie należą, że może być trochę nam głupio "słuchać" o ukrytym forum. Takie uwagi może lepiej wymieniać na privie a na gazetowym zachowajmy tematy dostępne dla wszystkich. AGA Odpowiedz Link
eldrin Re: forum haftowanko 09.08.07, 15:19 podzielam zdanie koleżanki wyżej, dyskutujmy na Gazetowym o tym na jaki temat jest, robótkach anie pogawędki na temat innego forum i omawiania go i tworzenia oddzielnego kręgu wtajemniczonych. Odpowiedz Link