czajgo 21.11.08, 22:28 crazyhorses.gallery.ru/watch?ph=ls1-WQPH#feature=topscroll Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gra.60 Re: może się spodoba dziewczynka 22.11.08, 09:29 Urocza dziewczynka. Zapisałam sobie schemat... kolejka do wyszywania się wydłuża w przeciwieństwie do uciekającego czasu... grazynac.fotosik.pl/ Życia nie mierzy się ilością oddechów, Ale chwilami, które zaparły dech. Odpowiedz Link
o-plumka Re: może się spodoba dziewczynka 23.11.08, 10:01 Dziewczynka jest słodka. Obrazek w moim stylu. Tylko nie wiem jak ściągnąć.... Pomóżcie! Odpowiedz Link
domatorka-4 Re: może się spodoba dziewczynka 23.11.08, 10:30 Zlewej strony na górze jest pasek z małymi zdjęciami i pisze foto 1 do 6, kliknij na 1 ze zdjęć, a na dole po lewej stronie w pierwszm granatowym pasku pisze wsie razmiery i tam kliknij, wyświetlą się różne rodzje rozmiarów kliknij na rozmiar największy 890x1200otworzy się powiększony wzór i wtedy go sobie zapisz i tak pokolei wszystkie ściągniesz. Nie wim czy dość dokładnie wytłumaczyłam . Powodzenia Odpowiedz Link