kwiatek-maks 01.09.09, 22:03 Jakiś czas temu obiecałam kilku osobom schemat tego aniołka, wreszcie znalazłam w necie i moge zapodac link: www.puntoycruz.com/thumbnails.php?album=248 miłego wyszywania! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantastic-krzemik Re: anioł w sepii 02.09.09, 11:12 Anioł piękny i byłoby ok.,gdyby można to było powiększyć(mnie nie wychodzi). W razie co, proszę o powiększony wzór na gazetowy adres.Dzięki! fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
plumka67 Re: anioł w sepii 02.09.09, 12:40 Na tej stronie wraz z innymi jest ten anioł nie sprawdzałam w jakiej jakości . www.friends-forum.com/forum/showthread.php?t=27943&page=101 doczytałam ,że formacie xsd Odpowiedz Link
kwiatek-maks Re: anioł w sepii 02.09.09, 20:54 rzeczywiście, nie najlepsza jakość skanu, niesprawdziłam, szkoda. Swojego wyszywałam ze schematu wydrukowanego z netu, nie mam wersji elektronicznej zapisanej na dysku, a strony, z której ściągnęłam dobrej jakości schemat niestety niepamietam, dlatego ucieszyłam się, jak znalazłam. Będę jeszcze szukać. Odpowiedz Link
fantastic-krzemik Re: anioł w sepii 02.09.09, 21:49 dzieki ,proszę o mnie pamiętać .Bardzo mi się podoba ten aniołek. fotoforum.gazeta.pl/5,2,fantastic-krzemik.html Odpowiedz Link
dona2000 Pilne do kwiatka-maks 04.09.09, 19:17 Podaj adres ,na który mogę wysłać schematy,których dzisiaj poszukiwałaś.Niestety wątek zniknął w tak błyskawicznym tempie,że nie zdążyłam zapisać)))) Odpowiedz Link
kwiatek-maks Re: Pilne do kwiatka-maks 04.09.09, 20:28 No właśnie, nie wiem dlaczego zniknął Schematy proszę wysyłać na mail gazetowy, albo: kwiatek_maks@poczta.onet.pl BARDZO DZIĘKUJĘ! Odpowiedz Link
rena234 Re: anioł w sepii 05.09.09, 20:01 cz ja też mogę poprosić o czytelny schemat na pocztę gazetową rena234@gazeta.pl dziękuję Odpowiedz Link
wojtas.m Re: anioł w sepii 06.09.09, 13:11 nieśmiało i ja przyłączę się do prośby mój adres wojtas.m@gazeta.pl Śliczne dzieki Odpowiedz Link