adelka.123 25.04.08, 09:38 Właśnie założyłam stronę - osoby zainteresowane zapraszam Na razie tylko kilka moich prac, ale pomału postaram się umieścić pozostałe. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane.tas Re: adres 25.04.08, 10:27 śliczne prace - gratuluję i czekam na resztę pozdrawiam Odpowiedz Link
czajgo Re: zapraszam :) 25.04.08, 18:45 Prace piękne!!Mam pytanie - jak się zakłada stronę? też bym się chciała pochwalić, ale nie wiem jak. Pozdrawiam i czekam na wskazówki. Odpowiedz Link
adelka.123 Re: zapraszam :) 28.04.08, 07:59 musisz wejść na stronę: multiply.com/ i na dole trzeba wybrać: Create a New Account Odpowiedz Link
okruszek444 do czajgo 26.05.08, 14:11 nie wiem jak sie zaklada w multiply ale latwo jest zalozyc w fotosiku (tylko takie mam doswiadczenia z zakladaniem stron) i bardzo latwo obslugiwac swoja stronke. www.fotosik.pl Odpowiedz Link
adelka.123 DODAŁAM NOWE PRACE 26.05.08, 13:07 Witajcie Dodałam kilka nowych prac - zapraszam do obejrzenia: kasiulek.multiply.com/photos Odpowiedz Link
dominika11_09 Re: DODAŁAM NOWE PRACE 26.05.08, 13:59 śliczne, szczególnie podoba mi się dzieciątko na rękach i obrazek ze święcą, czy mogłabym prosić o wzór do tego ze świecą albo o namiary Odpowiedz Link
adelka.123 Re: DODAŁAM NOWE PRACE 26.05.08, 14:38 Cieszę się, że się podobają. Niestety nie mam wzorów do starszych obrazków. Cyganka, martwa natura (ze świecą), para siedząca na ławeczce, kwiaty w dzbanku - są to obrazy, które wyszywałam bardzo dawno i bez wzorów. Kiedyś moja ciocia dostała od znajomej z Niemiec katalog z haftami, w którym były zdjęcia gotowych obrazów. Pożyczyłam od niej ten katalog i zrobiłam zdjęcia zdjęć I z takich zdjęć wyszywałam. pozdrawiam Odpowiedz Link
iwona-2007 Re: DODAŁAM NOWE PRACE 26.05.08, 16:31 Piękne prace, podziwiam-ze zdjęcia na pewno wyszywa się o wiele trudniej, to już prawdziwe mistrzostwo. Super!!! Odpowiedz Link
lacrima_2 Re: DODAŁAM NOWE PRACE 26.05.08, 17:20 Prześliczne prace. Gratuluję cierpliwości o staranności. Czekamy na więcej. Odpowiedz Link
chica111 Re: zapraszam :) 26.05.08, 19:50 Witam !!! Obejrzałam i widzę po datach że to niezły dorobek już prawie 15 letni. Mylisz może już teraz co wyszyć specjalnego na "jubileusz". Może z tego uda Ci się zrobić blog. Będę zaglądać i zapraszam do mnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
yo-ki takich stron więcej... 26.05.08, 20:55 .........a dlaczego? bo to cieszy oko każdej xxx Pani ja uwielbiam takie stronki oglądac ..wertowac ... nacieszyć oko...zmobilizowac się do dalszego xxxx....pozdrawiam i gratulacje Odpowiedz Link
marzena_gabi Re: zapraszam :) 26.05.08, 22:03 Prace cudowne!!!!!!!!!!!!!!! Czy masz może wzór tego dzieciątka na ręku??? mogłabym prosić? marzena_gabi@interia.pl Odpowiedz Link