bzdura24 20.08.04, 21:11 sfojih monitorah? hozi mi o tapety. bo ja mam jakomź gołom lazke! nie fiem kto to ani włogule.. ale to kompóter mojego Misiadżka! morze to ja? tylko siem nie poznałam na atryztycznym zdjenció? łale ja nie mam takih dógih wosuf!! ło zo hozi?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_piet Re: a zo macje na 20.08.04, 21:17 Ale Ty jezdeś cała czy tylko fragmęt Cie? Bo muj Dżeri miał na zdjenciu fragmęt (imtymny) mie i tesz sie niepoznałam. Jamam na tapecie Ridża z mody na sókces, ale tylko jak Dżergo niema wdomu. Bo go wkurza nieon natapecie. Odpowiedz Link
bzdura24 Re: a zo macje na 20.08.04, 21:42 no cała goła... tylko trohe nie podopna.. to jósz nie fiem. ja czy nie ja?! Odpowiedz Link
bei Re: a zo macje na 21.08.04, 16:00 to może schódłaź? albo zgróbłź i nie morzesz siem poznać....albo mniałaś zamknione oczy? a morze on jak robił te fotę to widział Ciem oczoma duszy- i to zdjądko jest takie od śrotka? Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: a zo macje na 20.08.04, 21:20 Ó mię jezd Letiszja Kazta!!! Cmoxy!!! ** Odpowiedz Link
wujek.bogdan Re: a zo macje na 20.08.04, 21:41 A ja mam psa naszego, co to byl bardzo drogi i wyglonda grosnie. No wlaznie mam stym proplem: poficcie kohane pszujaciulki-fszyzcy myslom, rze to kundel jakiz, a ja nie mogiem zniezc takiego czegoz, rze pies kosztowal 5000 ojro, a nikt o tym nie fie.Taki dreogi, bo taki zadki z rasy. Morze mu zalosze bluzkie z napizem? Odpowiedz Link
bzdura24 Re: a zo macje na 20.08.04, 21:44 cha! tesz mniałam stym problem! niby zfykły kóndel a ja za niego dałam 7000zł! teras poproztó nie wyhodzem z nim na zpadzer bo i tag nigt nie fie rze on tagi drogi! nie mniałam pomyzła jag by to oznajmniadź innym Odpowiedz Link
eirenne Re: a zo macje na 20.08.04, 22:12 A ja mam problema sdrógjej strony, bo ja kohane pszyjaciułki dałam za psa 10złotyh, ale on wyglonda idętycznje jag kóndel!!!! Czyli jezd rasowy!!!! Na bank! I terz nje wyhodze snim na spacer, bo jag sje mnje zapytajom, zaile kópiłam se takjego rasowego psa, to co im pofjem???? Rzeby to hocjarz było 10 ejro!!! Odpowiedz Link
aga_piet Re: a zo macje na 20.08.04, 22:06 morzna fantazyjnie oszczyc psa, a som nawet takie rasy bardzo drogie co som łyse. i medale jakiejś na szyie. Ja tak zrobiłam ze sfoim jorkiem bo karzdy gadał rzeto kundelek. A jak ma włosy to pszeciesz jork, bo ma dugie. Causy Aggie Odpowiedz Link
conena Re: a zo macje na 20.08.04, 22:25 ja mam lóisa fiko, i mi cały monitor spływa od szminki djora bo lójis jezd sóper! Odpowiedz Link
powerpuffgirl Re: a zo macje na 20.08.04, 22:35 ja mam tapete "heloł kiti" (taka stajli japonska kreskufka) lowe Odpowiedz Link
aga_piet Re: a zo macje na 20.08.04, 22:46 szkoda rze tu nie morzna fstawjać obraskuw jak w gadzie-gadzie. to byśmysie wymjeniły. Odpowiedz Link
powerpuffgirl pacz Conenuś!! 20.08.04, 23:02 www.sanrio.com/main/calendar/calindex.html lowli kalendar 4 ju Odpowiedz Link
kanapkazserem Re: a zo macje na 21.08.04, 10:06 ja mam orzywiście dode!!! co dzien jag tylko wloncze kompóter to fidze moiom idolke bóziaczki * Odpowiedz Link
trishika Re: a zo macje na 21.08.04, 11:48 A ja mam Hepi Tri Frends. To som takje słotkie źwieżaczki co śę zabijaom ciongle. I mam takiego źwieżaczka co mufi mi rze Kendi Kils. I mó śe lisak do oka pszykleił! Hehehe! happytreefriends.com tam iest barco chartkorowo (normalnje iak z tym gołembiem i odryzanjem głofy!) Lowe Odpowiedz Link
myszka_211 Re: a zo macje na 21.08.04, 19:08 ja do dziś mjauam garfilda bo mi go naprafiua Eirennka bo jakoś czaroćejsko wytła reklamy s niego, a teras to mam heloł kiti i jezd taka glamór że śe normalńe zakohauam, cmokazki dla powerprufgirl -------- Facet jest jak kawa: najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwoli ci zasnąć przez całą noc Odpowiedz Link