jorek10 12.08.08, 16:50 nie mogę odczytać schematów wzorów do haftowania, ponieważ nie mam programu WinRAR. Jak go ściągnąć z Internetu ( czy on jest programem darmowym????????) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorek10 Re: Jak ściągnąć program WinRAR??????????????? PO 12.08.08, 16:51 chodzi mi o schematy zamieszczone w CHOMIKU Odpowiedz Link
dikka Re: Jak ściągnąć program WinRAR??????????????? PO 12.08.08, 18:26 kliknąć w ikonkę WINRAR ciekawostka: trzeba być zalogowanym Odpowiedz Link
iwona-2007 Re: Jak ściągnąć program WinRAR??????????????? PO 12.08.08, 18:49 Program WinRar jest darmowy, poszukaj przez google. Odpowiedz Link
jorek10 Re: Jak ściągnąć program WinRAR??????????????? PO 12.08.08, 22:05 a czy ten WinRAR jest bezpieczny dla komputera????????? czy przypadkiem nie narażam komputera na jakieś wirusy ???????????? Odpowiedz Link
wielbicielka_hafcikow Re: Jak ściągnąć program WinRAR??????????????? PO 13.08.08, 06:59 Idąc tym tokiem rozumowania mozna stwierdzic,ze wszystkie programy jakie posiadasz na kompie sa narażone na wirusy i wszytskie pliki ktora sciągasz moga zawierac wirusy,szczegolnie na ruskich i chinskich stronach ale od czego sa systemy antywirusowe????? Odpowiedz Link