sabinka.t1 03.09.08, 21:20 Dziewczyny potrzebuję katalog w miare aktualny "KOKARDKI". Czy któraś z Was posiada????Bardzo bym prosiła o przesłanie. Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 15:47 Ponawiam prośbę. Czy wogóle ukazał się w tym roku jakiś katalog??? Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 16:06 Witam serdecznie przy ostatnim moim zamówieniu z Kokardki otrzymałam ich katalog ale nie wiem czy to jest ich najnowszy katalog nr 13 może byś podpowiedziała co potrzebujesz z niego to ci powiem czy to jest bo inaczej nie mam możliwości ci go przesłać chyba że pocztą pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 16:31 Sylwia bardzo ci dziękuję, szczerze chciałabym przejrzeć cały. Czy nie masz możliwości zeskanowania???? podaj mi swój meil odezwę się do Ciebie. Dziekuję Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 19:33 Ok. napisze jak doleci, bo jeszcze nic nie ma. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 19:35 u mnie ciągle pisze Trwa wysyłanie listu Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 19:42 oki to czekam cierpliwie. Jeszcze raz wielkie dzięki Odpowiedz Link
justynahaft Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 20:29 Wiam czy ja mogłabym prośić także o przesłanie mi skanu z katalogu jeżeli to nie problem Pozdrawiam justyna1987ix@o2.pl Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: Katalog Kokardki 05.09.08, 20:31 żaden problem,jak dotrze do sabinki do wyślę także do ciebie Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 06.09.08, 08:56 Sylwia niestety jeszcze nic do mnie nie dotarło Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: Katalog Kokardki 06.09.08, 12:24 Witam,no niestety to strasznie długo idzie wczoraj wieczorem jak puściłam wiadomość to szło i szło aż w końcu mąż wyłączył komputer ale dziś od rana podzieliłam to na trzy wiadomości i nadal trwa wysyłanie wiadomości.Nie wyłączę dzisiaj kompa dopóki do Ciebie wiadomość nie dotrze,życzę tobie i sobie więcej cierpliwości pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
justynahaft Re: Katalog Kokardki 06.09.08, 12:33 Dziękuję bardzo i będę cierpliwie czekać Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 06.09.08, 12:43 ok. cierpliwie czekam. Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
sylwia.t.14 ReDo sabinka 06.09.08, 15:33 skończyło się wysyłanie listu ale...wyskoczyła informacja,zaloguj się, login hasło anuluj i ok i nie wiem czy anulować czy potrzeba jest wpisania jakiegoś hasła boję się aby to wysyłanie nie poszło na marne podpowiedz mi proszę Sylwia Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: ReDo sabinka 06.09.08, 15:45 Pierwsze się z takim czymś spotkałam, że prosi o hasło. Wysyłasz z gazetowego????ja raczej nigdy z tej poczty nie korzystam i nie wiem co mam napisać, a spróbuj swoje hasło spróbować wpisać???Może wylogowało Cie w międzyczasie???? Odpowiedz Link
gra.60 w/s logowania 06.09.08, 16:31 Jeśli długo nic się nie dzieje na poczcie to właśnie wyskakuje, aby się ponownie zalogować. Logujesz się i znów jest dostęp do poczty onet.pl Jeśli mogę coś poradzić to proponuję wysyłanie mniejszych poczt, a częściej. Nie wszystkie poczty są poustawiane przez właścicielki na odbieranie e-mailów o dużej pojemności. Mogą w końcu powrócić jako nie dostarczone. Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: w/s logowania 06.09.08, 18:17 to prawda trwa to i trwa odkąd się ponownie zalogowałam tak do tej pory wczytuje dane szok tak więc spróbuję wysyłać pojedynczo dzięki serdeczne za radę pozdrawiam Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: w/s logowania 06.09.08, 18:33 Sylwia a czy zmniejszyłaś rozmiar w KB??? Czy masz zeskanowane i są duże pliki w MB???? Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: Katalog Kokardki 06.09.08, 18:30 Sabinka podaj mi adres domowy to wyślę Ci ten katalog,z tego co widzę to tak chyba będzie najlepiej,co ty na to?.Spróbowałam jeszcze wysłać na gazeta.pl jak na razie "działanie w toku " Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 06.09.08, 18:50 Sylwia przszła do mnie jedna strona jak przypuszczałam ma 14MB , spróbuj zmniejszyć ale nie rozmiarowo tylko na KB . Ale doleciało. Dzięki Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: Katalog Kokardki 06.09.08, 20:07 tak prawdę mówiąc to nie wiem jak to zrobić ale cieszę się że idzie do Ciebie tak więc wyślę Tobie kartka po kartce Odpowiedz Link
sabinka.t1 Re: Katalog Kokardki 07.09.08, 10:25 Sylwia bardzo dziękuję . Musisz mieć baaaaardzo dużo cierpliwości. Podziwiam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
justynahaft Re: Katalog Kokardki 07.09.08, 11:59 a czy ja też mogłabym prośić ten katalog ale mam pomysł spróbuj do mnie wysyłać je z folderu z wiadomościami wysłanymi będzie szybciej przynajmniej tak jest na mojej poczcie pozdrawiam justyna1987ix@o2.pl Odpowiedz Link
sylwia.t.14 Re: Katalog Kokardki 07.09.08, 12:33 witam teraz idę do teściowej na obiad jak wrócę to na pewno wyślę Sylwia Odpowiedz Link
justynahaft Re: Katalog Kokardki 07.09.08, 14:35 Dzięki bardzo a co do zmniejszania rozmiaru to można to zrobić programem Microsoft Office Picture Manager jeżeli go masz to napisze Ci jak to zrobić pozdrawiam Odpowiedz Link