cudko1 23.03.09, 17:48 picasaweb.google.com/miriamperezalcocer/GockelEndlessLove# o właśnie o tą abstrakcję mi chodzi, czy można ją pobrac bezpośrednio z tekj strony?? po wciśnięciu "pobierz" wyskoczyła mi info, ze strona niedostępna czy coś> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gra.60 Re: czy to można od razu pobrać?? 23.03.09, 18:02 Kliknij na obrazek potem w prawym górnym rogu na lupkę prawą str. myszki zaznacz: pokaż obrazek tła następnie opcja: Zapisz jako.... i gotowe Odpowiedz Link
cudko1 Re: czy to można od razu pobrać?? 23.03.09, 18:31 dzięki śliczne, a może podpowiecie mi na jakiej kanwie to wyszywać?? bo ta co mam, na której wcześnmiej wyszywałam to ta abstrakcja wychodzi strasznie mała, a chciałabym zeby była większa! Odpowiedz Link
iskra01pl Re: czy to można od razu pobrać?? 23.03.09, 18:34 weź rzadszą kanwę - im mniejszy ma numer tym większe krzyżyki wychodzą - na 14 większe niż na 16. Odpowiedz Link
cudko1 Re: czy to można od razu pobrać?? 23.03.09, 19:18 no własnie zastanawiam sie jak to bedzie wygladac na rzadszej kanwie, zawsze wyszywałam na takiej bardz bardzo gestej - nie znam numeru niestety - ze mulinke rozdzielałam na 3 tzn. po dwie nitki. Odpowiedz Link
gra.60 Re: czy to można od razu pobrać?? 23.03.09, 19:42 Twój obrazek ma krzyżyków w szer. i wys. odpowiednio: 77x85 Haft na aidzie "14" będzie miał ok 14-15cm Odpowiedz Link
cudko1 Re: czy to można od razu pobrać?? 23.03.09, 19:57 no właśnie małe małę muszę wziąć większą - i nawet mam w domu ale za cholercie nie wiem jaki to numerek, ale zaraz sobie policzę, i się wyjaśni Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: tu jest też Kandinski 23.03.09, 20:10 Wiecej wzorów Kandinskiego,można znaleść tutaj: picasaweb.google.com/miriamperezalcocer Odpowiedz Link