nat.ka 27.05.04, 22:56 bo piecyg powiedział, rze pizz jezd trędy...a co wy o tym se myślicie, co? a jakie lóbicie te...no...sztuczgi? bo ja lóbie na śpiocha, sfłaszcza jak mi zie nie hce akórat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piecyk.gazowy Re: trędy w zegzie 27.05.04, 23:04 Ja nie mufiłem, rze jezdt, only siem zapytywałem! Odpowiedz Link
nat.ka Re: trędy w zegzie 27.05.04, 23:14 oj nie czebiaj sie słuwek, to ma być zaczontek do żeczowej dyzguzji. Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: trędy w zegzie 27.05.04, 23:11 czytałam ostatnio w niusłiku, rze fcale nie ma tręduf w zegzie, bo Polki nie lóbiom zegzu mało siem kohajom, źrednio ras w tygodnió. ja mam inny trąd, a wy? jeźli hodzi o pozycje, to lóbiem zmiany fszelakie. zamontowaliźmy sobie z Misiaczkiem-Kociaczkiem lóstra na sóficie i na ścianah i jak siem tera kohamy tomisie w głowie krędzi bo nie wiem gdzie jest Misiaczek-Kociaczek naprawdem a gdzie ja... papatki Odpowiedz Link
envi Re: trędy w zegzie 28.05.04, 00:15 teras w zegzie trędy jezd aby mieć pszynajmniej dwuh kohankuf,i najlepiej jag marz romanz ze zwoim najleprzym pszyjacielem.Panóje tesz moda na jadalnom bielizne od Wersacze. Odpowiedz Link
zloty.sygnet Re: trędy w zegzie 28.05.04, 08:43 No. Trędy jezt tesz miec fajowski tatuasz na mysi. Odpowiedz Link
sugarhoney Re: trędy w zegzie 28.05.04, 22:56 Natka jagrzerz morzesz tak?? Tosz Kozmo Girls KHCE SIĘ SAFSZE!!!!! Jaa ostatnio zkożystałam s porad z Kozmo i chciałam sprubować takich sztuczek ze śiwieczkom i z woskiem goroncym i teras muj men leszy na intejsywnej terapi s popaszeniami 1go stopnia a wiecie jak wył s roskoszy normalnie? I mahal rencami i wył tak i nafwt po pokoju latał calym a ja siem paczyłam na niego jak on lata taka cała zahfycona... Muszem to kiedys poftużyć ale s innym bo ten jes jakiś zurzyty jusz. Odpowiedz Link