kinia_1979 08.08.08, 07:37 Takjakw temacie. Nie mam pojęcia jak z tej stroywww.hi-joy.com można ściągać schematy. Czy w ogóle się da? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona-2007 Re: Jak ściągać ze strony hi-joy.com 08.08.08, 09:54 Aby ściągnąć schemat z tej strony trzeba uzbierać trochę money, pisz komentarze do wzorów, które są, podziękowania, jak najwięcej, za każdy dostaniesz pieniążki. Niektóre wzorki są za darmo, ale jest ich mało.Jak już uzbierasz kasę, klikaj na link z napisem rar, tam jest wzór(przy każdym jest "cena"). Im więcej pieniędzy uzbierasz, będziesz mogła pobrać droższe wzory. Można też wstawiać swoje wzory (klikasz na przycisk new ,podajesz nazwę i ładujesz wzór i obrazek do wzoru) dostajesz za to pieniądze-srebrne monety. (Ja już trochę wypróbowałam, ale nie jestem jeszcze dobra w tych sprawach). Powodzenia Odpowiedz Link
stopjedzeniustokrotek Re: Jak ściągać ze strony hi-joy.com 08.08.08, 10:16 Nieprawda ,ze trzeba miec pieniazki,jakies 80 procent jest darmowych,ja ściągam caly czas za darmo.Platne sa w zasadzie wzory najnowsze i chodliwe.A to dostawanie pieniazkow za komentarze to mit,przeczytaj info w dziale o info(po angielsku lub w innych jezykach),musisz chyba nastukac kilkaset komenntarzy za jeden pieniazek,lepiej wstawic jakis chociazby jeden najnowszy wzor i pobrac oplate i bedzie ciagly doplyw gotowki.A instrukcje co do poruszania sie tam widzialam w linku tutaj do jakiegos 7ya albumu ale teraz mi zniknal,moze poszukaj w archiwum. Odpowiedz Link
cinka26 Re: Jak ściągać ze strony hi-joy.com 08.08.08, 11:13 DOstawanie pieniążków za odpowiedź na temat nie jest mitem. Wystarczy np podziękować za wzór i dostaje się jeden srebrny pieniążek i jeden zwykły. Odpowiedz Link
iwona-2007 Re: Jak ściągać ze strony hi-joy.com 08.08.08, 20:50 Masz rację, a pieniążki zbiera się szybko. No niestety, jak się chce mieć wzór z nowości trzeba płacić , chociaż tylko "wirtualnie". Darmowe wzory spotkałam rzadko i to takie "przechodzone". Pozdrawiam Odpowiedz Link
gekkon6 Re: Jak ściągać ze strony hi-joy.com 10.08.08, 19:15 Hej! A jak jest ze zlotymi pieniazkami?? Za co sie je dostaje i mam jeszcze jedno pytanie: Jak ustawic oplate za wzor?? Pozdr Odpowiedz Link